#ÉLETEM

Ezért olyan rossz arcok a gazdagok

Sákovics Diana 2015. február 20., péntek 16:28

Merthogy a gazdagok rossz arcok. Legalábbis elég rossz arcnak tűnnek, amikor mondjuk közlik, hogy akinek semmije sincs, az annyit is ér, amikor azt posztolják, hogy minden nőnek gyémántot kellene kapnia Valentin-napra, amikor egy luxusterepjáróból kipattanva hasba rúgnak egy zebrán átkelni kívánó asszonyt, amikor vállvonogatva, két nap eltéréssel mást mondanak arról, hogy miből tudtak luxusvillát venni, vagy amikor őrjöngve, nyilvánosan gecizik le egykori pajtásaikat.

De a közéleti példákon túl bőven elég az is, ha végiggondolja, hogy ki parkol folyton tilosban, ki száguldozik vagy kerüli ki simán a kocsisort, hogy aztán bepofátlankodjon az elejére. A gazdagok, nyilván. Vagy mégsem? 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek az idei év legfurább egészségtrendjei

Sáfár Zsófia 2015. február 20., péntek 15:42

Önnek van olyan ismerőse, aki szenet iszik, tücsöklisztet eszik vagy reggel hétkor indul el egy buliba, ahol végig józan marad? Ha nincs, valószínűleg azért, mert ezek a viccesen hangzó egészséges szokások még nem mindenhol terjedtek el – bár némelyik évek óta kering a köztudatban –, ha pedig találkozott már az újabb praktikák valamelyikével, az talán azért volt, mert valóban beválik. Legalábbis egyesek szerint. A Huffington Post összeszedte a jelenleg legőrültebbnek tűnő, mégis menő egészségtrendeket, bár nem garantáljuk, hogy ezek mind divatban maradnak jövőre is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fejlesztené a mozgását? Feledkezzen meg magáról!

Sákovics Diana 2015. február 19., csütörtök 19:10

Nekem nagyon tisztán megvan, hogy mennyire béna voltam, amikor a barátaim anno dartsozni tanítottak. Magyarázták, hogy tartsam a kezem, hogy hova figyeljek, mit csinálják. Én meg koncentráltam, de nem a célra, nem a táblára, hanem a kezemre, a dobásra, az ívre, a mozdulatra. Pocsékul csináltam. Most már azt is tudom, hogy miért. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gifautomatával még vért adni is menőbb

mzd 2015. február 19., csütörtök 16:34

Twitterezés közben futottunk bele az alábbi gifbe, amelyet tulajdonosa a Magyar Vöröskereszt (továbbiakban MVK) szerdai véradásán készített. Mivel elképesztően menő ötletnek tartottuk, megkerestük a MVK-et is, hogy nyilatkozzanak a témával kapcsolatban. "A felsőoktatási véradói verseny évek óta létezik. Minden évben nevezhetnek a főiskolák és egyetemek, akik aztán létszám szerint három kategóriában mérettetnek meg. Hogy ki lesz a nyertes? Az, akinek a diákjai közül legtöbben mennek el szeptember és május között vért adni" – tudtuk meg Csali Annamáriától, a MVK kommunikációs vezetőjétől.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egészségesnek hitt édesítők, amik ugyanúgy hizlalnak

Toma 2015. február 19., csütörtök 11:07

A cukor mára már szinte első számú közellenséggé vált, így gombamód szaporodnak a különféle cukorpótlók, amelyekkel egészséget és fogyást ígérnek. Sokszor azonban a valóság az, hogy a divatos alternatívák hasonló hatással rendelkeznek, mint a hagyományos cukor. Hogy könnyebben igazodjon ki, összeszedtük azokat a termékeket, amik nem feltétlenül váltják be a hozzájuk fűzött reményeket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A “ráérünk arra még” szindróma

Steiner Kristóf 2015. február 18., szerda 21:17

A napokban miközben a könyvespolcom előtt álldogállva azon merengtem: “elég mára a feladatokból, inkább lazítok egy kicsit a függőágyban”, a kezembe akadt Yehuda Berg Valódi gazdagság című könyve. Hátradőltem, kényelembe helyeztem magam, ám a semmit tevés csakhamar átcsapott komoly leckébe: “Ha azokra az emberekre gondolsz, akikre leginkább felnézel, vagy akik jobbá tették a világot a ‘már eleget tettem' kifejezés nem is szerepelt a szótárukban.” – állt a könyvben. És bár nyilván nem arról van szó, hogy ne lenne szabad időt áldoznunk a feltöltődésre – hiszen a pihenésre mindenkinek szüksége van, ugyanakkor tény - a komfort érzés pillanatnyilag elégedetté tesz bennünket, ám senkit sem emelt még következő szintre – sem materiális, sem spiritálus értelemben. Mi több, azt is észrevettem, hogy az életem azon időszakait, amelyekben a “ráérünk arra még” afféle mottómmá válik, a túl hosszúra nyúlt lazítást gyakran teljes összeomlás követi, és kezdhetek mindent előröl.

Nyolc módszer, ami igazoltan jó a megfázás és nátha ellen

Dívány 2015. február 18., szerda 15:03

Az AsapScience sorra készíti a videókat arról, hogyan működik az ember, és most annak jártak utána, hogy melyek azok a természetes orvosságok, amelyek tényleg hatásosak, ha megfázás gyötör. Videó magyarázattal a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Róma legjobb pizzájától a tokiói polipgolyókig: ezt kóstolja meg, ha külföldön jár

travelo 2015. február 18., szerda 09:34

Nem tudjuk, önök hogy vannak vele, de nekünk a Travelónál egy utazás során legalább olyan fontos a helyi konyhát kipróbálni, mint az adott környék legérdekesebb látnivalóit megnézni. Váltunk már függővé brazil péksütiktől, ámuldoztunk a dagesztáni reggelik kifinomultságán, és rajongtunk a japán street foodért is. Most a kedvenceink következnek a hétköznapi fogásoktól az extrém falatokig.

Távolról sincs vége, olvasson még »

"A lovak abban segítenek, hogy jobb barátságban legyél önmagaddal."

Sákovics Diana 2015. február 17., kedd 16:31

“Egy dologban biztos lehetsz: a lovaktól mindig nagyon pontos, tiszta visszajelzést kapsz a viselkedésedről.” - mondta Suhai Gábor pszichológus, tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó, aki az EQ-Skill tulajdonosaként  kollégáival Magyarországon elsőként dolgozta ki a Ló Mediálta Tréningprogramok alapjait még 2005-ben. A pszichológus tehát tíz éve foglalkozik a ló és az ember kapcsolatával, pontosabban azzal, hogyan segíthetnek a lovak a személyiségünk, önismeretünk, készségeink fejlesztésében. Budai irodájában pontosan erről beszélgettünk.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így lehet hajlékony és izmos egyszerre

tatota 2015. február 17., kedd 10:56

Rossz a testtartása, folyton fáj a háta? A munkanap végén sajgó derékkal kel fel a székből? Úgy érzi, hogy az egész napos stressz csak ront a helyzeten? Sajnos napjainkban a derékfájás előbb-utóbb a legtöbb embert érinti, korosztálytól és nemtől függetlenül. Ha egész nap görnyedten ül a gépe előtt, ne csodálkozzon, hogy már nem olyan fitt, hajlékony vagy energikus. Bizony még akkor is, ha rendszeresen jár edzeni vagy egészséges életmódot folytat! Ráadásul ha nem figyelünk oda hajlékonyságunkra, a merev ízületek miatt akár a legalapvetőbbnek számító gyakorlatokat sem tudjuk helyesen végrehajtani, ami egyenes út a sérülésekhez. 

Szerencsére van megoldás: a bodyARTtm. És a módszer majdhogynem csodát ígér: szálkás izmokat, ruganyos testet, erős hátat és békés lelket. Hogyan? Buczkó Katalin, az F&M fitness and more oktatója elárulja.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Múzeumban ütősebb művelődni, mint online

Divany.hu 2015. február 16., hétfő 19:51

Nem annyira meglepő, mégis érdekes kutatást találtunk a Research Digest honlapján arról, mennyivel jobban hat ránk a művészet, ha arra alkalmas helyen nézzük. A cikk azzal indít, hogy manapság már simán megnézhetnénk virtuálisan a nappalinkból egy kiállítást, online akár, mégsem állt erre rá különösebben egyik híres nagy múzeum sem. Hát, most megvan a válasz, miért!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mutatjuk, hogyan fogyasszon csokit úgy, hogy ne hizlaljon

Sáfár Zsófia 2015. február 16., hétfő 12:21

A csokoládéfüggők jól ismerik azt az érzést, amikor kedvenc édességük lágyan szétolvad a szájban – miközben boldogsághormonok milliói szabadulnak fel az agyban. A bársonyos állag a magas kakaóvajtartalomnak köszönhető, amit egyes csokoládégyártók olyan olcsóbb összetevőkkel helyettesítenek, mint a pálmaolaj. Az élmény persze ugyanolyan kellemes, amiről nehéz lemondani és amiért cserébe a plusz kalóriák miatti bűntudatot is vállaljuk.

Egy belga csokoládékészítő szerint azonban nemcsak szájon át fogyasztva élvezhető a csoki, sőt ha orrunkon át szippantjuk fel magát a kakaóport, akkor nemhogy nagyobb transzba esünk, mint a puszta ízlelgetés során, de még az elhízástól sem kell tartanunk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így változik a nők melle a korral

ST 2015. február 15., vasárnap 19:20

A nők a korral együtt változnak, akárcsak a férfiak, és ez alól egyetlen testrészük sem kivétel. A nők helyzete azonban mégis nehezebb, hiszen a férfiak legtöbbször bírált szerve a gatyában lapul, míg a nők melle a dekoltázsoknak köszönhetően sokkal inkább szem előtt van.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hogyan ne legyünk rasszisták?

Steiner Kristóf 2015. február 15., vasárnap 15:36

Hat éve élek Izraelben – ez alatt az idő alatt pedig sok mindent láttam, rengeteg véleményt hallottam, és az élet sosem mulasztott el újabb és újabb színekkel megismertetni. Amikor ideköltöztem, meggyőződésem volt, hogy – csak mert a Tel Aviv buborékban, Izrael legliberálisabb városában élek – a konspirációs elméletek, mely szerint az Izraeliek gyűlölik az arabokat, csupán a negatív és viszályt szító emberek koholmányai. Ugyanígy bizonyos voltam benne, hogy valójában a palesztinok sem utálják az izraelieket, és az arab országok és Izrael közötti háború csupán egyfajta politikai harctér, erőfitogtatás, amelyből mindig azok húznak hasznot, akiknek cseppet sem fontos a béke. Ám az itt töltött esztendők során megbizonyosodhattam valamiről, amire valójában magamtól is rájöhettem volna: nevezetesen arról, hogy hülyék a világon mindenhol vannak. Aki kijelenti, hogy az izraeliek rasszisták, vagy hogy az arabok utálják a zsidókat, valójában maga is rasszistává válik, hiszen ebben az országban, ahogyan mindenhol máshol a világban, sokféle ember él.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezzel a módszerrel könnyebb nyelvet tanulni

Sákovics Diana 2015. február 15., vasárnap 13:57

Azt már tudjuk, hogy nyelvet tanulni bármilyen életkorban érdemes, mindegy, mennyi idősen vágunk bele: egy új nyelv elsajátítása fejleszti az agyunkat. Szerencsére nyelvérzékkel is mindannyian rendelkezünk, szóval a tanulásban ez sem lehet gát, az már egy másik kérdés, hogy van-e elég türelmünk és kitartásunk ahhoz, hogy az ismeretlen szavakat bemagoljuk. De bármekkora szívás is ez, a megfelelő tanulási technikákkal sokat könnyíthetünk rajta. 

Szerelem, dühroham, elhagyás, szerelem - a borderline és a hozzátartozók

Kuna Gábor 2015. február 14., szombat 22:06

A múlt heti, a borderline-osok hozzátartozóival foglalkozó cikkünkre számos olvasói levél érkezett. Azon vívódnak a levélírók, hogy a furcsán működő partnerük valóban borderine-os-e, hogyan dönthető ez el, és ha igen, mit tegyenek? Jogosak a kérdések, és nehezen eldönthetők. Ezekre igyekszünk most válaszolni. 

Naná, hogy már appok is léteznek Valentinra!

Valentin 2015

mzd 2015. február 14., szombat 14:29

Naivan azt gondolta, pont az okostelefon-tulajok maradnak ki a Valentin-napi őrületből? Bár egy romantikus vacsorát az appok sem váltanak ki, azért egy-két vicces órát eltölthetnek velük (és még olcsóbban meg is úszhatják, mint a mozit).

Távolról sincs vége, olvasson még »

A sótlan okostojásoknak is van szíve

Sákovics Diana 2015. február 14., szombat 10:34

Tavaly ilyenkor már mindent elmondtunk arról, amit egyáltalán nem akart tudni a szerelemről, de mielőtt végleg rányomná a nördök fejére a reménytelenül sótlan címkét, itt az ideje megmutatnunk, hogy a tudomány vezérelte életszemlélet is lehet romantikus. Jöjjön egy csodálatos Valentin-napi ajándék kedvenc biológusainktól, az AsapSCIENCE készítőitől, akik megírták végre a tudomány szerelmi dalát, azt, amiben szoros kémiai kötések köttetnek, amiben a bennünk lévő anyag a téridőn és féreglyukakon át áramlik a másikért, egészen az univerzum határáig. 

Nem, nem kattantunk meg, tényleg erről énekelnek. Meg arról is, hogy szétszakítani minket olyan, mintha egy atommal próbálkoznánk: egy óriás robbanás lenne a vége, természetesen a szívünkben. És dalolnak arról is, hogy ha nem megy elsőre, hát még kétszer meg kell próbálni ahhoz, hogy a dolog statisztikailag szignifikáns lehessen. De a lényeg: hiába érezzük, hogy az a fehér köpeny és a szemüveg a szívünkig hatol, ez egy szörnyű nagy hazugság, hiszen a szív nem érez. Ha szerelemről van szó, az agyunk felelős mindenért. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Túl stresszes a munka? Alapítsanak futóklubot!

Dívány 2015. február 13., péntek 22:08

A futás hihetetlen népszerűségnek örvend, és bár sokan egyéni sportként gondolnak rá, csapatban is jól lehet űzni. Külföldön már jó ideje népszerűek a céges futóklubok, és manapság már itthon sem tartják annyira elvetemült ötletnek az ilyen közösségeket. A napokban a Budapest Sportiroda meg is tartotta a Fut a cég extra díjátadóját, ahol azokat a munkahelyeket jutalmaztak, amelyek kiemelkedően szerepeltek a céges csapatoknak indított rendezvényeken. "Együtt mozgó munkahelyek, együtt lépő munkatársak, együtt futó csapatok és mindehhez döntéshozói példamutatás – ez a giga nyereség!" – foglalta össze a kezdeményezés lényegét Monspart Sarolta mesteredző, tájfutó világbajnok.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez a 9 tápanyag javítja az elméjét

mzd 2015. február 13., péntek 13:50

Sok helyen olvashatunk arról, hogy milyen ételeket érdemes fogyasztanunk, ha szeretnénk megtartani a súlyunkat (vagy éppen fogynánk), arról azonban kevesebb szó esik, hogy az ezekben található tápanyagok milyen hatással vannak a mentális képességeinkre. Ahogy az alultápláltság sem az ételek mennyiségén, hanem minőségén alapszik (egy kövér kisgyerek is lehet alultáplált), úgy – egy friss kutatás eredményei szerint - az agyunkra sem a bevitt kalóriák száma van hatással – hiába fogyasztunk belőle többet, mint valaha.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezeken a helyeken romantikázhat itthon

Valentin 2015

etelka 2015. február 13., péntek 09:28

Férfiak! Rossz hírünk van: hamarosan Valentin-nap, amit a pasik utálnak, a nők nagy része viszont titokban abban reménykedik, hogy legalább egy csokiszívet vagy virágot, de inkább egy utazást kap önöktől. Ha mérhetetlenül utálja ezt az egész Valentinosdit, de tulajdonképp tényleg szívesen elvinné valahová a kedvesét, adunk néhány ötletet. Ha a külföldi hosszú hétvégézésről lemaradt, belföldre még mindig elindulhatnak!

Fel a Mátrába!

Itt van rögtön a Mátra, ami Budapesttől alig másfél óra, ráadásul az út nagy része autópálya, így gyorsan oda lehet érni. A Mátrában az utóbbi években több új hotelt is felhúztak, ilyen a Lifestyle hotel Mátraházán, a szintén négycsillagos Residence Ózon, vagy az Erzsébet hotel Parádfürdőn, de ha igazán költeni akar, akkor a parádsasvári Kastélyhotel Sasvárt ajánljuk. Ha pedig síelnének, de szeretik a kényelmet, akkor ott a Narád hotel Mátraszentimrén. Persze nem csak négycsillagos szállodák léteznek a Mátrában, egy csomó pici panzió is várja a turistákat, szinte minden faluban lehet találni egyet.

Na, de mit lehet csinálni a Mátrában? Először is, síelni. Mátraszentivánon elég jó pályák vannak 7 lifttel, 4 kilométernyi sítereppel, éjszakai síeléssel, bérlési lehetőséggel. Ha már errefelé jár az ember, tényleg érdemes kipróbálni a csúszkálást.

Nem túl romantikus program, de érdemes megnézni a Recski Nemzeti Emlékhelyet, ahonnan ironikus módon gyönyörű kilátás nyílik a falura. Csak Ivádi Attila gondnokot kell felhívni ezen a számon: +36 20/435-058, és ő csekély 300 forintos belépő ellenében megmutatja az egykori kényszermunkatábort. 

Ha nagyon sportosak a partnerével, akkor pont szombaton indul a Kiss Péter emléktúra a fiatalon elhunyt gyöngyösi születésű hegymászó emlékére. 20-57 km-es távot lehet választani, ezért inkább edzetteknek ajánljuk.

Sokkal kevésbbé lesz fárasztó a Borotválós Téltemető avagy Asszonyfarsang a sasvári kultúrban, lesz kenyérlángos, huta látogatás, üvegfújás és persze jelmezes felvonulás is. Ha nem szeretik a tömeget és a rendezvényeket, akkor lehet hatalmasakat túrázni a hegyen, vagy meglátogatni az apró falvakat, és megkóstolni a helyi specialitásokat.

Sopron és környéke

Sopron úgy szép, ahogy van. A gyönyörű, szűk, barokk utcácskák, hangulatos éttermek, a Tűztorony vagy a Kecske templom mind csodálatos látványt nyújtanak, még a hideg téli napokon is. Sopron persze nem egy köpésre van, ennek ellenére - vagy pont ezért - érdemes megnézni, végigjárni az óvárost, bekkukantani az 1280-ban épült Kecske templomba, ahol a Széchényi és az Esterházy család több tagja is nyugszik.
 
Ráadásul a város felett ott vannak a Lővérek, mely remek kirándulóhelyeket és szállodákat rejt. Érdemes megnézni a városközpontban található Ózsinagógát, amely ma múzeumként üzemel, vagy a Pékmúzeumot (Bécsi u. 5.). Ha nem vágynak a kultúrára, nézzék meg a Herrer Csokoládémanufaktúrát, kóstolják meg a finomságokat, aztán, ha van kedvük, ugorjanak be a Ráspi étterembe, amihez kicsit ugyan autózni kell, de különleges ételeket lehet kóstolni.
 
Sopronban és környékén annyi a látnivaló, hogy felsorolni is nehéz, bármerre indul az ember, valami izgalmasat biztosan talál. Ha mást nem, a Fertő-tavat, amit szép idő esetén akár biciklit bérelve is fel lehet deríteni, de gyalog is csodákra lehet itt bukkani.
 
Szállást itt biztosan talál: a legismertebb talán Hotel Lővér, sokan dicsérték a Hotel Civitast, nosztalgiázóknak ott a Hotel Sopron, és van persze számtalan panzió.
Távolról sincs vége, olvasson még »

A sok munkahelyi stressz még motiválja is a magyar dolgozókat

Dívány 2015. február 12., csütörtök 20:50

A Profession.hu legújabb felmérése kimutatta, hogy túlnyomó többségünk szokott stresszes helyzettel szembesülni a munkahelyén. Ez természetesen eddig sejtettük, ami viszont meglepő, hogy ez a dolgozók több mint felére (58%) motiválóan hat. A kutatás eredménye szerint viszonylag gyakran kerülünk feszült helyzetbe, aminek a legfőbb forrásai a munkával kapcsolatos elvárások.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így nyerhet kő-papír-ollóban!

mzd 2015. február 12., csütörtök 16:27

A Super Mario és az amőba mellett talán a kő-papír-olló az egyetlen olyan játék, amelyet a világ szinte minden pontján ismernek. Gyerekkorunkban kiváló időtöltésnek bizonyultak a véget nem érő párbajok, felnőttként pedig sokszor dönti el ez, hogy kinek kell levinnie a szemetet, kié lesz az utolsó szelet torta, vagy kinek a feladata lesz leszervezni a céges bulit. Mivel esetenként "nagy tétje" van, sokan szeretnének biztosra menni: számukra jó hír lehet, hogy az I Fucking Love Science szerint csupán egy kis játékelméletre és pszichológiára van szükség a nyeréshez.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Edzőterem-teszt: SXL

nemoszi 2015. február 12., csütörtök 16:10

Legújabb  sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra. Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég, az viszont minél változatosabb, annál jobb. A rendszeres lovaglás mellett futni, spinningelni, aerobikozni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket (minimum) két alkalom után minősítem, és nem csak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom: mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol találhatók a legújabb gépek, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet. A tesztelt termeket All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Külföldi hosszú hétvégés romantikázást is tervezhet Valentin-napra

Valentin 2015

Edicsek 2015. február 12., csütörtök 09:56

Bár tudjuk, hogy már csak pár nap van Valentin-napig, kiváló ajándékötlet lehet egy közös utazás, és még pont van is ideje megszervezni. Segítségképp olyan helyeket néztünk ki, ahova rendszeresen mennek fapados járatok (EasyJet, Ryanair, Wizzair), vagy vonat, esetleg busz viheti el, vagy akár autóval is megközelíthetőek. Ráadásul repülőjegyet venni vagy szállást foglalni nagyon gyors és egyszerű és például a Wizzairnél február 12-én egész nap 20%-os kedvezménnyel foglalhat. Így a legmenőbb ajándékot pár kattintással elintézheti, a programszervezést pedig akár kedvesére is bízhatja, hogy tényleg róla szóljon a hétvége. Vagy persze azért, hogy a munka érdemi részét, vagyis a látnivalók felkutatását megússza. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 ... 190

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés