#ÉLETEM

6 dolog, amit ne posztoljunk az ünnepek alatt

Böszörményi Edina 2016. december 25., vasárnap 16:35

Karácsonykor mindenki lelkesebben posztolt mint általában. Gondoljunk csak arra, hogy mennyien töltik fel a karácsonyfájuk képét, vagy éppen azt, hogy mit sütöttek vagy kaptak az ünnep alkalmából. De hol van az képzeletbeli határ, amit meg kellene húzni annak érdekében, hogy ne menjünk mások idegeire, illetve, hogy ne kerüljünk kellemetlen szituációba? A hajtás után felsoroltuk azokat a dolgokat, amiket semmiképpen ne posztoljunk ki a közösségi oldalainkra, még akkor sem, ha bármennyire is nehéz egy-kettőt megállni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 karácsonyi tipp ételallergiában- vagy intoleranciában szenvedőknek

Dina 2016. december 25., vasárnap 08:25

A karácsony valójában egy több napos kajamaraton rengeteg finomabbnál finomabb fogás. De mi a helyzet akkor, ha bizonyos ételeket nem ehetünk, mert laktóz vagy glutén van benne, vagy bármilyen összetevő, ami allergiás reakciót vált ki a szervezetünkben? Hogyan tudunk enni olyan helyen, ahol mondjuk nem készülnek nekünk speciális menüsorral? Mutatunk pár tippet, amivel nem kell lemondani a finom falatokról!

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 tipp, a garantáltan pocsék karácsonyért

Sebők Franciska , Kurán Zsuzsa 2016. december 24., szombat 13:42

A karácsonyt lehetetlen érzelmek nélkül megúszni. Az ünnep előtt másfél hónappal már karácsonyi pompában díszelegnek a boltok, az arcunkba ömlik a karácsonyi kínálat, a város feldíszítve, szól a karácsonyi zene, bennünk pedig egyre nagyobb a nyomás. Nemcsak azok lesznek egyre feszültebbek és idegesebbek, akik irtóznak a karácsonytól, de azoknak sem könnyebb, akik már hónapokkal előtte ezt várják minden évben, akik készülnek arra, hogy nekiállhassanak végre a karácsonyi készülődésnek. Aki utálja ezt az ünnepet, annál egyértelmű, miért is nyomasztó a karácsony. De a mi a helyzet a többiekkel?

shutterstock 525688093

Nálunk gyakran arról van szó, hogy a tökéletesre vágyunk. Arra, hogy megtaláljuk a tökéletes ajándékot, elkészítsük a tökéletes vacsorát, megteremtsük a tökéletes hangulatot. Mindezt úgy, hogy az egyéb dolgainkat, a munkánkat, a családi teendőinket is rendben, időre elvégezzük. Az ünnepi teendőkből tehát teljesítményhelyzetet kreálunk. Ezt pedig legtöbbször kapkodás, bosszankodás, szorongás kíséri. Mi más kellene egy pocsék karácsonyhoz? Szóval, ha idén is ezt az utat kívánja követni, már nem kell, hogy egyedül rontsa el, szívesen segítünk. Pszichológus csapatunk ugyanis összeállított egy listát azokról a dolgokról, amiket feltétlenül érdemes megtennie egy pocsék ünnepért.   

Távolról sincs vége, olvasson még »

A PMS tünetei a fitneszbloggereket sem kímélik

Dívány 2016. december 24., szombat 09:02

Egy svéd fitneszblogger, Malin Olofsson meglepően őszinte képeket osztott meg Instagramon arról, hogy milyen hatással van a ciklus a női testre. Olofsson régóta harcol a pozitív testképért és azért, hogy ne szégyelljük a szervezetünk természetes működését - írja a Shape.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Túlélni vagy átélni akarjuk az ünnepeket?

S-W. Zsó 2016. december 23., péntek 21:08

A hanuka, a Yule, a Saturnalia, a Mithrász-kultusz, a kara csun, az advent és a karácsony más-más kultúrák és vallások hagyományai, ám mind az emberiség egyik legősibb ünnepéhez, a téli napfordulóhoz kötődnek. A szertartásoknak nagy szerepe van a számunkra fontos események megünneplésében, ezért a hanuka alatt, karácsonykor vagy egy-egy születésnap alkalmából összejövünk szeretteinkkel, hogy együtt köszöntsük egy újabb év eljövetelét. A kultúrák alakulásával persze folyamatosan változnak szokásaink és rítusaink is, így az ünnepi forgatókönyvek idővel "átíródnak". Ám azért, hogy ezek a különleges és meghitt események ne túlélhetővé, hanem átélhetővé váljanak, egyedül mi tehetünk. Ez volt a fő üzenete Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeutának, aki a Pszinapszis Adventi Kavalkádon tartott érdekes és szórakoztató előadást az ünnepek lélektani jelentőségéről.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így vegye rá magát a munkára, ha nincs kedve dolgozni!

Dívány 2016. december 23., péntek 08:11

Különösen így az évvége felé közeledve egyre nehezebben veszi rá az ember magát a munkára, pedig még egy kicsit ki kell húzni, ráadásul ilyenkor a legtöbb helyen jól fel is halmozódnak a feladatok. Egy mindenféle pszichológiai kutatások alapján összeállított infografika ezen a problémán próbál segíteni. A hajtás után mutatjuk a lényeget.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mennyit árthat a fogszabályozás?

Brownie 2016. december 22., csütörtök 19:28

Robin Seymour brit fogágyspecialista nemrég kifejtette a Daily Mailnek, hogy a szájhigiénia fenntartásának szempontjából mennyire kockázatosak azok a fogszabályozó készülékek, amiket 1-2 évig folyamatosan viselni kell.

„Mivel az illesztés helyén lehetetlen tisztítani a fogakat, idővel rengeteg lepedék halmozódik fel és az ínygyulladás veszélye sincs kizárva, ami a fogvesztés elsődleges oka. Néhány esetben a lehetséges veszélyek felülírják a fogszabályozó kezelés előnyeit, ezért nem megfelelő szájhigiénia esetén különösen elővigyázatosnak kell lenni és nem biztos, hogy érdemes belevágni a kezelésbe” – figyelmeztet Seymour.

Dr. Hermann Gábort, a funkcionális fogszabályozás szakértőjét kérdeztük arról, tényleg veszélyeztetjük-e fogaink egészségét azok "helyreigazításával".

Távolról sincs vége, olvasson még »

A gyerekek szerint, ha jót teszünk boldogok leszünk

Sákovics Diana 2016. december 22., csütörtök 19:18

Mi a boldogság? Ez a kérdés az elmúlt évtizedekben egyre inkább foglalkoztatja a nyugati embert, főleg, amióta kiderült, hogy attól, mert egyre tehetősebbek vagyunk, egyre jobban élünk, még nem leszünk boldogabbak. Az elmúlt évek pszichológiai kutatásai megmutatták, hogy a boldogság nem adottság, és nem is egy stabil állapot, sokkal inkább melléktermék, ami akkor jelenik meg, ha önmegvalósító módon éljük meg valódi emberi szükségleteinket. A boldogság tehát abból fakad, ahogy élünk, amit másokért teszünk, ahogy a világot szemléljük. Többek között ezekre a dolgokra tanítja a gyerekeket a Jobb veled a világ alapítvány boldogságprogramja. Hogy miben fogható meg tehát egyszerűen a boldogság? Hallgassa meg, mint mondanak erről az elsős és másodikos gyerekek az alapítvány videójában. Vigyázzon, cuki lesz!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem az agyban, hanem a hasban kezdődik a Parkinson-kór

Dívány 2016. december 22., csütörtök 18:41

Az agyi idegsejteket pusztító Parkinson-kórról viszonylag keveset tudunk, ezért nagy erőkkel kutatják a betegséget a világ tudósai, hogy minél több információ legyen róla, ami segítheti a feltárását. megelőzősét, kezelését. Úgy tűnik, most egy kicsinek tűnő, de fontos lépcsőfokhoz értek a Parkinson-kutatások - írja a HVG. Sikerült ugyanis bebizonyítani, hogy a kór hátterében álló idegpusztulás nem az agyban, hanem a gyomorban vagy a vastagbélben kezdődik.

shutterstock 135434942

Egyelőre nem találtak olyan baktériumot vagy vírust, amit felelőssé lehetne tenni a betegségért, de a mostani felfedezésből tudható, hogy a parkinsonosoknak más összetételű a bél-mikrobiomjuk, mint azoknak, akiket nem érint ez a betegség. Ebből kiindulva kutatók azzal kísérleteznek, hogy esetleg antibiotikumokkal vagy széklettranszplantációval kezeljék a betegséget, és természetesen minél korábbi szakaszban elvégezhető szűrőmódszerek kidolgozása is terítéken van.

Megvan, mi kell az igazán jó ajándékhoz

Sákovics Diana 2016. december 21., szerda 19:30

Ideális esetben már rég kitalálta, elkészítette vagy megvette az ajándékot mindenkinek, előkészítette az ünnepekre, amit kell, lezárta a még futó munkaprojektjeit, és már csak karácsonyi dalokat dúdolgatva ücsörög a karosszékében, kezében egy pohár jó forralt borral. Ha azonban mégsem ilyen mázlista, ha vár még önre egy utolsó kör agyalás, rohanás, kapkodás, de mégis szeretne elég jó ajándékot adni szeretteinek, akkor érdemes venni egy mély levegőt, és tudományos alapokra helyzeni az ajándékvásárlást. Még jó, hogy a téma a pszichológusokat is érdekli. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudja, hogy mi Magyarország kedvenc turistalátványossága?

Edicsek 2016. december 21., szerda 11:07

Az Vouchercloud összeszedte, melyik országnak mi a legjobb látványossága a Tripadvisor szerint és ez aztán gyakran meglepő és vicces eredményeket szült. A Tripadvisor az az oldal, ahol nem csak hoteleket és éttermeket lehet értékelni a sokat utazó felhasználóknak, de a látványosságokat is le lehet pontozni vagy éppen fel lehet magasztalni. Az oldal gyakorlatilag az egész világra kiterjedően megnézte mik a legkedveltebb helyek a felhasználók szerint. Így derült ki, hogy Magyarország legmenőbb nevezetessége a Parlament

Távolról sincs vége, olvasson még »

A boldogsághoz a hibáinkat is el kell fogadni

Sákovics Diana 2016. december 20., kedd 18:57

Mindannyian hibázunk. Rontunk, felejtünk el dolgokat, hozunk rossz döntéseket, bevállalunk felesleges kockázatokat, bántunk meg akarattal, vagy éppen akaratlanul másokat. Mindannyian hibázunk tehát, de az, hogy egy ilyen helyzettel aztán mihez kezdünk, változó. Van, aki úgy védi önmagát, hogy fel sem ismeri hibáit, van, aki nem képes szembenézni azokkal, nem képes elismerni másoknak, de még saját magának sem a felelősségét. Aztán van, aki felismeri, vagy akár meg is érti saját szerepét a történtekben. Hogy mi történik ilyenkor? Leggyakrabban az, hogy kínoz minket a bűntudat, a lelkiismeret furdalás, ostorozzuk magunkat, hogy hogyan lehettünk ennyire hülyék, rágódunk a múlton, azon fantáziálunk, hogyan kellett volna máshogy cselekedni. Mindeközben pedig pocsékul érezzük magunkat. Van azonban más út is. Nem kell, hogy a hibáink a rossz döntéseink a jól-létünk, a boldogságunk ellen hassanak. 

Képzelje el, mit tesz akkor, ha egy önhöz közel álló ember, egy szerette, barátja osztja meg önnel egy rossz döntésének történetét. Ha empátiát érez, akkor általában szeretettel, kedvességgel, megértéssel, esetleg megbocsátással reagál. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne segíthetnénk ilyenkor levonni a tanulságokat, támogatni a másikat abban, hogy - ha lehet - próbálja fel- vagy megoldani a problémás helyzeteket, és nem jelenti azt sem, hogy ne segítenénk neki rájönni, milyen területeken érdemes fejlődni, mit érdemes gyakorolni, hol van lehetőség a növekedésre. Az alapvető hozzáállás azonban nyitott, kedves és elfogadó. Tudjuk, hogy a másik rosszul érzi magát, hogy fáj neki, hogy sérült a lelke, mi pedig segítünk ellátni ezeket a lelki sebeket. És pontosan ez az, amit saját magunkkal is érdemes megtennünk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A hűtlenséget a legnehezebb elviselni egy párkapcsolatban

Böszörményi Edina 2016. december 18., vasárnap 17:33

A szakítás átkozottul fáj. A hozzánk legközelebb álló ember elvesztése kínzó testi tünetekkel jár, veszteségérzéssel, kétségbeeséssel, ürességgel és magánnyal. De akármilyen iszonyú folyamat ez, a legtöbben mégis többször átesünk rajta az életben. Hiszen van, amikor muszáj. Vannak a kapcsolatokban megbocsáthatatlan dolgok, áthidalhatatlan nehézségek. De vajon melyek ezek? Mi az, ami a legtöbb embernél azonnal kiveri a biztosítékot? A Sapio nevű társkereső alkalmazás 2000 fős felméréséből kiderült.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kövérségből nem csak egyféle van!

etelka 2016. december 18., vasárnap 15:23

Azt hitte csak egyféle elhízás létezik? Akkor nagyon téved! Már ha hisz a New York magazinnak, ahol egyenesen 59 féle elhízásról írnak, ami elég sokkolóan hangzik. Ha két ember ugyanúgy edz, és diétázik, akkor gyakran előfordul, hogy míg az egyiknél tökéletesen beválik a diéta, a másiknál nem. Még a szakértők is zavarba jönnek, mi is ennek a pontos oka, ám egyre inkább arra hajlanak, hogy az elhízásnak több fajtája is létezik, és ezeket teljesen máshogyan kell kezelni.

shutterstock 99601670

Az eredeti cikket közlő New York Times egyenesen a rákhoz hasonlítja az elhízást, abból a szempontból, hogy az is gyűjtőfogalom. A szakértők most próbálják elemezni, pontosan hány féle elhízás létezik, eddig 59-et azonosítottak. Lee Kaplan, a Massachusettsi Álatlános Kórház munkatársa szerint több mint 25 gén növeli elhízás kockázatát, és 300 van, amely ránk dobhat némi túlsúlyt. A genetika, az alvás zavar, bizonyos gyógyszerek, betegségek, mind az elhízáshoz vezethet.

(Mi most így hirtelen annyiban tudunk segíteni, hogy itt és itt elolvashatja, hogyan találhatja meg a megfelelőedzésmódot és étrendet, és drukkolunk, hogy megtalálja a módszert, ami beválik.)

4 hasznos dolog, amit álmában tanulhat

Brownie 2016. december 17., szombat 19:01

Egyszer egy biosz témazáró előtti este kétségbeesetten dugtam a párnám alá a tankönyvet, hátha csoda történik. Nyilván nem jött be az ősi trükk, de egy próbát azért megért. Jó hír viszont, hogy van egy-két olyan készség, amit alvás közben tényleg fejleszthetünk, ám ehhez bizonyos hanghatásokra van szüksége agyunknak. Az IFLScience nyomán összeszedtük, mik azok a hasznos dolgok, amiket álmunkban tanulhatunk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egyedül jobb lenne? Nem valószínű

Böszörményi Edina 2016. december 17., szombat 10:32

Ha már hosszú ideje vagyunk kapcsolatban, akkor már kellően ismerjük a párunk jó és rossz tulajdonságait, kialakult már egy részletes és illúzióktól mentes kép róla. És itt az illúzióktól mentesen van a hangsúly. A Huffington Poston bukkantunk rá a videóra, melyben egy viselkedési közgazdász, Dan Ariely magyarázza el, miért fordul elő rengeteg kapcsolatban, hogy a felek agya azon jár: jó lenne egyedülállónak lenni ismét, és pár gondolattal később már ott tartanak, hogy vonzónak tűnhet a szingliség és minden ami vele jár. De mi az oka annak, ha ilyen gondolatok törnek ránk?

Távolról sincs vége, olvasson még »

A gyerekeinket veszélyeztetjük, ha nem beszélünk velük a szexről

Böszörményi Edina 2016. december 16., péntek 19:54

Milyen a szexuális felvilágosítás az iskolában? Hogyan kezelik magát a szexualitást ezekben az intézményekben? Mi a szexualitás szerepe a társadalmi egyenlőtlenségek (újra) termelésében egy középiskolában? Többek között ezekről a kérdésekről beszélt az ELTE TáTK Mesterségem címere című előadássorozatának első rendezvényén Rédai Dorottya genderkutató. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha lesz önbizalmam, lesz pasim is?

km 2016. december 16., péntek 17:57

Minden női magazin kedvenc témája, bármikor elő lehet rángatni: az önbizalom és annak hiánya. Önbizalom bizony kell, nem csak a pasizáshoz, hanem az élet minden területéhez. És ha van önbizalom, akkor jön a siker, pénz, csillogás, meg bármi, ami épp jól hangzik. De mielőtt ennyire előre szaladnánk: egyáltalán, mi az az önbizalom? Gondolkozott már rajta? Merthogy a definíciója valahogy nem is olyan egyértelmű, mint elsőre gondolnánk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bridget Jones befolyásosabb lett II. Erzsébetnél

Dívány 2016. december 16., péntek 16:46

Nagyon sokan készítenek már felsorolást a befolyásos személyiségekről, most a BBC-hez tartozó Radio 4, pontosabban a Woman's Hour műsor stábja rangsorolta azokat a nőkent, akik az elmúlt 70 évben nagy hattást gyakoroltak a (brit) nők szemszögéből a világra. Nem, sem Diana hercegnő, sem II. Erzsébet nem szerepel a listán, amelynek szereplőivel talán sokan nem értenek majd egyet. 

A szerkesztők egyébként minden évben készítenek hasonló felsorolást, de mivel Woman's Hour idén 70 éves lett, úgy döntöttek, most a 1946-tól 2016-ig időszakot veszik alapul. "Természetesen nem volt könnyű a zsűritagok számára összeállítani a végleges listát, de úgy gondolom, hogy a merítés kellően széleskörű és meggyőző lett, és mindenki szerepel rajta, aki az elmúlt hét évtizedben komoly hatással volt arra, hogy milyen lehetőségei vannak most a brit nőknek" - nyilatkozta a műsor szerkesztője, Alice Feinstein.

Egyébként az első alkalom, hogy a listára felkerült egy fiktív személy, illetve olyan nők, akik már nincsenek velünk. És nyugalom, a királynő előtt is lerótták a tiszteletüket, 2013-ban például ő került az első helyre.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Olyan rehabot akartam, ahol továbbra is hereként létezhetek

Sákovics Diana 2016. december 15., csütörtök 19:57

Tudjuk, hogy melyek a legveszélyesebb drogok, tudjuk hogyan juthat el odáig valaki, hogy rájöjjön, függő, ahogy tudjuk azt is, mire érdemes figyelni, ha valaki le akar szokni a drogokról. Tudjuk mindezt szakmai szempontból, addiktológusoktól, pszichológusoktól. De vajon hogy néz ki ez az egész kérdés a drogfüggő szempontjából?

Erről ír most Bajzáth Sándor addiktológiai konzultáns, felépülő függő, szenvedélybeteg segítő. Szerzőnk sok évig használt intravénásan kábítószereket, főleg ópiátokat (heroin, codein, morfium, methadon) valamint serkentőket (amfetamin, kokain) és nyugtatókat, altatókat, és sok-sok alkoholt. Körülbelül 15 kórházi elvonós leállási kísérlet és több rehabilitációs intézetben eltöltött 40 hónap után már több mint 14 éve él szer és alkoholmentesen, felépülésben.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem szívesen lógunk együtt a kollégákkal

Dívány 2016. december 15., csütörtök 19:05

A profession.hu több mint 1000 munkavállalót kérdezett meg arról, hogy mennyire tartják fontosnak a jelenlegi és régi kollégákkal való kapcsolatukat, mert ugye sokan munkahelyen szereznek maguknak barátokat. Vagy mégsem? A válaszadók több mint fele nem fektet különösebb hangsúlyt arra, hogy munkaidőn kívül is találkozzon a munkatársakkal (pedig nem ártana), és a régi kollégákkal is csak minden harmadik válaszadó találkozik rendszeresen. Ez alól az államigazgatásban, illetve az egészségügyben dolgozók képeznek kivételt, itt a többség szívesen köt munkahelyi barátságokat és ezek kevésbé is szakadnak meg.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Úti tippek, hogy fitt maradjon az ünnepek alatt

travelo 2016. december 15., csütörtök 09:53

Nincs, akire ne ugrana fel az ünnepek alatt néhány kiló. Ahelyett, hogy utálnánk magunkat érte, inkább gyorsan tegyünk ellene. Mondjuk azzal, hogy a két ünnep között túrázni megyünk kanapén ücsörgés és bejglizabálás helyett.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Érzelmileg labilis? Nagyobb az esélye a depresszióra!

Sákovics Diana 2016. december 15., csütörtök 09:00

Kik vagyunk? Milyen a személyiségünk? És miért olyan, amilyen? Ezek a kérdések nemcsak a magukon merengő embereket, de a pszichológusokat is régóta foglalkoztatják. A személyiségpszichológia jelenlegi állása szerint a kérdésekre elég összetettek a válaszok, ugyanis a biológiai, pszichológiai és szociális hatások egyaránt formálnak minket. A személyiségünk gyerekkorban épül, felnőttkorban is változik, de ennek a változásnak megvannak a maga biológiai korlátai. 

A családok és az ikerpárok tanulmányozása alapján a pszichológusok úgy vélik, hogy személyiségünk körülbelül 40 százaléka öröklött, ennyi múlik tehát azon, milyen géneket kapunk szüleinktől. A genetikusok az elmúlt években lelkesen keresték azokat a konkrét  génvariációkat, melyek a személyiségünk alakulásáért felelősek, de mivel nem egyes különálló génekről, hanem azok kombinációjáról van szó, ez elég kemény feladat. A Research Digest szerint azonban egy kutatócsoport nemrég jelentős eredményeket ért el ezen a területen. 

shutterstock 532817416
Távolról sincs vége, olvasson még »

Hiába kínos, hatékonyabb személyesen szívességet kérni

Sákovics Diana 2016. december 14., szerda 17:12

Nem vagyunk valami jók abban, hogy munkatársainktól, távoli ismerőseinktől szívességet, segítséget kérjünk. Gyakran érezzük úgy, hogy van ezekben a helyzetekben valami megalázó, valami kellemetlen, ráadásul még kiszolgáltatott, bizonytalan is a pozíciónk, hiszen a másik simán nemet mondhat a kérésünkre. Az meg elég béna érzés. Különösen akkor, ha személyesen éljük át. Nem véletlen, hogy mostanában gyakran intézzük az ilyen jellegű ügyeket online (mailben vagy cseten), úgy legalább kevésbé fáj a visszautasítás. De vajon mennyire hatékony személytelenül szívességet kérni? A kutatások szerint kevéssé. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

65 év felett szexualitás? Ugyan már!

Böszörményi Edina 2016. december 13., kedd 18:19

Ugyan a rendszeres nemi élet segít lassítani az öregedést, a nyugati kultúrában fiatalsághoz kapcsolják a szexet, a média és a társadalom is azt sulykolja belénk, hogy olyan örömök ezek, amelyekből az idősebbek kimaradnak. A KSH Ezüstkor - Korosodás és társadalom konferenciáján az Egészség és intimitás idős korban blokkban adott elő Balázs Petra, az ELTE Társadalomtudományi Karának mesterszakos hallgatója. Kutatásának fő célja az volt, hogy megismerjük, hogyan vélekednek a 65 év felettiek a párkapcsolatokról és a szexualitásról, és ehhez egy idős otthon lakóival készített interjúkat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 190

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés