#ÉLETEM

7 új célpont, ahová idén Budapestről elrepülhet

travelo 2017. január 4., szerda 15:08

Rengeteg új fapados járat indul 2017-ben Budapestről. A tavaszi menetrendben mediterrán nyaralóhelyek, különleges északi célpontok és több balkáni nagyváros is helyet kap. Mutatjuk a legjobbak célállomásokat, csak győzzenek választani közülük!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek lesznek 2017 legnagyobb életmódos trendjei

Dívány 2017. január 4., szerda 13:43

2016 nem volt egy annyira nyerő év, de úgy tűnik, a fitnesz és wellness vonalon azért a többség elégedett azzal, amit az előző év nyújtott nekünk. Végignéztük ugyanis több életmódmagazin gyűjtését is, és hát az van, hogy óriási nagy újdonságok nem biztos, hogy lesznek, nagyrészt a korábbi trendek burjánzanak tovább. De hogy melyek is ezek? A hajtás után felsoroljuk, és hátha talál valamit köztük, ami mégis az újdonság erejével hat, vagy eddig még nem próbálta ki, és szüksége van egy kezdőlökésre. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az ideális korkülönbség mást jelent a pasiknak

Sákovics Diana 2017. január 3., kedd 18:38

Vajon mennyi az ideális korkülönbség egy párkapcsolatban? Egy-két év? Vagy akár öt-tíz? Egyáltalán számít az a kapcsolat jövője szempontjából, hogy mennyi idősek vagyunk? 

Ez utóbbi kérdésre a bennünk élő romantikus könnyen rávághatja, hogy ó, dehogy, csak közöttünk lévő érzelmek számítanak, de sajnos a korábbi kutatások mást mutatnak. Kiderült ugyanis, hogy minél nagyobb a felek közötti korkülönbség, annál valószínűbb, hogy egy házasságnak válás a vége. Azokhoz képest, akik egyidősek, egy év korkülönbség esetén 3, öt év esetén 18, tíz év esetén 39, húsz évnél pedig 95 százalékkal nő a válás valószínűsége. Eszerint tehát a gyakorlatban - pontosabban a hetero házasságok gyakorlatában - a nagy korkülönbség szívás. Persze az, hogy mit mutatnak a válási statisztikák, és miben gondolkodunk a párkereséskor, nem igazán esik egybe. 

shutterstock 390517459
Távolról sincs vége, olvasson még »

Így étkezzen, ha sikeres akar lenni!

etelka 2017. január 3., kedd 13:25

A 39 éves Tim Ferris Tools of Titans című könyvéhez 200 sikeres embert kérdezett meg arról, hogyan jutottak fel a csúcsra, és a többség azt válaszolta, étkezési szokásaik bizony fontos szerepet játszottak abban, hogy ilyen jól megy a soruk. 

shutterstock 532515769

Néhány tanácsot könnyű követni, mások esetében mindenféle különleges élelmiszer után kell vadászni, de ha ez a siker, pénz és csillogás gazdagság titka, akkor nem érdemes túl sokat gondolkodni!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezért érdemes megbékélni a negatív érzéseinkkel

Sákovics Diana 2017. január 2., hétfő 19:25

Nem akarom, hogy fájjon. Nem akarom magam kevésnek érezni. Nem kell a szégyen, a düh, a kényelmetlen feszültség, a lelkifurdalás. Nem akarok félni a jövőtől, attól, hogy nem sikerül, hogy úgysem jön be, hogy rosszra fordul, hogy úgysem az lesz, amit szeretnék. Nem akarom érezni, nem akarok beszélni róla, nem akarok gondolni rá. Mégis itt forog bennem: újra és újra felbukkan, kitölti az elmém, lehúz, elkeserít. Tudom, hogy jól kellene csinálnom, de nem megy. Ha elég lennék, meg tudnám tenni. De mindig elrontom. Már sohasem lesz jó. 

Negatív érzési mindenkinek vannak. Az ezekhez tapadó, öntudatlanul, szinte azonnal megjelenő, gyakran ismétlődő negatív gondolataink pedig attól függően bukkannak fel, hogy mit tanultunk magunkról és a világról gyerekként. Ha ezek a gondolatok uralják az elménket, az nemcsak a mindennapjainkat teszi boldogtalanabbá, nemcsak magunkat látjuk így értéktelennek, kevésnek, silánynak vagy akár rossznak, de az a kép is torz lesz, amit a világból láthatunk. A negatív gondolatok beszűkítik a valóságot, korlátozzák a körülöttünk zajló események értékelését.

De vajon mindez azt jelenti, hogy a negatív érzések és gondolatok rosszak? Hogy küzdenünk kell ellenük? Hogy meg kell tanulnunk pozitívnak lenni, pozitívan gondolkozni? Korántsem. Ezzel a témával 2016-ban számos cikkben foglalkoztunk, most pedig összeszedtük, mit érdemes ebből az egészből mindenképpen megjegyezni. 

shutterstock 546471319
Távolról sincs vége, olvasson még »

Izzadt, olajos női testek vonaglanak a félhomályban

nemoszi 2017. január 2., hétfő 09:38

A Beautyrobicnak már a neve is érdekes, kicsit nyelvtörős, nem teljesen egyértelmű, jól rímel arra a zavartsággal vegyülő totális kimerülésre, ami első órán történik az emberrel.

"Ismerd meg az új mozgásformát, a Beautyrobicot, ami sokkal inkább egy új selfness irányzat, hiszen itt nem csak a külsőd formálódik, de igyekszünk hangsúlyt fektetni arra, hogy a belső kisugárzásod és magabiztosságod is növekedjen. Szexi mozgás: Beautyrobicon nem csak eszméletlenül jó lesz az alakod, de megtanulod azt is, hogy mi kell a szexi mozgáshoz. Hogy ringjon a csípőd, hogy rázd a feneked, hogy egy pasi se tudjon ellenállni neked! Tudatosan fogod tudni használni testrészeidet és ezzel a mozgásod is javul. Az óra nem koreografált, a mozdulatok ismétlése által érjük el a hatékony zsírégetést" – áll a bemutatkozószövegben és ez a videó elég sokat visszaad abból, mire kell számítani:

Én egy kicsit szkeptikus voltam, azt hittem egyrészt, hogy ez az olajozás már túlzás, tuti csak a felvétel kedvéért csinálták, másrészt meg azt, hogy a 60 percnyi fenékrázás nem is fárasztó. Tévedtem. Az órán ugyanis nem a fenekünket rázzuk – és tényleg bekenheti magát olajjal kezdés előtt, aki akarja, adnak –, hanem irányított és izolációs mozgásokat végzünk, azaz nagy odafigyeléssel tekerjük a csípőt, úgy, hogy közben a mellkas mozdulatlan és fordítva. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 tipp, mit ehet és ihat másnaposan

Toma 2017. január 1., vasárnap 11:10

Sokak számára a szilveszter egyet jelent a bulizással, ami közben kisebb-nagyobb sikerrel megpróbálják kiereszteni az felgyülemlett gőzt és elengedni magukat. Ekkor persze előkerül az alkohol is, és gyakran még azok is a pohár fenekére néznek, akiknek konyhájában csakis gyümölcslevek és ásványvizek sorakoznak. Azonban ha valaki túlságosan felönt a garatra, akkor másnap kénytelen szembenéznie a féktelen piálás következményével, a másnapossággal. Több cikkben is hasznos tanácsokat kaphat arról, vajon mit kéne tennie, hogy csillapítsa – vagy elkerülje – a macskajajt, ám arról már kevesebbet hallani, melyek a tiltólistás dolgok egy fogadalmakban és alkoholban gazdag szilveszter után.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A tudatos alkoholfogyasztás menő, a kontrollvesztés nem az

Marjai Kamilla 2016. december 31., szombat 19:14

Karácsonyi beiglimorzsák és pukkanásra váró pezsgősüvegek közt aligha elmélkedünk azon, hogyan alakulnak át fogyasztási szokásaink az ünnepek idején. Jobbára ez az ünnepek utáni teendők egyike, amikor megfogalmazódnak az újabb fogadalmak, szemlesütve lépünk le a szobamérlegről, és talán kissé fejfájósan nyúlunk egy nagy pohár hideg víz után a „soha többet nem iszom” közhelyet hangoztatva. Jó esetben tényleg nem az efféle elmélkedéseknek van itt az ideje, hanem az önfeledt ünneplésnek, de némi tudatossággal hozhatjuk a (leg)jobb formánkat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Micsoda év volt!

Dívány 2016. december 31., szombat 10:48

Minden év végén remek szórakozás visszatekinteni az elmúlt 12 hónapra és összegezni: rengeteg minden történt, ez az év se ment el hiába. Összegyűjtöttük a szerkesztőségben kedvenc cikkeinket és fotós kollégáink is átnézték 2016-os anyagaikat, ebből született meg alábbi válogatás. A galériában 35 képet talál, mindegyik mellett rövid leírást és egy linket, ami a fotóhoz tartózó cikkhez vezet.

Kedvcsinálásként eláruljuk, hogy alábbi kép este készült a Nagybani piacon, de jártunk a Mondoconon, több divatbemutatón, a miskolci börtönben és színházban is (többször), érdemes átpörgetni, miről olvashatott nálunk 2016-ban. 2017-ben folytatjuk!

5 dolog, amit 2016-ban tanultunk a szexről

Sákovics Diana 2016. december 30., péntek 17:51

A szexről általában szeretünk olvasni, legalábbis ez látszik az éves olvasottsági statisztikákból. Meg a korábbiakból is. Idén is volt sok érdekes anyagunk a vonzalomról, a párkapcsolatokról, ahogy készült jó néhány izgalmas anyag a szexről is. Ezekből szedtem most össze azt az öt legfontosabb dolgot, amit mindenképpen érdemes megjegyezni.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

15 bulizási tipp introvertáltaknak

Dívány 2016. december 30., péntek 10:35

Egyetlen hónapban sincs annyi buli, rendezvény, esemény mint decemberben, még akkor sem, ha a kötelező szilveszteri kört kihagyjuk. Tökéletes idő ez azoknak, akik imádnak benne lenni a sűrűjében (hello, extrovertáltak!), de mi van azokkal, akiknek egy-egy társasági esemény megterhelő lehet, de azért a remeteélet sem opció számukra. Mert igen, könnyű azt hinni, hogy az introvertáltak mind félénkek, unalmasak, be vannak gubózva és soha nem hagynák el biztonságos otthonukat, de - tisztelet a kivételnek - , azért ők sem élnek teljesen partimentes életet, ők is szeretnek néha találkozni másokkal. Igaz külön praktikákra van szükségük ahhoz, hogy átvészeljék az estét, és ebben segítünk most.

Introverzió és extraverzió

 Carl Gustav Jung A lélektani típusok című könyve a személyiség legfőbb tényezőjeként bevezette és széles körben népszerűvé tette az introverzió és az extraverzió fogalmát. Jung szerint az introvertáltakat a gondolatok és az érzések belső világa, az extravertáltakat pedig az emberek és a tevékenységek külső világa vonzza. Az introvertáltak a körülöttük zajló eseményekről általuk alkotott jelentésekre koncentrálnak; az extrovertáltak pedig belevetik magukat ezekbe az eseményekbe. Az introvertáltak akkor töltődnek fel energiával, ha egyedül vannak, az extrovertáltak pedig akkor merülnek le, ha nem élnek elegendő mennyiségű társas életet.

„Persze ezek nem abszolút jellemzők: Carl Jung pszichológus szerint nem létezik tisztán introvertált vagy tisztán extravertált személyiség, hanem mindenki valahol a két végpont között, de az emberek többsége a spektrum közepén helyezkedik el, ők az ambivertáltak" – írja Lars Larsen, az Aarhus Egyetem pszichológus professzora a Science Nordic oldalán.

Távolról sincs vége, olvasson még »

2016 három legjobb pszichológus interjúja

Sákovics Diana 2016. december 29., csütörtök 19:46

Az újságírásban az az egyik legjobb dolog, hogy egy csomó érdekes emberrel lehet találkozni, beszélgetni, és persze tanulni is lehet tőlük. Jó sokat. 2016 különösen klassz volt ebből a szempontból, hiszen számos izgalmas interjú jelent meg pszichológia rovatunkban, amit az olvasottsági adatok alapján önök is eléggé kedveltek. Így év végével alaposan átnéztük ugyanis, hogy önök mit olvastak, mit osztottak meg leginkább az év során, és a statisztikákra támaszkodva összeszedtük a három legnépszerűbb interjúnkat. Jöjjön mindegyikből egy-egy maghatározó részlet, ha pedig korábban lemaradt a teljes cikkről, most a linkekre kattintva pótolhatja. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Eltiltották a testmozgástól, majd körbefutotta a Földet

S-W. Zsó 2016. december 29., csütörtök 08:31

„HLA-B27. Ez az antigén tehet róla, hogy Bechterew-kórral élem az életem... Képzeljetek el egy embert, akinek meg van tiltva mindenféle testmozgás, aztán amikor szinte tünetmentessé válik, rábólint egy őrült ötletre és végül nagyobb részben egyedül végigcsinál hét maratont - írja blogjában Bíró Sándor, akinek szerencséje volt, sokakkal ellentétben ugyanis nála időben diagnosztizálták a betegságet. Ennek köszönhetően teljes életet élhet. Annyira, hogy az elmúlt három év alatt lefutott minden kontinensen – igen, az Antarktiszon is - egy-egy maratont. Interjú.

Nehéz megállapítani

...mivel a tünetek igen szerteágazóak: étvágytalanság, fáradtság, fogyás, derékfájás, hátfájás, hát reggeli merevsége, elégtelen mellkastágulás, hajlott testtartás, szem szivárványhártyájának gyulladása. A Bechterew-kór (nevét Vlagyimir Mihajlovics Behtyerev orosz neuropatológus, fiziológusról kapta) idült, fokozatosan előrehaladó gyulladásos ízületi betegség, amely elsősorban a csigolyák közötti, valamint a keresztcsont-csípőcsont ízületeket sújtja, de az esetek egyharmadában előfordulhat a térd, a csípő és a bordák ízületeiben, sőt az inakban és a szalagokban is - azok csontokhoz történő tapadási helyén. Megfelelő diagnózis híján a betegség mozgáskorlátozottsághoz vezethet, ugyanis az ízületek és a szalagok elmeszesedése mellett a gyulladásos területeken idővel új csontképződés indul meg, ami tartósan rögzíti a gyulladt részeket és fizikailag akadályozza a mozgást.

Forrás: www.hazipatika.hu

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha sokat kérdez az exről, a kapcsolatát teszi tönkre

Böszörményi Edina 2016. december 28., szerda 20:46

Megismerkedünk egy új emberrel, elkezdjük építeni olykor szépen lassan, máskor gyorsabban a közös életünket, és igyekszünk megismerni egymást minél jobban. Általában ez a folyamat azt is magában foglalja, hogy elkezdünk kíváncsiskodni a párunk volt kapcsolatai iránt. Sőt, vannak olyan szituációk is, amikor azon találjuk magunkat, hogy vele együtt az exe is része életünknek, mivel olyan szorosan összefonódtak köztük a szálak. Mit tehetünk ilyenkor? Hevesi Kriszta szexuálpszichológussal jártuk körbe az ex témát.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így néz ki egy igazán egészséges nap?

Dívány 2016. december 28., szerda 19:36

A Readers.com készített egy érdekes infografikát arról, hogy hogyan nézne ki egy ideális nap, ha betartanánk minden tanácsot, amit orvosok és különféle életmódszakértők adnak úgy általánosságában arról, hogy miként lehet egészséges életmódot folytatni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

7 úti cél, ahova 2017-ben önnek is el kell mennie

travelo 2016. december 28., szerda 08:16

2016-ban a Travelo szerzői bringáztak a Balatonnál, túráztak új-zélandi vulkánon, boroztak Elzászban, nyaraltak Jordániában, üres pénztárcával is jól érezték magukat Lengyelországban, és küzdöttek az elemekkel a zord Izlandon. Jövőre csinálja utánuk valamelyiket!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A kreatív emberek agya tényleg máshogy működik

Dívány 2016. december 27., kedd 11:11

A Hollywood Reporter annak próbált utánajárni, vajon mennyire különböznek a kreatív emberek (vagy művészek) a többiektől, egyelőre ugyanis kevés olyan kutatás volt, ami a kreativitás biológiai hátterét vizsgálta volna. Novemberre a John Templeton Foundation támogatásával meg is lettek a Big C nevű projekt eredményei a Society for Neuroscience of Creativity számára.

A kutatásba 30 művészt és 30 tudóst vontak be, meg persze 30 okos, de nem túl kreatív embert kontrollcsoportnak. A szóasszociációs feladatuk után kiderült, hogy a tudósok agyának szerkezetében van valami véletlenszerűség, ami nem volt annyira jellemző a kontrollcsoportra, a művészek pedig valahol a két csapat között helyezkedtek el. De ez minek köszönhető? Egyelőre senki nem tudja, de legalább bebizonyosodott, hogy az agy szerkezete és a kreativitás között igenis van kapcsolat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Annak van önkontrollja, aki nem is esik kísértésbe

Brownie 2016. december 26., hétfő 22:09

Annak idején a Paradicsomban Éva nem tudott ellenállni a Tudás fáján termő almának, aminek aztán az egész emberiség itta meg a levét. Mindenki ismeri a bűnbeesés történetét, de míg a Biblia erkölcsi bukásnak és büntetendőnek tartja, ha a kísértés legyőzi az önuralmat, a mai pszichológusok nem hibáztatják a tettéért Évát. Szerintük ugyanis a kísértésbe esés semmiben sem különbözik más döntéshelyzetektől, és nem kellene annyira rosszul éreznünk vagy büntetnünk magunkat, amikor nem tudunk ellenállni a csábításnak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt pihenje ki a karácsonyi rokonlátogatást!

ermiz 2016. december 26., hétfő 17:24

Megvolt a meghitt karácsonyozás, letudta az alig várt, vagy épp unalmas, de kötelező rokonlátogatós köröket is? Akkor itt az ideje, hogy végre kipihenjék magukat, mutatunk pár régiót, ahol biztosan jól fogják magukat érezni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

3 gyakorlat, melyekkel teljesebbé teheti a mindennapjait

Sákovics Diana 2016. december 25., vasárnap 18:32

A hála csodás dolog. Az, hogy képesek vagyunk örülni és értékelni azt, amink van a kutatások szerint a boldogságunk egyik nélkülözhetetlen eleme. A kutatásokból tudjuk azt is, hogy a hála érzése megnyugtat, jót tesz a szívnek, erősíti az immunrendszert és növeli a mentális ellenállóképességünket, ráadásul olyan agypályákat aktivál, amiktől élvezetesebbnek éljük meg a társas érintkezést, és a figyelmi fókuszunkat az életünk pozitív részére tereli. A hála az egyik elsődleges fegyverünk a lelki elsősegélynyújtásban, az eszköz, amit alkalmazhatunk, ha éppen a padlón vagyunk, és segít abban is, hogy jobban értékeljük a párkapcsolatunkat, könnyebben megoldjuk kapcsolati problémáinkat. Főleg, ha ezt az érzést képesek is vagyunk kifejezni a másiknak. 

Ennek ellenére a mindennapokban ritkán gondolkozunk el azon, miért is lehetünk hálásak az életben. De talán most, az ünnepi nyugalomban akad néhány perce arra, hogy befelé forduljon, foglalkozzon egy kicsit a saját lelkével. A Greater Good összeszedte, hogyan is érdemes ebbe belekezdeni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

6 dolog, amit ne posztoljunk az ünnepek alatt

Böszörményi Edina 2016. december 25., vasárnap 16:35

Karácsonykor mindenki lelkesebben posztolt mint általában. Gondoljunk csak arra, hogy mennyien töltik fel a karácsonyfájuk képét, vagy éppen azt, hogy mit sütöttek vagy kaptak az ünnep alkalmából. De hol van az képzeletbeli határ, amit meg kellene húzni annak érdekében, hogy ne menjünk mások idegeire, illetve, hogy ne kerüljünk kellemetlen szituációba? A hajtás után felsoroltuk azokat a dolgokat, amiket semmiképpen ne posztoljunk ki a közösségi oldalainkra, még akkor sem, ha bármennyire is nehéz egy-kettőt megállni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 karácsonyi tipp ételallergiában- vagy intoleranciában szenvedőknek

Dina 2016. december 25., vasárnap 08:25

A karácsony valójában egy több napos kajamaraton rengeteg finomabbnál finomabb fogás. De mi a helyzet akkor, ha bizonyos ételeket nem ehetünk, mert laktóz vagy glutén van benne, vagy bármilyen összetevő, ami allergiás reakciót vált ki a szervezetünkben? Hogyan tudunk enni olyan helyen, ahol mondjuk nem készülnek nekünk speciális menüsorral? Mutatunk pár tippet, amivel nem kell lemondani a finom falatokról!

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 tipp, a garantáltan pocsék karácsonyért

Sebők Franciska , Kurán Zsuzsa 2016. december 24., szombat 13:42

A karácsonyt lehetetlen érzelmek nélkül megúszni. Az ünnep előtt másfél hónappal már karácsonyi pompában díszelegnek a boltok, az arcunkba ömlik a karácsonyi kínálat, a város feldíszítve, szól a karácsonyi zene, bennünk pedig egyre nagyobb a nyomás. Nemcsak azok lesznek egyre feszültebbek és idegesebbek, akik irtóznak a karácsonytól, de azoknak sem könnyebb, akik már hónapokkal előtte ezt várják minden évben, akik készülnek arra, hogy nekiállhassanak végre a karácsonyi készülődésnek. Aki utálja ezt az ünnepet, annál egyértelmű, miért is nyomasztó a karácsony. De a mi a helyzet a többiekkel?

shutterstock 525688093

Nálunk gyakran arról van szó, hogy a tökéletesre vágyunk. Arra, hogy megtaláljuk a tökéletes ajándékot, elkészítsük a tökéletes vacsorát, megteremtsük a tökéletes hangulatot. Mindezt úgy, hogy az egyéb dolgainkat, a munkánkat, a családi teendőinket is rendben, időre elvégezzük. Az ünnepi teendőkből tehát teljesítményhelyzetet kreálunk. Ezt pedig legtöbbször kapkodás, bosszankodás, szorongás kíséri. Mi más kellene egy pocsék karácsonyhoz? Szóval, ha idén is ezt az utat kívánja követni, már nem kell, hogy egyedül rontsa el, szívesen segítünk. Pszichológus csapatunk ugyanis összeállított egy listát azokról a dolgokról, amiket feltétlenül érdemes megtennie egy pocsék ünnepért.   

Távolról sincs vége, olvasson még »

A PMS tünetei a fitneszbloggereket sem kímélik

Dívány 2016. december 24., szombat 09:02

Egy svéd fitneszblogger, Malin Olofsson meglepően őszinte képeket osztott meg Instagramon arról, hogy milyen hatással van a ciklus a női testre. Olofsson régóta harcol a pozitív testképért és azért, hogy ne szégyelljük a szervezetünk természetes működését - írja a Shape.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Túlélni vagy átélni akarjuk az ünnepeket?

S-W. Zsó 2016. december 23., péntek 21:08

A hanuka, a Yule, a Saturnalia, a Mithrász-kultusz, a kara csun, az advent és a karácsony más-más kultúrák és vallások hagyományai, ám mind az emberiség egyik legősibb ünnepéhez, a téli napfordulóhoz kötődnek. A szertartásoknak nagy szerepe van a számunkra fontos események megünneplésében, ezért a hanuka alatt, karácsonykor vagy egy-egy születésnap alkalmából összejövünk szeretteinkkel, hogy együtt köszöntsük egy újabb év eljövetelét. A kultúrák alakulásával persze folyamatosan változnak szokásaink és rítusaink is, így az ünnepi forgatókönyvek idővel "átíródnak". Ám azért, hogy ezek a különleges és meghitt események ne túlélhetővé, hanem átélhetővé váljanak, egyedül mi tehetünk. Ez volt a fő üzenete Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeutának, aki a Pszinapszis Adventi Kavalkádon tartott érdekes és szórakoztató előadást az ünnepek lélektani jelentőségéről.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 190

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés