#ÉLETEM

Derítsd ki, hogy mennyire vagy átlagos!

2017. április 12., szerda 08:00

Hányan vannak a szemüvegesek, hányan vannak a Zsófik, ki mikor vesztette el a szüzességét? Megannyi kérdés amiben kis szerencsével akár átlagosak is lehetünk! Mert átlagosnak lenni nem is olyan rossz.

 Ha valaki úgy érzi, hogy tök a dinnyeföldön, ritka, mint a fehér holló, ha fél, hogy sosem találja meg a helyét, jó ötlet lehet a kirívó jellemvonások és szokások helyett az átlagosra koncentrálni.

Például, ha valaki jobbkezes, máris közösséget vállalt a világ népességének 85%-val. Az egyedülállóknak sem kell aggódnia, az Amerikai Egyesült Államokban például a népesség kicsivel több, mint felével osztozhatnak a magányban. És a Zsófiáknak sem kell a furcsaságukon törni a fejüket, elég, ha arra gondolnak, hogy legalább Zsófiák, ami kilenc országban is a leggyakoribb női név. De átlagosnak számít az is, aki össze tudja pördíteni a nyelvét, akinek sötét- színű haja van, vagy akinek vették már ki a bölcsességfogát, és szerencsére kezd kimenni a divatból a védekezés nélküli szex. Kisebbség vannak azonban a vegetárianusok, és azok, akik februárban születtek, bezzeg azok, akik augusztusban vagy szeptemberben ünneplik a születésnapjukat! Szakemberek szerint ennek az az oka, hogy a szürke téli napokat szívesebben töltjük otthon, összebújva. 

De ezzel nincs vége a felsorolásnak, hasonló statisztikák, valamint melltartó és nemiszerv méretek a videóban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta