#ÉLETEM

Így néz ki egy igazán egészséges nap?

2016. december 28., szerda 19:36 |

A Readers.com készített egy érdekes infografikát arról, hogy hogyan nézne ki egy ideális nap, ha betartanánk minden tanácsot, amit orvosok és különféle életmódszakértők adnak úgy általánosságában arról, hogy miként lehet egészséges életmódot folytatni.

A lenti infografika ugyan angolul van, de csupán a képekből és az időpontokból is viszonylag egyértelmű, hogy mit, mikor és mennyi ideig kell cselekednünk, ha egészséges életmódot szeretnénk folytatni, de azért kiemelünk néhány részt. Ami egyből feltűnhet a teljes napot átnézve, hogy a félórányi olvasáson túl gyakorlatilag semmiféle szórakozás nem fér bele egy egészséges napba. Állandóan figyelni kell valamire, hogy ételt készítsünk, hogy nyújtsunk, sétáljunk, dolgozzunk eleget vagy felhívjuk egy szerettünket. Az egész nap egy nagy rohanásnak tűnik így.

Aztán, ha olyan fene egészségesen étkezünk, akkor miért lenne szükségünk multivitaminokra? Ráadásul ebbe az egészséges napba, ha jobban megfigyeljük nemcsak a szórakozás nem fér bele, de a négy kézmosáson és három fogmosáson felül más tisztálkodás sem. Sőt, megittuk ugyan a kellő mennyiségű folyadékot napközben, és rendesen ettünk is, viszont arra már nincs időnk, hogy elmenjünk vécére. Szóval csak csínján az ennyire egészséges életmóddal!

readers drs-orders.png
Fotó: Readers.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta