#ÉLETEM

Nem az altatótól fogsz jobban aludni!

2017. június 11., vasárnap 10:10

Miért is alszunk, és miért is alszunk ilyen sokat? Spórolhatunk-e az alvásunkon? Árt-e nekünk, ha nem alszunk eleget? Miért alszunk rosszul? És hogyan lehetne jobb? Többek között ezekre a kérdésekre ad most választ dr. Purebl György alvás-specialista.

Az emberek egyharmada élete során legalább egyszer küzd alvászavarral, amit elsősorban az időhöz való viszonyunk megváltozásának köszönhetünk - tudtuk meg dr. Purebl György alvás-specialistától. A Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének egyetemi docense még áprilisban tartott előadást pszichológiai rendezvénysorozatunkon, ahol sok hasznos tudnivalót osztott meg az alvászavarokról, és arról, mit tehetünk azért, hogy jobban aludjuk. 

Az előadás hanganyagát most meghallgathatod, és ha van kedved eljönni a következő előadásunkra, csak kattints ide a programért!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta