ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Test és Lélek nap szombaton

2010. november 12., péntek 17:48

Egy nap, amikor ismét minden csak rólad szólhat. Hagyd otthon a mindennapok problémáit, s kényeztesd magad holnap az AVON Test és Lélek napon.

A harmónia jegyében rendezett eseményen a látogatók nemzetközileg elismert oktatóktól sajátíthatják el a jóga különféle irányzatait, a pilatest és egyéb wellness mozgásformákat, mint például a Port De Bras-t vagy a Body Art-ot. Mindenki megtalálhatja a belső nyugalmához vezető utat az asztrológia, a meditáció, vagy az agykontroll segítségével is. A tökéletes külső eléréséhez pedig egész napos smink- és szépségtanácsadás áll a látogatók rendelkezésére. Az AVON Szépségszigetén minden résztvevőt ajándékkal várnak. A rendezvény bevételéből az emlőrák elleni küzdelmet támogatják.

Helyszín: Vasas Folyondár utcai Sport és Táncközpont, Bp. III. ker. Folyondár u. 15.

Időpont: November 13. 8:00-17:00 között

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta