#ÉLETEM

Naná, hogy már appok is léteznek Valentinra!

Valentin 2015

mzd 2015. február 14., szombat 14:29

Naivan azt gondolta, pont az okostelefon-tulajok maradnak ki a Valentin-napi őrületből? Bár egy romantikus vacsorát az appok sem váltanak ki, azért egy-két vicces órát eltölthetnek velük (és még olcsóbban meg is úszhatják, mint a mozit).

Távolról sincs vége, olvasson még »

A sótlan okostojásoknak is van szíve

Sákovics Diana 2015. február 14., szombat 10:34

Tavaly ilyenkor már mindent elmondtunk arról, amit egyáltalán nem akart tudni a szerelemről, de mielőtt végleg rányomná a nördök fejére a reménytelenül sótlan címkét, itt az ideje megmutatnunk, hogy a tudomány vezérelte életszemlélet is lehet romantikus. Jöjjön egy csodálatos Valentin-napi ajándék kedvenc biológusainktól, az AsapSCIENCE készítőitől, akik megírták végre a tudomány szerelmi dalát, azt, amiben szoros kémiai kötések köttetnek, amiben a bennünk lévő anyag a téridőn és féreglyukakon át áramlik a másikért, egészen az univerzum határáig. 

Nem, nem kattantunk meg, tényleg erről énekelnek. Meg arról is, hogy szétszakítani minket olyan, mintha egy atommal próbálkoznánk: egy óriás robbanás lenne a vége, természetesen a szívünkben. És dalolnak arról is, hogy ha nem megy elsőre, hát még kétszer meg kell próbálni ahhoz, hogy a dolog statisztikailag szignifikáns lehessen. De a lényeg: hiába érezzük, hogy az a fehér köpeny és a szemüveg a szívünkig hatol, ez egy szörnyű nagy hazugság, hiszen a szív nem érez. Ha szerelemről van szó, az agyunk felelős mindenért. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Túl stresszes a munka? Alapítsanak futóklubot!

Dívány 2015. február 13., péntek 22:08

A futás hihetetlen népszerűségnek örvend, és bár sokan egyéni sportként gondolnak rá, csapatban is jól lehet űzni. Külföldön már jó ideje népszerűek a céges futóklubok, és manapság már itthon sem tartják annyira elvetemült ötletnek az ilyen közösségeket. A napokban a Budapest Sportiroda meg is tartotta a Fut a cég extra díjátadóját, ahol azokat a munkahelyeket jutalmaztak, amelyek kiemelkedően szerepeltek a céges csapatoknak indított rendezvényeken. "Együtt mozgó munkahelyek, együtt lépő munkatársak, együtt futó csapatok és mindehhez döntéshozói példamutatás – ez a giga nyereség!" – foglalta össze a kezdeményezés lényegét Monspart Sarolta mesteredző, tájfutó világbajnok.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez a 9 tápanyag javítja az elméjét

mzd 2015. február 13., péntek 13:50

Sok helyen olvashatunk arról, hogy milyen ételeket érdemes fogyasztanunk, ha szeretnénk megtartani a súlyunkat (vagy éppen fogynánk), arról azonban kevesebb szó esik, hogy az ezekben található tápanyagok milyen hatással vannak a mentális képességeinkre. Ahogy az alultápláltság sem az ételek mennyiségén, hanem minőségén alapszik (egy kövér kisgyerek is lehet alultáplált), úgy – egy friss kutatás eredményei szerint - az agyunkra sem a bevitt kalóriák száma van hatással – hiába fogyasztunk belőle többet, mint valaha.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezeken a helyeken romantikázhat itthon

Valentin 2015

etelka 2015. február 13., péntek 09:28

Férfiak! Rossz hírünk van: hamarosan Valentin-nap, amit a pasik utálnak, a nők nagy része viszont titokban abban reménykedik, hogy legalább egy csokiszívet vagy virágot, de inkább egy utazást kap önöktől. Ha mérhetetlenül utálja ezt az egész Valentinosdit, de tulajdonképp tényleg szívesen elvinné valahová a kedvesét, adunk néhány ötletet. Ha a külföldi hosszú hétvégézésről lemaradt, belföldre még mindig elindulhatnak!

Fel a Mátrába!

Itt van rögtön a Mátra, ami Budapesttől alig másfél óra, ráadásul az út nagy része autópálya, így gyorsan oda lehet érni. A Mátrában az utóbbi években több új hotelt is felhúztak, ilyen a Lifestyle hotel Mátraházán, a szintén négycsillagos Residence Ózon, vagy az Erzsébet hotel Parádfürdőn, de ha igazán költeni akar, akkor a parádsasvári Kastélyhotel Sasvárt ajánljuk. Ha pedig síelnének, de szeretik a kényelmet, akkor ott a Narád hotel Mátraszentimrén. Persze nem csak négycsillagos szállodák léteznek a Mátrában, egy csomó pici panzió is várja a turistákat, szinte minden faluban lehet találni egyet.

Na, de mit lehet csinálni a Mátrában? Először is, síelni. Mátraszentivánon elég jó pályák vannak 7 lifttel, 4 kilométernyi sítereppel, éjszakai síeléssel, bérlési lehetőséggel. Ha már errefelé jár az ember, tényleg érdemes kipróbálni a csúszkálást.

Nem túl romantikus program, de érdemes megnézni a Recski Nemzeti Emlékhelyet, ahonnan ironikus módon gyönyörű kilátás nyílik a falura. Csak Ivádi Attila gondnokot kell felhívni ezen a számon: +36 20/435-058, és ő csekély 300 forintos belépő ellenében megmutatja az egykori kényszermunkatábort. 

Ha nagyon sportosak a partnerével, akkor pont szombaton indul a Kiss Péter emléktúra a fiatalon elhunyt gyöngyösi születésű hegymászó emlékére. 20-57 km-es távot lehet választani, ezért inkább edzetteknek ajánljuk.

Sokkal kevésbbé lesz fárasztó a Borotválós Téltemető avagy Asszonyfarsang a sasvári kultúrban, lesz kenyérlángos, huta látogatás, üvegfújás és persze jelmezes felvonulás is. Ha nem szeretik a tömeget és a rendezvényeket, akkor lehet hatalmasakat túrázni a hegyen, vagy meglátogatni az apró falvakat, és megkóstolni a helyi specialitásokat.

Sopron és környéke

Sopron úgy szép, ahogy van. A gyönyörű, szűk, barokk utcácskák, hangulatos éttermek, a Tűztorony vagy a Kecske templom mind csodálatos látványt nyújtanak, még a hideg téli napokon is. Sopron persze nem egy köpésre van, ennek ellenére - vagy pont ezért - érdemes megnézni, végigjárni az óvárost, bekkukantani az 1280-ban épült Kecske templomba, ahol a Széchényi és az Esterházy család több tagja is nyugszik.
 
Ráadásul a város felett ott vannak a Lővérek, mely remek kirándulóhelyeket és szállodákat rejt. Érdemes megnézni a városközpontban található Ózsinagógát, amely ma múzeumként üzemel, vagy a Pékmúzeumot (Bécsi u. 5.). Ha nem vágynak a kultúrára, nézzék meg a Herrer Csokoládémanufaktúrát, kóstolják meg a finomságokat, aztán, ha van kedvük, ugorjanak be a Ráspi étterembe, amihez kicsit ugyan autózni kell, de különleges ételeket lehet kóstolni.
 
Sopronban és környékén annyi a látnivaló, hogy felsorolni is nehéz, bármerre indul az ember, valami izgalmasat biztosan talál. Ha mást nem, a Fertő-tavat, amit szép idő esetén akár biciklit bérelve is fel lehet deríteni, de gyalog is csodákra lehet itt bukkani.
 
Szállást itt biztosan talál: a legismertebb talán Hotel Lővér, sokan dicsérték a Hotel Civitast, nosztalgiázóknak ott a Hotel Sopron, és van persze számtalan panzió.
Távolról sincs vége, olvasson még »

A sok munkahelyi stressz még motiválja is a magyar dolgozókat

Dívány 2015. február 12., csütörtök 20:50

A Profession.hu legújabb felmérése kimutatta, hogy túlnyomó többségünk szokott stresszes helyzettel szembesülni a munkahelyén. Ez természetesen eddig sejtettük, ami viszont meglepő, hogy ez a dolgozók több mint felére (58%) motiválóan hat. A kutatás eredménye szerint viszonylag gyakran kerülünk feszült helyzetbe, aminek a legfőbb forrásai a munkával kapcsolatos elvárások.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így nyerhet kő-papír-ollóban!

mzd 2015. február 12., csütörtök 16:27

A Super Mario és az amőba mellett talán a kő-papír-olló az egyetlen olyan játék, amelyet a világ szinte minden pontján ismernek. Gyerekkorunkban kiváló időtöltésnek bizonyultak a véget nem érő párbajok, felnőttként pedig sokszor dönti el ez, hogy kinek kell levinnie a szemetet, kié lesz az utolsó szelet torta, vagy kinek a feladata lesz leszervezni a céges bulit. Mivel esetenként "nagy tétje" van, sokan szeretnének biztosra menni: számukra jó hír lehet, hogy az I Fucking Love Science szerint csupán egy kis játékelméletre és pszichológiára van szükség a nyeréshez.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Edzőterem-teszt: SXL

nemoszi 2015. február 12., csütörtök 16:10

Legújabb  sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra. Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég, az viszont minél változatosabb, annál jobb. A rendszeres lovaglás mellett futni, spinningelni, aerobikozni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket (minimum) két alkalom után minősítem, és nem csak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom: mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol találhatók a legújabb gépek, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet. A tesztelt termeket All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Külföldi hosszú hétvégés romantikázást is tervezhet Valentin-napra

Valentin 2015

Edicsek 2015. február 12., csütörtök 09:56

Bár tudjuk, hogy már csak pár nap van Valentin-napig, kiváló ajándékötlet lehet egy közös utazás, és még pont van is ideje megszervezni. Segítségképp olyan helyeket néztünk ki, ahova rendszeresen mennek fapados járatok (EasyJet, Ryanair, Wizzair), vagy vonat, esetleg busz viheti el, vagy akár autóval is megközelíthetőek. Ráadásul repülőjegyet venni vagy szállást foglalni nagyon gyors és egyszerű és például a Wizzairnél február 12-én egész nap 20%-os kedvezménnyel foglalhat. Így a legmenőbb ajándékot pár kattintással elintézheti, a programszervezést pedig akár kedvesére is bízhatja, hogy tényleg róla szóljon a hétvége. Vagy persze azért, hogy a munka érdemi részét, vagyis a látnivalók felkutatását megússza. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Másra vágyom. Menni kell vagy kitartani?

Sákovics Diana 2015. február 11., szerda 21:48

“Ne aggódjon, öregem, jó lesz! A legjobb dolog, ami velem valaha történt, hogy elhagyott a nejem.” - mondta a hatvanas asztalos, és vidáman hátba veregette a barátomat. Ennek majd egy éve, a barátom és felesége akkor váltak el, 12 év házasság és két gyerek után. És ő nem, egyáltalán nem érezte úgy, hogy ez lett volna a legjobb dolog, ami valaha történt vele. Ahogy valószínűleg a jókedélyű asztalos sem érezte ezt akkor, amikor sok évvel korábban a felesége eltűnt és otthagyta őt egy kamaszodó kislánnyal és egy ovis kisfiúval. Az élet aztán szerencsére úgy hozta, hogy az asztalos új feleséget talált, egy cuki, gyerekszerető nőt, akivel azóta is boldogan élnek. Akár a mesében. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

17 rossz szokás, amikről simán leszokhat az okostelefonja segítségével

Becca 2015. február 11., szerda 14:40

Ön is azok közé tartozik, akik utálnak takarítani, többször lenyomják a szundi funkciót, részegen smsezgetnek az exnek, vagy túl sokat költenek? Ezekre és még sok másra is mutatunk telefonos alkalmazásokat, amelyek segítségével elhagyhatja ezeket a rossz szokásokat. Az ötleteket a Distractify oldalán találtuk, és bár akad köztük olyan, ami nem győzött meg bennünket, találtunk közöttük néhány igazán hasznosat is. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Valentin-napi randitippek örökmozgóknak

Valentin 2015

travelo 2015. február 11., szerda 08:27

Ha sohasem szeretett otthon gubbasztani, Valentin-napon se tegye! Összeszedtük azokat a programokat, amivel garantált lesz a siker, ha szeretne idén valami igazán eredeti ötlettel előrukkolni kedvesének. Belvárosi segwaytúra, Duna-parti szaunázás, romantikus szabadulós játék és múzeumi jelmezbál várja Budapesten.

A korábbiakban már írtunk arról, hová érdemes utaznia, ha feldobná a Valentin-napi hétvégét egy külföldi kiruccanással, de szeretné megspórolni a hosszas előkészületeket, és azt is elárultuk, milyen őrült programokkal lepheti meg a szerelmét belföldön. Most felejthetetlen élményeket nyújtó budapesti programokat ajánlunk, ahol a csöpögős díszletek helyett igazi kalandok várják.

Síelni szeretne? Nem árt az óvatosság!

Toma 2015. február 10., kedd 20:41

Tavalyelőtt nagy médiavisszhangot kapott a Forma1-es versenyző, Michael Schumaher balesete. Bár a bajnok úgy tűnik, talán megcsinálta, nem mindenki lehet ilyen szerencsés (vagy tudja finanszírozni a kezeléseket, amikkel szerencsés lehet). Ez azonban ne riassza el: síbalesetek olykor-olykor történnek, ám ha betart néhány szabályt, akkor biztonságosan élvezheti ezt a sportot.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pocsék egy érzés itt dolgozni!

Sákovics Diana , Kuna Gábor 2015. február 10., kedd 12:45

Vagy épp az ellenkezője? Éppen az álommunkáját végzi? Töltse ki kérdőívünket, hogy kiderüljön mennyire jó önnek ott, ahol éppen dolgozik.

Van értelme a futógépes íróasztalnak?

Dívány 2015. február 10., kedd 11:07

Az ülőmunka nagyon káros az egészségre - írtuk már mi is számtalanszor, a Tudomány rovat pedig nemrég kipróbálta, hogy tényleg jobb-e állva dolgozni. Persze a haladóknak már létezik olyan íróasztal is, ami mellett nemhogy csak álldogálni tud, de egyben futógép is működik. Ilyet még nem sikerült szereznie a szerkesztőségnek, de szerencsére vannak szakemberek, akik utánajártak, hogy van-e értelme egy ilyen öszvérnek. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezért érdemes középkorúan is jól aludni

Sákovics Diana 2015. február 9., hétfő 17:38

Régóta tudjuk, hogy az alvás fontos szerepet tölt be a tanulásban, az emlékezetben, ezért is érdemes vizsga előtt rendesen aludni. Meg egyébként is érdemes. Ha ugyanis rosszul alszunk, azt a hangulatunk, az érzelmi intelligenciánk, a figyelmi kapacitásunk bánja, és hosszú távon számos súlyos betegség kockázatának is jobban ki vagyunk téve. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek legyenek önnél, ha havazáskor nem akar átülni egy másik autóba

mzd 2015. február 9., hétfő 16:28

A beígért hóesések és a fagy pontközeli hőmérséklet előjelzések alapján úgy tűnik, egy darabig még nem szabadulunk a téltől. Ha autóval indulunk neki, városon belüli elakadás vagy lerobbanás esetén nincs is okunk különösebb pánikra, azonban lakott területtől távol akár a sofőr, akár az utasok élete is veszélybe kerülhet. A téli autós túlélőcsomag ilyenkor még akár egy sms-jótanácsnál is hasznosabb lehet, szó szerint életet menthet – alább egy grafika vizuálisabb típusoknak, a hajtás után pedig elolvashatja, minek kell feltétlenül a túlélőcsomagba kerülnie!

A túlélőcsomag mit sem ér, ha autója nincsen rendesen felkészítve.
A túlélőcsomag mit sem ér, ha autója nincsen rendesen felkészítve.
Távolról sincs vége, olvasson még »

Így könnyebb lesz elviselni a hétfőt

Becca 2015. február 9., hétfő 10:01

Péntek délután sokan fellélegeznek, hogy megkezdődött a hétvége. Aztán ennek a felhőtlen örömnek rendszerint már vasárnap reggel vége is - sőt, profibbak már szombaton, lefekvés előtt is azon stresszelnek, hogy hamarosan itt a vasárnap, ami után, ugye, tudjuk, mi jön. 

Én nem utálom a hétfőt. Csak azt, hogy ismét hajnalban cseng a vekker, nem lehet napközben meginni egy jeges viceházmestert, és bármikor ledőlni egy rövid kis alvásra, amikor éppen a kedvem tartja. Ez viszont elmondható bármelyik másik hétköznapról is, nem? Hát akkor miért kellene pont a hétfőt utálni miatta? Inkább fogadja el a hétfőt, mert eltörölni sohasem fogják, mi meg adunk pár tippet, hogyan rázódhat vissza stresszmentesen a hétköznapokba.

stockfresh 1336383 wake-up sizeM

 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek 2015 legjobb és legrosszabb diétái

Becca 2015. február 8., vasárnap 19:29

U.S. News 35 diétát rangsorolt egészségügyi szakemberek közreműködésével – írja a Huffington Post egy, a napokban megjelent cikkében. Ahhoz, hogy minél jobb helyezést érhessen el a diéta, a következő kritériumoknak kellett megfelelnie: legyen könnyen követhető, tápláló, biztonságos és hatékony, továbbá segítsen megelőzni a cukor-, az érrendszeri és szívbetegségeket. Ezek alapján végül a Dietary Approaches to Stop Hypertension (DASH) diéta került az első helyre. 

Mi az itthon is ismertebb étrendeket szemléztük a Huffington Post cikkéből, illetve kikértük Varga Dóra dietetikus véleményét is a témában. Ha kíváncsi a teljes listára, amit a U.S. News közzétett, itt megtekintheti.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Magányos a kapcsolatában? Nem kell így lennie.

Sákovics Diana 2015. február 8., vasárnap 11:22

Szoros szociális kötelékek nélkül élni gyilkos dolog. Szó szerint az. A tartós magány ugyanis folyamatos fenyegetettség, amit a túlélésünk szempontjából nélkülözhetetlen társak, a kötődés, a valahová tartozás hiánya okoz. Ebbe pedig belerokkan a test is. A magányos embereknek rosszabbul teljesít az immunrendszerük és társaiknál általában korábban is halnak meg. A magány azonban nem feltétlenül a tartós egyedüllétet jelenti, nem azt, hogy senki sincs körülöttünk, velünk. A magány szubjektív érzés, és sokkal inkább a kapcsolatok, a társas érintkezés minőségéről mint mennyiségéről szól. Ezért van az, hogy bizony a párkapcsolatban is élhetünk magányosan, annyira magányosan, hogy abba egy idő után a szívünk is szó szerint megszakad.

De vajon mitől jó, mitől kielégítő egy kapcsolat? Hogyan nem lesz mellettünk magányos a partnerünk? Mi kell ahhoz, hogy ne érezzük magunkat egyedül egy párkapcsolatban? Szubjektíven szelektált kutatáscsomag következik. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nekem ilyen volt a kiút az evészavarokból

Steiner Kristóf 2015. február 7., szombat 22:10

Nem tartoztam a depressziós tinédzserek közé – nem is értettem őket soha, mi több, meggyőződésem volt, hogy valójában csak így akarnak érdekesek maradni a környezetük számára. Utólag visszagondolva persze ostobán hangzik mindez – már csak azért is, mert magam is hasonló elbírálásokat kaptam később, az étkezési zavaraim kapcsán.

Gimi után kezdődött minden – nem voltam ugyan kövér, de hajlamos voltam a hízásra, és miután bedarált a hollywoodi “nullás méret” kultúra, elhatároztam, hogy lefogyok pár kilót. Aztán még párat. És még párat. Hamar oda jutottam, hogy napi párszáz kalórián éltem, emellett infraszaunába jártam, ha pedig megszegtem a drasztikus szabályaimat, “már mindegy” alapon mindent felzabáltam, majd megszabadultam tőle. Furcsa, hogy az evészavarok, amik elvileg az esztétikumból és a testünk látványának zavaraiból indulnak ki, kinőhetik magukat egészen komoly, durva pszichés betegséggé – amelyekből mintha nem volna kiút. Persze a kevésbé toleráns környezetemet is igyekeztem megérteni: számukra csak egy felszínes “jódolgában azt se tudja, mitévő legyen” celebecske voltam, aki magára vessen, ha két hét alatt tíz kilókat fogy le, és szed fel. Szégyelltem magam, ugyanakkor azt is tudtam, hogy – túl egy gyomorvérzésen, és egy eseten, amikor egy hajnali falás és hányásroham után nagyon kishíján szó szerint a torkomon akadt a fogkefém – ha így folytatom, hamarosan meghalok. Ebben pedig az akkori pszichológusom, Csernus Imre is megerősített. Ám a segítség elfogadására valahogy nem álltam készen. Amikor az egész világ ellenem volt, a bulimiám ott volt nekem – mint egyfajta “legjobb barát”, akiről tudom, hogy rossz hatással van rám. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

11 dolog, ami jellemző a rejtett depressziósokra

Toma 2015. február 7., szombat 09:47

Manapság egyre több a depressziós, ráadásul sokszor ki sem derül, milyen problémákkal küzdenek, hiszen sokan minden erejükkel titokban tartják mások, de akár saját maguk előtt is. A Huffington Post összeszedett néhány dolgot, ami akár jelzésértékű is lehet, és így könnyebben felismerheti, ha a környezetében valaki mentális problémával küszködik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt egy légzőgyakorlat, ami segíthet az elalvásban

Dívány 2015. február 7., szombat 08:39

Nem titok, hogy a meditációnak és a légzőgyakorlatoknak sok előnye van: amellett, hogy fájdalomcsillapító hatással is járnak, természetesen a stresszoldásban is segítenek. Így nem meglepő módon akkor is érdemes próbálkozni velük, ha álmatlanul forgolódik az ágyban. A Huffington Post például a 4-7-8 módszert ajánlja azoknak, akik pihentető alvásra vágynak, mert anélkül ugye, kínszenvedés lesz a nappal.

Távolról sincs vége, olvasson még »

18+ 10 dolog, amit nem biztos, hogy tudott a péniszről

Toma 2015. február 6., péntek 21:51

Tudta, hogy a pénisz a dohányzástól összemehet, akárcsak akkor, ha nem használja eleget? Vagy hogy a leghosszabb hímtag több mint 34 centis? Nemrég már megtudhatott jópár érdekes tényt a hüvelyről, most itt van pár a férfiak legbecsesebb szervéről is, olvasson tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így védje a szemét a téli hidegben

Dívány 2015. február 6., péntek 16:09

A tél kegyetlen, ha nem vigyázunk, tönkreteszi a bőrünket, akár a szabadban vagyunk, akár a fűtött szobában. A Huffington Post szemészszakértője, dr. Brian Boxer Wachler összegyűjtötte a leggyakoribb kérdéseket.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 ... 185

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés