18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

6 tipp az igazán robbanékony női orgazmusért

Meditáció, Kegel-gyakorlat, csiklóvibrátor: itt az új kő, papír, olló!

Az orgazmusig való eljutás képessége és az orgazmusok intenzitása bizonyos gyógyszerek, betegségek vagy épp a menopauza hatására sokszor drasztikusan lecsökken, vagy látszólag végleg és visszafordíthatatlanul elvész, mint szürke szamár a ködben. A Psychology Today szexterapeutája szerint azonban van néhány trükk, amivel újra csúcsra járathatod az élvezeteket.

shutterstock 470500820

Edging

A simogatásokkal és az orgazmus közelébe juttató érintésekkel operáló, elnyújtott előjátékkal (kb 45 percen át) elérhető, hogy a felcsigázott, megvárattatott apparátus - illetve maga a csikló is – megduzzadjon és kidudorodjon, megkönnyítve ezzel az orgazmushoz való eljutást.

Csiklóvibrátor

Egy megfelelő, a csikló mélybe nyúló részeinek izgatására is alkalmas vibrátor beszerzése szintén csodákat művelhet a szexológus szerint. Így a csikló nehezen hozzáférhető részei is aktív részeseivé válhatnak egy együttlétnek. 

Kombinálj

Az is nagy segítség lehet, ha egyszerre több dologgal is megpróbálkozunk: orális kényeztetés + a G-pont izgatása, a mellek ingerlése és/vagy anális izgatás szex közben. Vagy éppen Titanicnak öltözött, népdalokat éneklő nők a háttérben… határ a csillagos ég!

Kedvesed kedvenc fantáziái

A képzelőerőnk igénybevéte, legyen szó erotikus olvasmányokról, filmekről vagy személyre szabott szerepjátékokról, minden fizikai ingernél hatásosabb lehet abban, hogy rögtön az orgazmus közelében nyisson valaki, amikor végre hozzá is ér a párja. Illetve James, az autószerelő.

Meditáció/mindfulness

A csúcsra érést az azzal kapcsolatos kételyek, félelmek is megakadályozhatják. Éppen ezért hasznos lehet az is, ha valaki egy-egy irányított meditáció segítségével megtanulja, hogyan engedje el magát és hogyan zárja ki a figyelmét elterelő, zavaró gondolatokat, hogy végre csak a szexre koncentrálhasson. 

Kegel-gyakorlatok

Nem feltétlenül az orgazmus elérését elősegítő hüvelykörüli izmok megerősítése a cél a szexterapeuta szerint. A gyakorlatok hasznossága inkább abban áll, hogy megtanítja a saját testükre koncentrálni a nőket.

Irány a nőgyógyász

Ha semmi sem segít, és valamilyen egészségügyi problémára gyanakszik valaki, lehet hogy eljött az ideje, hogy egy szakorvos véleményét is kikérje. A hormonterápia, a Viagra-típusú gyógyszerek, illetve a lézeres vagy rádiófrekvenciás kezelések mind-mind megoldást jelenthetnek a problémára. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra