#ÉLETEM

Vicces, de rászoktam, hogy nem eszem

2010. április 25., vasárnap 08:02

lebojt10_mEste egy szórakozóhelyen ünnepeltem magamat ananászlével. És láss csodát, udvarlóm is akadt az utolsó éjjelen. Egy léböjtölő vallomásai, az utolsó, 10. nap.

1. nap: Lemondás és hidegrázás

2. nap: Rémálmok és mozi

3. nap: Hárman bíztatjuk egymást

4. nap: Jártányi erőm sincs

5. nap: Hülyeséget csinálok

6. nap: Csoda történt

7. nap: Gyönyörűnek érzem magam

8. nap: Nem akarom abbahagyni

9. nap: Az utolsó próba: mandulás pisztráng

 

Tudom, viccesen hangzik, de a tizedik nap reggelén szomorúan ébredtem tudva, hogy véget ér a léböjtöm. Sosem gondoltam volna, hogy rá lehet szokni arra, hogy nem eszel. Úgy érzem, mintha hetek óta így élnék. Nem akarok szemetet venni magamhoz, jól érzem magam így a bőrömben, és nem akarom, hogy ez másképp legyen. Olyan csodálatos így minden, hogy nem tudom, hogy lesz ez holnaptól.

Udvarlóm is akadt az utolsó éjjel

Könnyű zöldséglevest tervezek a következő két napra, először csak a levét iszogatom majd, aztán a főtt zöldség is jöhet. Szépen, lassan térek majd vissza az evéshez. Spenót, hal, saláta is megfordul majd biztosan a következő napokban a tányéromban: vágyom rájuk. Használom a tornabérletet is, hiszen szeretném továbbra is tartani a súlyomat.

Este egy szórakozóhelyen ünnepeltem magamat – száz százalékos ananászlével és vízzel. Barátnőim megitták helyettem is a magukét. És láss csodát, udvarlóm is akadt az utolsó napon, egy helyes, magas, jóvágású fickó személyében. Meglátjuk, mi lesz belőle, mindenesetre randevút kért tőlem, úgy, ahogy azt illik.

A mérleg: tíz nap = mínusz négy kiló, csodás bőr, jó közérzet, és egy meghívás. Büszke vagyok a kitartásomra, és rendkívül csinos vagyok. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott, aggódott, és annak is, aki nem.

Don't try this at home!
Lulu példájából is látszik, a léböjt veszélyes vállalkozás. A léböjtkúrát nem mindenkinek ajánljuk, főleg azokban nem, akik kizárólag fogyni szeretnének. Ebben a cikkünkben szó esik arról, kiknek, milyen célra ajánlott, és milyen esetekben szükséges kerülni. Ebben pedig a sikeres léböjtkúrák feltételeit részleteztük.

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.04.25 12:14:43Kara kán

  Aztán meg ne dugjon az a pasas, mert gyereket szülni csontsoványan nem nagyon lehet. Valamiból ki kell fejlődni a magzatnak, és szerintem csak a juharszirupos teából nem fog menni.

 • 2010.04.25 15:15:40Szamok Embere

  Aztán egy hét múlva kóla, sültkrumpli, majonéz.

  Mert ha nem ezzel tömte volna magát rendszeresen a hölgy, nem került volna ide.

 • 2010.04.26 14:11:02Anita69

  Sok az irigy ember. Még ha túlzás is, amit ez a lány csinál, kár fikázni, lehet csatlakozni!

  Főleg, mert a böjt belső oldala háttérbe szorul. Pl. nem járunk bulizni, céges vacsira se, ha lehet és hangos, füstös helyre se....nem az a sikeres böjt záloga, hogy csinosak legyünk, soványak, hogy essen a férfinép hasra...valami más.....
  harmadik napon járok...izgalmas kaland ez, sok-sok felismeréssel, de ezek közül csak egy, hogy gyönyörűnek érzem magam.........:-))))

 • 2010.04.29 18:58:32doree88

  Gratula, szuper érzés lehet! Megértem, én most a tornával és a futással lettem így, minden nap egyre több kell :) Éljen a tavasz és az egészség!!! Jó volt olvasni :)

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta