#ÉLETEM

Magas sarok = cukibb pasi

Sákovics Diana 2014. december 5., péntek 17:37

A kutatásoknak köszönhetően azt már tudjuk, hogy a férfiak nők iránti vonzalmát a legfurább dolgok képesek befolyásolni, például az sem mindegy, hogy éppen mennyire éhesek vagy mennyi pénzük van. Az meg kontrollált klinikai vizsgálatok nélkül is megvan, hogy a pasik buknak a magas sarkúra. De vajon befolyásolja-e a nőkkel szembeni viselkedésüket a magasan ringó csípő? Naná.

Távolról sincs vége, olvasson még »

"Mi a lovast tanítjuk, mert a ló mindent tud"

km 2014. december 5., péntek 09:44

Közel 20 éve lovagolok a Szentendrei szigeten, de még sose jártam a Halápi ranchen Kisorosziban: amikor lehetőségem nyílt rá, hogy megtekinthessem egyik kurzusukat, kaptam az alkalmon, mert mindig is érdekelt, hogyan lehet zabla nélkül lovagolni. Aztán kiderült, hogy nem is a zabla vagy annak hiánya a lényeg, hanem a lovakhoz való hozzáállás. Nem csak a kurzust nézhettem meg, hanem én is próbálkozhattam egy félóra erejéig – majd a ranch vezetőjével, Halápi Rolanddal beszélgethettem arról, mit is csinálnak ők tulajdonképp.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Marad a magány és a bánat, mert senki nem segít kimászni a mocsárból

Sákovics Diana 2014. december 4., csütörtök 14:41

Mentális betegséggel élni kemény. Nemcsak azért, mert maga a betegség nehezíti meg a létet, hanem mert a társadalom, mi, emberek állunk furán, empátia nélkül a betegekhez. Nemrég írtunk arról, mennyire abszurd lenne éppen így kezelni a testi betegségben szenvedőket, hogy nyilván soha eszünkbe sem jutna egy levágott kezű embertől elvárni: nézőpontváltással oldja meg a problémáját. Persze, ez a hozzáállás az emberek többségénél nem az alapvető rosszfejségben gyökeredzik, inkább abból ered, hogy nagyon keveset tudnak arról, milyen lehet mentális betegként élni, hogy mit jelent ez valójában, odabent, legbelül. 

Korábbi cikkünkre számos levél, kemény történet érkezett, amelyek számunkra nemcsak sokkolóak és meghatóak voltak, de segítettek abban is, hogy jobban megértsük, milyen lehet depresszióval és pánikbetegséggel együtt élni. Hátha önnek is segítenek majd. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 egészségügyi tévhit a télről

Toma 2014. december 3., szerda 14:45

Ahogy beköszönt a tél, sokan azonnal bepánikolnak a hidegtől, így legszívesebben ki sem mozdulnának a négy fal közül. Azonban számtalan téves elképzelés kering a hideggel és miatta fellépő betegségekkel kapcsolatban, melyeket a Health.com összeszedett és rögtön meg is cáfolt. Kíváncsi, mik a leggyakoribb téli egészség tévhitek?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze végig a szokásait, ha időhiánnyal küzd!

Sákovics Diana 2014. december 2., kedd 18:44

polgar nati-460x420

„Vágyunk az időre, birtokolni szeretnénk azt, holott legfeljebb jól-rosszul csatlakozni tudunk hozzá, táncolni vele. Amikor az idő pénz alapvetés uralja egy társadalom mindennapjait, akkor ez az axióma észrevétlenül beszivárog a magánéletbe, és meghatározó szerephez is jut benne “ – áll a december 3-ára tervezett Dancing with the Time elnevezésű konferencia oldalán. A legtöbbünk életében az idő kritikus és központi elem, nemcsak akkor, amikor a határidő lejárta előtt egy órával vadul gépelünk, amikor az iskolába menet beragadunk a gyerekkel a dugóba, vagy amikor a párunkkal sopánkodunk azon, bárcsak lenne néhány nyugodt óránk kettesben. Az idő mindent meghatároz a munkánktól a magánéleten át a pihenésig. És sokszor van belőle kevés. Nagyon kevés. 

Polgár Natáliával, a konferencia egyik szervezőjével és háziasszonyával, business és executive szabadúszó coachcsal beszélgettünk. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Edzőterem-teszt: Lite Wellness Club Mammut

km 2014. december 2., kedd 16:08

Lite Wellness Club Mammut
Lite Wellness Club Mammut

Legújabb heti sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra: egész pontosan azokat, ahová érvényes az All You Can Move XL-es kártyája és ahová épp elvetődök. Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég, az viszont minél változatosabb, annál jobb. A rendszeres lovaglás mellett futni, spinningelni, aerobikozni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket (minimum) két alkalom után minősítem, és nem csak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom: mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol találhatók a legújabb gépek, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Külföldi szaklap áradozik a legjobb budapesti kávézókról

LS 2014. december 2., kedd 13:59

Henry Brink kávészakértő és szakújságíró Ausztrália után Budapest felé vette az irányt, hogy megkeresse a legjobb helyeket a városban. Véleménye szerint a főváros lakóinak számához mérten még mindig alacsony a jó kávézók száma, de a helyzet szerencsére változik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Még mindig nem mindegy, mivel szárít kezet

Dívány 2014. december 1., hétfő 20:04

Nem, még nem zárult el a papírtörlők és az elektromos kézszárítók harca, sőt, újabb front is nyílt a csatában egy friss kutatásnak köszönhetően. A bevásárlóközpontokat járva már biztosan ön is találkozott az új típusú, szupergyors, légfüggönyös kézszárítókkal. A Leeds-i Egyetem kutatóinak van egy rossz hírük azok számára, akik a papírtörlők és klasszikus kézszárítók helyett inkább ezeket a készülékeket részesítik előnyben. Az időzítésük pedig tökéletes, hiszen az adventi időszakban tömegek özönlenek majd vásárlás közben a nyilvános vécékbe.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Túlzásba visszük a túlórázást

Sáfár Zsófia 2014. december 1., hétfő 16:55

Az idő pénz, főleg a munkaidő. A túlórázást azonban már nem mindenhol kompenzálják – derül ki a Profession.hu felméréséből, ami szerint a havi rendszerességgel túlórázók közel egynegyedének több mint 24 plusz munkaórája gyűlik össze havonta, és sokan nem is teszik szóvá a főnöküknek, hogy a túlórázásért egy „köszönöm” nem elég.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A rossz házasságban tönkremegy a szív. Szó szerint.

Sákovics Diana 2014. december 1., hétfő 13:20

A pszichológusok már tudják egy ideje, hogy a lelki és a fizikai fájdalom az agyunkban egy tőről fakad, hogy sok ponton azonos neurobiológiai, idegi alapokon nyugszik, hogy egy csípős megjegyzés felér egy pofonnal. Nem véletlen, hogy belebetegszünk a szakításba. Ahogy nem véletlen az sem, hogy boldogtalan embernek megszakad a szíve. Hogy mindez csupán képletes lenne? Nem úgy tűnik. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kíméletlen őszinteség, ez kell az önismerethez. És mi még?

Sákovics Diana 2014. november 30., vasárnap 21:35

Önismereti csoport. Személyiségfejlesztő tréning. Könnyű ilyen hirdetésekbe belefutni mostanság, de vajon mik ezek? Tényleg érdemes sok tízezer forintot fizetni csak azért, hogy jobban megismerjük önmagunkat? Miért tudná jobban más, hogy kik vagyunk mi, mint mi magunk? Van-e egyáltalán emögött bármiféle tudományos bizonyíték, vagy csak arról szól az egész, hogy boldogabb jövőt ígérve lenyúljanak egy rakás pénzzel? Ez utóbbira mondjuk csak a konkrét tréning ismeretében lehet válaszolni, de a többi kérdést igyekszünk tisztázni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

7 tipp, hogy az ex tényleg jó barát maradjon

Steiner Kristóf 2014. november 30., vasárnap 18:56

A napokban utazott haza Budapestre jó barátom és egyben exem, Zsolti. Nem ez volt az első eset, hogy nálunk vendégeskedett: sőt, hét és fél évvel ezelőtti szakításunk esztendejében már (ismét) együtt karácsonyoztunk, mint új, alternatív család. Ha ön azt hiszi, hogy nem lett volna min egymás torkának esnünk, akkor téved: egyszerűen átláttuk, hogy ha fennakadunk a tipikus exparákon, örökre elveszítjük egymást. Ennél pedig sokkal többet jelentünk egymásnak. Miután kiposztoltam néhány közös képet a Facebook-oldalamra a tel-avivi kalandjairól, számos levél futott be hozzám, melyben azt kérdezték tőlem: ez mégis hogyan lehetséges. Hát, így. Minden társadalmi séma ellenére az exet utálni vagy közönyösen kezelni, esetleg kibeszélni a háta mögött egyáltalán nem kötelező. Íme 7 praktikus tipp arról, nekünk hogyan ment az átállás.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Meglepő házi praktikák ekcéma, fejfájás vagy csuklás ellen

Sáfár Zsófia 2014. november 30., vasárnap 15:28

Mindenkinek megvannak a maga egyéni gyógymódjai fejfájásra, torokfájásra vagy más testi panaszokra, de valószínűleg az ön háztartásában is akadnak olyan eszközök, amiknek az alternatív felhasználására még nem is gondolt. A Woman's Day összegyűjtött néhány ilyen bizarrnak tűnő, mégis működő otthoni gyógymódot, amikkel mindenki egy kicsit leleményes McGyvernek érezheti magát.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Zuhanyozzon úgy, mint James Bond!

Sáfár Zsófia 2014. november 29., szombat 14:43

Nyáron kimondottan jólesik egy frissítő hideg- vagy váltózuhany, de most a fagyos időszak kellős közepén talán még a gondolatától is kirázza a hideg. Pedig csak az első néhány alkalom tűnik rémesnek. Akár reggel, akár este szokott tusolni, kövesse James Bond technikáját (pár percig meleg, majd gyors váltással hideg vizet engedjen magára), amitől nem csak felmelegszik a teste, de számos más előnyét is élvezni fogja. Eláruljuk, mik a módszer pozitív élettani hatásai.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt a tél, tudjon meg mindent a teáról!

etelka 2014. november 29., szombat 10:09

Lassan eljönnek azok a napok, amikor a legvérmesebb kávésok is elgondolkodnak a lehetőségen, hogy főzzenek maguknak inkább egy nagy bögre teát. Erős kötődésem nincs a teákhoz, ezért is csodálkoztam rá Dilhan C.Fernando, a Dilmah teacég vezérigazgatóinak szavaira, aki mintegy négy órában mesélt a teákról.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A pszichológia megmondja, mi a hatékony fogyás titka

Sákovics Diana 2014. november 28., péntek 20:42

„Mindenkinek – minden egyes embernek – a környezete határozza meg, hogy mennyit eszik. Nem az éhség miatt eszünk túl sokat, hanem a család és a barátok, a csomagolás és a tányérok, a nevek és számok, a címkék és fények, a színek és gyertyák, a formák és illatok, a figyelemelterelés és a távolság, a  konyhaszekrények és az ételtárolók miatt” – állítja könyvében Brian Wansink, a Cornell Egyetem gasztropszichológusa. Wansink mókás kísérleteiben tucatszám bizonyítja, hogy étkezési szokásaink sokkal inkább függnek a külső körülményektől és az aktuális érzelmeinktől, mint a testünk valós igényeitől. 

Wansink egyik legütősebb felfedezése az, hogy a legtöbben simán képesek vagyunk 20 százalékkal növelni illetve csökkenteni a kalóriabevitelünket anélkül, hogy észrevennénk. Ez pedig 4,5 kilót jelent évente. „Ha túl keveset eszünk, azt észrevesszük. Ha túl sokat eszünk, azt is. De van egy kalóriaterjedelem – az észrevehetetlen különbözet – ahol jól érezzük magunkat, ahol fel sem tűnnek az apró különbségek. Nem érezzük az eltérést 1900 és 2000 kalória között, ahogy nem érezzük 2000 és 2100 kalória között sem, de egy év alatt ez az észrevehetetlen különbözet 4,5 kiló pluszt vagy mínuszt jelenthet a testsúlyunkban.” És min múlik az, hogy merre áll a mérleg nyelve? Naná, hogy a körülményeken. A legfontosabbakat pedig Wansink kutatásai nyomán a Barking Up The Wrong Tree nevű blog most össze is szedte.

shutterstock 115386880
Távolról sincs vége, olvasson még »

7 ok, amiért a tökmag kész szuperkaja

Toma 2014. november 28., péntek 18:10

Egy jó film közben nassolni mindenki szeret, ám ha rendszeresen krémes süteményeket és chipseket falatozik, akkor az egy idő után bizony megbosszulja önmagát. Ha mégis rágcsálhatnékja támad, akkor egyen inkább tökmagot, mert nem csak finom, de még egészséges is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Amit a nyújtásról nem tudott

Toma 2014. november 28., péntek 12:46

Sokan gondolják úgy, hogy a rendszeres nyújtás elengedhetetlen a rugalmasság fokozásához és az edzésekhez. A futók, tornászok, jógázók mind nyújtanak a bemelegítés részeként, de vajon tényleg ezen múlik a váll beállása vagy a térd merevsége? Nos, nem, mégis van szerepe benne – és már azt is tudjuk, hogyan működik a dolog.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így válasszon lámpát kerékpárra!

velo.hu 2014. november 27., csütörtök 19:12

Egyre rövidebbek a nappalok és hosszabbra nyúlnak az éjszakák, így minden bringásnak nagy szüksége lehet kerékpáros lámpára. Nem csak arról van szó, hogy a hétvégi túra esetleg hosszabbra nyúlik, az év ezen szakában már a munkaidő vége is rendszeresen sötétbe fordul. Emiatt egyre szükségesebb a látni és látszani elv alkalmazása, vagyis a passzív (fényvisszaverők, prizmák) és aktív (lámpa, villogó) biztonsági eszközök használatát. A KRESZ előírásain túl, önmagunk épsége miatt is érdemes beszerezni egy lámpát, és egyáltalán nem mindegy, hogy milyet választunk. Ahogy a legtöbb kerékpáros eszköz kiválasztása, ennek a megvásárlása sem egyszerű feladat, mert nem mindegy, hogy hol és mire használja, és az erősebb nem biztos, hogy jobb.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Féltékeny? A hiba valószínűleg önben van.

Sákovics Diana 2014. november 27., csütörtök 15:16

Tudjuk, hogy a párkapcsolatban élő férfiak 98, a nők 80 százaléka rendszeresen szokott fantáziálni arról: lefekszik a partnerén kívül mással is. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenki félre is lép, de az biztos, hogy az emberek jelentős része élete során csalta már meg valamelyik partnerét.Tudjuk azt is, hogy a terapeuták szerint 45 éves kor alatt az egyik leggyakoribb párkapcsolati probléma a féltékenység. De vajon a két jelenség között van összefüggés? Tényleg azért vagyunk féltékenyek, mert okunk van rá? Bármilyen logikusnak is hangzik, a kutatások szerint nem így van. Legalábbis nem mindig.

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 dolog, amiben a depressziósok jobbak

Sákovics Diana 2014. november 26., szerda 17:59

A depresszió rossz. A szomorúságra, ürességre, közönyre és a többire nyilván senki sem vágyik, akinek meg van, szabadulna tőle. Pedig úgy tűnik, hogy a depressziónak nemcsak sötét oldala létezik. Oké, érzelmileg nyilván csak az létezik, de az ember gondolkodására van pozitív hatása. Méghozzá több is. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A nők is tudnak vezetni!

etelka 2014. november 26., szerda 10:41

Van egy közepesen szakadt autóm, amely az első takonyfolton képes megcsúszni. Ettől rögtön azt vizionáltam, hogy megint egy szakadt vackot sózott rám a kereskedő. Aztán kiderült, hogy persze nem, csak én vagyok béna és pánikolós, és mindössze arról van szó, hogy nem tudtam olyan erősen benyomni a fékpedált, hogy az alig nyolcszáz kilós autó megálljon.

De mindehhez az kellett, hogy autózzak 30 kilométert, egészen Mogyoródig, ahol a Groupamának van egy vezetéstechnikai centruma. Itt azokra a helyzetekre készítenek fel, amelyek a közlekedésben érhetnek, különös tekintettel a téli időszakra. Az egész napos program nem olcsó, 55-60.000 forint, de ezért a pénzért egész nap nyomhatjuk a gázt és megtanulhatjuk, mit kell csinálni az éles helyzetekben.

Az oktatás egy nagyjából egyórás előadással kezdődik, ahol mindenféle sokkoló információt kapunk arról, hány méteren áll meg a kocsi fékezés után, vagy hogy mennyit számít a téli gumi, csak mindezt bővebben és megfelelően informatív chartokkal alátámasztva. Majd kaptunk fejenként egy rádiót, és irány a pálya. Az első etapban azt gyakoroltuk, hogy mi történik, ha 30-50 km/h sebességnél nyomunk egy satuféket. Nem egy nagy truváj, de ennek ellenére nem annyira vicces sodródni, mert nem vagyunk képesek megfelelő erővel nyomni a féket. "Nyomd a féket, féket, mondom féket" - recsegett a rádió, én pedig az életemért küzdve tapostam. Az is kiderült, mennyivel egyszerűbben áll meg egy sokmilliós, mindenféle technológiával felszerelt  BMW 330d xDrive, ami akkor is biztonságosabb, ha a tyúkom vezeti. Ennek ellenére az öreg autók tulajdonosai ne omoljanak össze, túl lehet élni ezekkel is a telet és a czúszós utakat, a lényeg csak annyi, hogy sokat kell gyakorolni.

Az viszont egészen megdöbbentő volt, mekkora a különbség a téli és a nyári gumik közt. Míg én viszonylag jó téli gumikkal felszerelkezve vágtam neki a fékezésnek, a céges Suzukin még nyári figyelt, nem is igen bírt megállni a kolléga, csak dupla akkora távon. Úgyhogy bármilyen hülyeségnek vagy pénzkidobásnak is gondolja a téli gumit, költsön rá!

Ami fontos tudnivaló ehhez: minden gumin van egy szám, ami alapján meg lehet nézni, mikor gyártották a gumit, azaz az adott év mely hetében. Ezt DOT számnak nevezik, és minden gumiabroncson megtalálható. A vezetéstechnikai centrumban  elhangzottak szerint 3 év egy gumi kihordási ideje, ehhez képest az én 5 éves gumim jónak találtatott, azt mondták, ebben a szezonban még megfelelő lesz. Tehát ha gumit vesz, ne csak azt nézze, milyen az állapota, az sem mindegy, mennyi idős. Mert a gumi egyrészt kopik, másrészt öregszik, tehát hiába nem, vagy alig használt, ha közben 8 éve gyártották. Persze az sem mindegy, hol tárolták, de erre jó eséllyel sosem fogja megtudni a választ.

A jeges útnál egy borzalmasabb van, a rántópad. Ennek lényege, hogy a kocsit a hátsó tengelyénél jobb vagy bal oldali irányba elrántják,amitől az autó persze megindul keresztbe, a sofőr pedig rémülten kapaszkodik a kormányba, vagy anyázik, vagy mindkettőt egyszerre. Na ez az, amit nem sikerült elégszer gyakorolni, pedig talán jó lenne ezekre a tipusú feladatokra helyezni a hangsúlyt. 
 

A fékezések után – amiből rájöttem, mire is jó az ABS – jöhetett a "mi a rákot csináljunk, ha megcsúszik az autó?" típusú feladatsor. Az egymásra épülő sorozatokban egyre gyorsabban kellett menni, miközben a műgyanta réteggel ellátott aszfaltot bőszen locsolták két oldalról. Nos, csúszós úton ne használjunk satuféket, a kuplung-váltó kombó segíthet a bajban – nagyjából ennyi a tanulság, meg persze a szerencse, meg persze az, ha megtanuljuk, hogy a kocsink alul- vagy felülkormányzott-e, azaz kevesebbet vagy többet reagál-e az adott kormánymozdulatra, mint kéne. A szőke nős kérdés pedig, hogy miért is nem lehet megfelelően kormányzott autókat tervezni?

vezetestechnika.gif
Fotó: Sipos Zoltán
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

10 diétás szabály testmozgáshoz

tatota 2014. november 25., kedd 18:22

Napjainkban emberek milliói alkalmaznak gyors fogyást ígérő diétákat, ráadásul túlnyomó részben olyanokat, amelyek hatástalanok és veszélyesek is. Sőt, azok számára, akik rendszeresen sportolnak, még veszélyesebbek lehetnek ezek a csodadiéták. 

"Rengeteg fogyókúrás módszerrel találkozhatunk, de olyan nagyon kevés van, amely közben nem megy tönkre az anyagcserénk, egészségünk. Mindannyian egyéniek vagyunk, más az alkatunk, izomzatunk, így nincs általános csodamódszer mindenkinek, de van néhány alapelv, melyek   betartásával egészségesen és tartósan fogyhatunk" - állítja Silye Gabriella, a Fájdalom Ambulancia sporttáplálkozási szakértője, akitől olyan hasznos diétás tanácsokat kérdeztünk, melyeket rendszeres testmozgás mellett célszerű betartanunk. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tanulhat online meditálni, csak minek

maze 2014. november 25., kedd 11:57

Meditálni nem könnyű. Az ember szeretné megtanulni, mert elhiszi, hogy jobbá lehetne tenni vele az életét, de valljuk be, nagyon is hamar bele lehet bukni a dologba. Így aztán az első és legfontosabb, ha valaki mégis nekifutna az ilyesminek, az az őszinte elszántság. 

Úgy adódott, hogy lehetőségünk volt kipróbálni egy 8 hetes(!!), online(!!!) Vipassana meditációs tanfolyamot, és most egyáltalán nem viccelünk, mert már van ilyesmi is. Az első, amit el lehet mondani róla, hogy a gyerekcipőben jár még a műfaj, és azért ezzel kezdjük, mert maga a tanfolyamot tartó mester kért rá, hogy ne felejtsük ezt szem elől, amikor a cikkünket írjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezt biztos nem gondolta volna a csókról

Toma 2014. november 24., hétfő 15:30

Egy szenvedélyes csókkal vonzódásunkat, szeretetünket fejezzük ki, így teljesen ártalmatlan tevékenységnek gondoljuk. Ám tudta, hogy ekkor mennyi baktérium cserél gazdát? Persze szó sincs arról, hogy lebeszélnénk róla bárkit is, bár így meglehet, hogy ezentúl jobban odafigyel majd arra, kivel is teszi.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 ... 184

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés