#ÉLETEM

Jövőre Budapest Las Vegasnál is jobb úticél lesz

2009. december 21., hétfő 17:16

Az amerikai Sherman’s Travel Magazinnak a 2010-re vonatkozó Top10 úti céljai közt a harmadik helyen szerepel Budapest: fővárosunk megelőzi Jamaicát és Las Vegast is. 

cikk-tious-rovid

A Magyar Turizmus Zrt. New York-i külképviseletének közreműködésében, a Sherman’s Travel Magazin beválasztotta Budapestet a 2010-es Top10 úticél közé, írja hírlevelében az MT Zrt. A 250.000 példányban terjesztett magazin féloldalas cikk kíséretében jelentette meg a toplistát. A magazin internetes oldalán kiemelték, hogy Budapest ár-érték arányát tekintve kedvezőbb, mint Prága, továbbá, hogy 2010 a Fesztiválok Éve lesz Magyarországon. 

A magazinban közölt cikk kitért arra is, hogy az európaiak számára olcsón megközelíthető a fővárosunk, mivel jó néhány fapados járat közlekedik itt, és szót ejtettek arról is, hogy ha már Magyarországra utaznak a turisták, akkor Pécsre is érdemes ellátogatniuk, mivel jövőre Európa Kulturális Fővárosa lesz. A top lista összeállításának összes objektív szempontjára nem tért ki a cikk, az utazási magazin listájának a  helyezettjei a követketők: az 1. helyen Bangkok áll, a 2. helyen az Észak-Karolinában található Blue Ridge Parkway, a 3. helyen Budapest, fővárosunkat követi Jamaica, Las Vegas, Mendoza, Namíbia, Panama, a Mexikóban található Riviera Nayarit, a tízes listát az utahi Salt Lake City közelében fekvő Wasatch-hegység zárja. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta