Edzőteremteszt: BSK Crossfight, ahol nincs kifogás

2016-os sorozatunk újraéled: budapesti edzőtermeket veszünk sorra. Most egy óbudai crossfites teremben jártunk, és jól éreztük magunkat.

Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég (már ha nem vagyok erre is lusta), az viszont minél változatosabb, annál jobb. Futni, aerobikozni, TRX-ezni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket általában két alkalom után minősítem, és nemcsak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom. Mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol található a legprofibb géppark, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet. A tesztelt termeket általában All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

"NINCS KIFOGÁS, CSAK EDZÉS!” – hirdeti a BSK Crossfight saját AYCM oldalán. 800 négyzetméteren, egy ipari parkban áll az edzőkomplexum, ahol nagy hangsúlyt kapnak a küzdősportok, a funkcionális tréning, de van aerobiheóra is – és leginkább hely és felszerelés arra, hogy legyúrja magát, aki tudja használni magától is a köredzések eszközeit.

Csoportos órák általában esténként vannak, de délben is tartanak egyes napokon funckionális edzést, plusz többször is van amerikai focistáknak erőnléti felkészítés vagy boksz, amire leginkább azoknak ajánlott menni, akiknek van fogalma ezekről a sportokról. Az órarend kicsit nehezen használható (minden edzésformához külön meg kell nyitni egy oldalt, így nem feltétlen világos, hogy mi van egy időben) de naponta 1-2 óra azért akad, amire nem csak haladókat várnak. Nekem pont egy alakformáló óra volt jó időpontban Varró Krisztával.

A helyszín érdekes, és nem nehezen megközelíthető sem tömegközlekedéssel, sem autóval, ráadásul ingyen lehet parkolni a PP Center területén. A terem kábé egyterű (pontosabban kettő, az edzőterem és egy TRX-állvány elkülönül), kialakítása stílusos. Tényleg, tök egyszerű, de praktikus, minden a helyén van, logikus és nem összegányolt. A recepciós nagyon kedves és informatív, igyekszik minden kérdésemre válaszolni. Az öltöző viszont kicsit szűkös és sajnos ottjártamkor a mosdókagylókat valaki összebarmolta hajjal, de a vendégek hozzáállásával nem nagyon lehet mit tenni.

Az aerobikórára szép számmal gyűltünk össze, és a nagy nyílt tér egyik felét foglaltuk  Mivel a terem középen áll egy ring, egyáltalán nem kavart be a másik félen zajló edzés, pedig azt hittem, zavarni fog, hogy átjárkálnak az órán az edzőtermi részbe tartók és átlátnak a boxóra résztvevői, és kifejezetten jól esett, hogy tudtam alakformálás közben nézelődni. A közönség vegyes, de nagyon kedves mindenki, az óra pedig nagyon jól elfárasztott és átmozgatott, szuper volt és Kriszta is nagyon jó, figyelmes ezdő.

Összességében jó terem a BSK Crossfight és nevél ellentétben nem csak crossfiten és köredzésen lehet részt venni. Találkoztam olyan vendéggel, aki rendszeresen eljár a terembe még Újpestről is, szóval talán neked is megér egy utat!

Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. (a PP Center területén)

Honlap: http://bsk-crossfight.hu/

Nyitva tartás: H-P 6:00 – 22:00 | Sz 8:00 – 16:00 | V:8:00 – 14:00

Összességében így éreztem magam: 5/5 pont

Árak: Egy belépés a terembe 1590 forint, funkcionális órán 1890 forintért lehet részt venni. A dupla óra 2490 forint. További részletek itt!

M, L, XL-es és XXL-es All You Can Move kártyával is igénybe vehető a terem, azaz havi 9200 forinttól.

Recepció: 5/5 pont

Terem berendezése, stílusa: 5/5 pont

Gépek állapota: 5/5 pont

Öltöző: 4/5 pont

Tisztaság: 4/5 pont

Hirdetés
Hirdetés
Oszd meg másokkal is!
Mustra