ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

12 ezer embert várnak a Városvédő Futásra

2010. március 31., szerda 09:53

Idén április 18-án jubileumi 25. alkalommal kerül megrendezésre a T-Home Vivicittá Városvédő Futás, a tavasz legnagyobb futóeseménye.

cikk-tious-rovid

A magyar főváros 1986 óta részese a Vivicittá mozgalomnak, 24 év alatt több mint 135 ezer ember vett részt a budapesti Vivicittákon. A Vivicittá Városvédő Futások célja, hogy a lakosság figyelmét felhívja az élettér, a környezet és a városok védelmére - emiatt a futóútvonal minden résztvevő városban a legszebb részeken halad. Az elmúlt években két kivétellel mindig a Margitsziget adott otthont a rendezvénynek, idén azonban az 56-osok terén lesz a 25. T-Home Vivicittá Városvédő Futás, ahová várhatóan 12 ezer ember érkezik majd, hogy részese legyen a negyedévszázados eseménynek.

A 6 futó- és gyaloglótávokon kívül kiállítók és egyéb programok is várják az érdeklődőket - minden együtt lesz tehát április 18-án ahhoz, hogy a 25. T-Home Vivicittá Városvédő Futás résztvevői jól érezzék magukat, és méltó módon ünnepeljék meg az esemény születésnapját.

Bővebb információ: www.futanet.hu

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta