ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Egy átszállással Ázsiában lehetsz

2011. január 18., kedd 17:49

A katari nemzeti légitársaság a Qatar Airways elindította budapesti járatát, így kevesebb átszállással is el lehet jutni Ázsiába.

Magyarország egyike a világ legnépszerűbb 20 országának, ahová a turisták jelentős része Európán belül érkezik - tudtuk meg a Qatar Airways budapesti sajtótájékoztatóján, ahol azt jelentették be, hogy a katari légitársaság elindította új budapesti járatát. A járat heti négyszer közlekedik Doha és a Ferihegy közt.

A légitársaság erősen terjeszkedik Európában, és az, hogy megjelent Magyarországon is, annyit jelent, hogy az utasok ezentúl kevesebb csatlakozással is eljuthatnak a közel-keleti, és ázsiai célállomásokra, valamint a csendes-óceáni térségbe.

„A magyar utasoknak a jövőben nem kell az ellenkező irányba, a zsúfolt európai légiközpontok valamelyike felé elindulniuk, ha Ázsia felé utaznak” – mondta a magyar újságíróknak Akbar Al Baker a vállalat ügyvezető igazgatója körülbelül egy órás beszédében.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta