#ÉLETEM

Húsz kérdés a válásról

2017. június 30., péntek 19:57

Elválni valakitől az egyik legfájdalmasabb dolog az ember életében. És akkor még ott vannak a vitás kérdések, a nehéz döntések. Van, akiknek nagyon nehéz, van, akik könnyebben meg tudnak állapodni egymással, vannak akik gyűlölik, vannak akik szeretik egymást utána. Kérdőívünkben arra vagyunk kíváncsiak, mi vezethet a váláshoz, segítenek, vagy inkább hátráltatnak a külső szereplők. Ha váltál már el, váltál már külön egy partnertől hosszú kapcsolat után, és kitöltöd kérdőívünket, azt nagyon megköszönjük.

A felmérés lezárult.

Az eredményeket hamarosan közzétesszük.


Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta