#ÉLETEM

Mennyit tudsz a szexről? Kvíz!

2017. június 24., szombat 17:08

Derítsd ki, mennyire vagy képben az alapvető szexuális ismeretekkel!

A szex olyan tabu, ami azért mindenki érdekel. Mégis nehéz róla beszélni, nehéz az ember saját tapasztalait bármihez is viszonyítani. Bár az ifjúság szexuális nevelése ma sincs még topformában, az internetnek hála, a legalapvetőbb ismeretek azért eljutnak az érdeklődőkhöz. És persze ezzel együtt különféle téves információk, mítoszok is. Ezek valóságtartalmát az ember azonban csak saját tapasztalatán tudja lemérni, illetve szerencsés esetben megkérdezheti néhány közelebbi barátját, ami még mindig egy meglehetősen szűk kör. Sokat segít persze, ha valaki megkapta serdülőként az alapokat, a pedagógusok, a szülők elmondták neki, hogy mi hogyan működik, tudott kitől kérdezni. Persze ha a pedagógus és a szülő saját maga képben volt. Mai kvízünkből te is megtudhatod, mennyire vagy tájékozott szexügyben. Hat ponttól kettes.

shutterstock 246218482

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta