#ÉLETEM

Így néz ki egy igazán egészséges nap?

2016. december 28., szerda 19:36 |

A Readers.com készített egy érdekes infografikát arról, hogy hogyan nézne ki egy ideális nap, ha betartanánk minden tanácsot, amit orvosok és különféle életmódszakértők adnak úgy általánosságában arról, hogy miként lehet egészséges életmódot folytatni.

A lenti infografika ugyan angolul van, de csupán a képekből és az időpontokból is viszonylag egyértelmű, hogy mit, mikor és mennyi ideig kell cselekednünk, ha egészséges életmódot szeretnénk folytatni, de azért kiemelünk néhány részt. Ami egyből feltűnhet a teljes napot átnézve, hogy a félórányi olvasáson túl gyakorlatilag semmiféle szórakozás nem fér bele egy egészséges napba. Állandóan figyelni kell valamire, hogy ételt készítsünk, hogy nyújtsunk, sétáljunk, dolgozzunk eleget vagy felhívjuk egy szerettünket. Az egész nap egy nagy rohanásnak tűnik így.

Aztán, ha olyan fene egészségesen étkezünk, akkor miért lenne szükségünk multivitaminokra? Ráadásul ebbe az egészséges napba, ha jobban megfigyeljük nemcsak a szórakozás nem fér bele, de a négy kézmosáson és három fogmosáson felül más tisztálkodás sem. Sőt, megittuk ugyan a kellő mennyiségű folyadékot napközben, és rendesen ettünk is, viszont arra már nincs időnk, hogy elmenjünk vécére. Szóval csak csínján az ennyire egészséges életmóddal!

readers drs-orders.png
Fotó: Readers.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta