#ÉLETEM

Nem az altatótól fogsz jobban aludni!

2017. június 11., vasárnap 10:10

Miért is alszunk, és miért is alszunk ilyen sokat? Spórolhatunk-e az alvásunkon? Árt-e nekünk, ha nem alszunk eleget? Miért alszunk rosszul? És hogyan lehetne jobb? Többek között ezekre a kérdésekre ad most választ dr. Purebl György alvás-specialista.

Az emberek egyharmada élete során legalább egyszer küzd alvászavarral, amit elsősorban az időhöz való viszonyunk megváltozásának köszönhetünk - tudtuk meg dr. Purebl György alvás-specialistától. A Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének egyetemi docense még áprilisban tartott előadást pszichológiai rendezvénysorozatunkon, ahol sok hasznos tudnivalót osztott meg az alvászavarokról, és arról, mit tehetünk azért, hogy jobban aludjuk. 

Az előadás hanganyagát most meghallgathatod, és ha van kedved eljönni a következő előadásunkra, csak kattints ide a programért!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta