#ÉLETEM

Élvezetes fogyó-túra az Adrián (x)

2010. február 22., hétfő 09:20

prfogyi1Szeretnéd meglepni saját magad és a környezeted egy szenzációs átváltozással? Szeretnéd, ha megkérdeznék tőled: Ezt meg hogy csináltad? Mi történt veled? Új szerelem? Nem kell felborítanod az életed, csak csatlakozz átváltoztató csapatunkhoz, és mi elviszünk egy varázslatos egy hetes adriai vitorlásútra!  

Adunk Neked étkezési, öltözködési, sminkelési tanácsokat. Sokat beszélgetünk az élet nagy és kis dolgairól, hogy megismerjünk egy kicsit közelebbről, így túránk végén átváltoztató csapatunknak könnyű dolga lesz.

Stylistunk olyan ruhába bújtat, és olyan kiegészítőket ad rád, ami a legelőnyösebb arcodhoz, testalkatodhoz, gondolataidhoz. Fodrászunk a karakterednek legmegfelelőbb frizurát készíti el, sminkesünk pedig olyan make-up-ot ajánl, hogy a végén majd megkérdezed: hogy élhettem az életem a régi arcommal, mikor ez is én vagyok??? Természetesen fotósunk megörökíti a végeredményt, hogy magaddal vihesd ezt a feledhetetlen élményt!

prfogyi2

És még mit csinálunk ebben az 1 hétben? Ha kedved úgy tartja, segíthetsz a konyhában, így ellesheted a finom, egészséges ételek készítésének fortélyait, hogy otthon is folytathasd az itt elkezdett táplálkozást. Nyugi, nem éheztet senki, sőt degeszre eheted magad 3x egy nap. A min. 3-4 kg fogyás 1 hét alatt akkor is garantált!

De ha nincs kedved a konyha környékén sündörögni, nyugodtan süttesd a hasad a fedélzeten, vagy úszkálj a tengerben. Egy a lényeg: érezd nagyon jól magad!

Azért néha partra szállunk, hogy ne felejtsük el, milyen is szárazföldön járni, és a csodás kis adriai városok, szigetek atmoszférájából is szippanthassunk egy kicsit. Sőt, néha teszünk egy-egy rövid túrát a tengerparti hegyeken. „Beveszünk" egy remete lakot, és felmászunk olyan helyekre, ahonnan szédületes kilátás nyílik a tengerre.

Aztán gyorsan vissza a hajóra! Skipperünk (magyarul a hajóskapitány....:) bemutatja majd mit tud egy vitorlás hajó kis szélben, nagy szélben, szóval megtapasztalhatjuk a természet erejét, és minden estét vidám partival zárunk.

 

prfogyi3Most két gondolat van Benned:

1.) Kit hívjak, hogy le ne maradjak?

2.) Mennyibe kerül mindez nekem?

Itt minden kérdésedre választ találsz:

http://www.adriai-vitorlas-fogyotura.xls.hu


UGYE VELÜNK TARTASZ?

Várunk sok szeretettel, engedd, hogy segítsünk!

Gyere, fogyótúrázz velünk az Adrián 2010. május 22-28-ig!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta