#ÉLETEM

Gyönyörűnek érzem magam

2010. április 21., szerda 15:28

lebojt7Este és reggel is meditáltam, napközben kizárólag pozitív gondolatok cikáztak az agyamban, egész nap mosolyogtam. Egy léböjtölő vallomásai, 7. nap.

1. nap: Lemondás és hidegrázás

2. nap: Rémálmok és mozi

3. nap: Hárman bíztatjuk egymást

4. nap: Jártányi erőm sincs

5. nap: Hülyeséget csinálok

6. nap: Csoda történt

A hatodik este alig bírtam elaludni, pörögtem, tele voltam energiával. Azt hittem, reggel majd ennek is meglesz a böjtje. De elég volt cirka hat óra alvás, és teljesen kipihentnek éreztem magam. Az elmúlt két napban sokkal könnyedebben ment a munka, az edzés, az otthoni dolgok, mint pár héttel ezelőtt. Korábban kilenc, tíz óra alvásra volt szükségem, hogy fitten ébredjek.

Mi tagadás, sugárzom

Délelőtt kellemetlen információk jutottak el hozzám, amelyek az anyagi dolgaimat érintik. A megszokottól ellentétben könnyedén és lazán vettem a rossz híreket. Azt hiszem, kijelenthetem, a nyugalom mintaszobra lettem. Este és reggel is meditáltam, napközben kizárólag pozitív gondolatok cikáztak az agyamban, egész nap mosolyogtam, és egyszerűen boldog voltam. Jól éreztem magam a bőrömben, és ez olyannyira meglátszott rajtam, hogy a pár hete nem látott ismerősök megkérdezték, mi történt velem, olyan jól nézek ki. Mi tagadás, gyönyörű a bőröm, és sugárzik a tekintetem, ezt az érzést vártam napok óta.

Délután sétáltam egy nagyot a városban, és beültem egy cukor és rostok nélküli limonádéra egy barátnőmmel. Úgy éreztem, mintha ősidők óta léböjtölnék, szinte már természetessé vált számomra ez az állapot. Azon gondolkoztam, milyen érzés lesz újra enni.

Don't try this at home!
Lulu példájából is látszik, a léböjt veszélyes vállalkozás. A léböjtkúrát nem mindenkinek ajánljuk, főleg azokban nem, akik kizárólag fogyni szeretnének. Ebben a cikkünkben szó esik arról, kiknek, milyen célra ajánlott, és milyen esetekben szükséges kerülni. Ebben pedig a sikeres léböjtkúrák feltételeit részleteztük.

 

cikk-tipus-linkek

Lemondás és hidegrázás

Rémálmok és mozi

Hárman bíztatjuk egymást

Jártányi erőm sincs

Hülyeséget csinálok

Csoda történt

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2010.04.22 07:56:17vószem

    A koplalás az nem böjt, ezért eleve megtévesztő a léböjt elnevezés. Ha valaki fogyni akar, vagy "gyönyörűnek érezni magát" akkor koplaljon (hátha sikerül). Komolyabb célból ajánlott a böjt.

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta