A drága gyűrű lenne a jó házasság titka?

A jegygyűrű nem számít, csak az, ami vele jár, vagyis, hogy hozzámegy élete szerelméhez. Ez az üzenete annak a nőnek, akit egy eladó szólt meg, mert szerinte szánalmasan olcsó a jegygyűrűje. Ariel McRae a Facebookon védte meg magát, a legtöbben pedig teljesen egyet értenek azzal, hogy a szerelem és a hosszú házasság nem függ a jegygyűrű árától. 

McRae két éve járt már a barátjával, mikor elhatározták, hogy összeházasodnak. Nem vette fel őket a pénz, de a férfi a az összekuporgatott kis vagyonából elvitte szerelmét vásárolni - írja a Glamour. A bejegyzés szerint McRae nem is foglalkozott a gyűrűvel, ő anélkül is boldog volt, hiszen a legjobb barátja, szerelme és az, akivel az életét közösen képzelte, a férje lesz. Mégis besétáltak egy Pandora üzletbe, és kiválasztottak két olyan gyűrűt, ami belefért a büdzséjükbe. A lány imádta az ékszereket, na nem azért mert akkora gyémánt van bennük, amivel ablakot is lehet vágni, hanem mert a közös jövőjüket szimbolizálta a cirkóniaköves és ezüst gyűrű.

Az öröme egészen addig tartott, amíg egy eladó elkezdett velük jópofizni. "Nem szánalmas, hogy néhány férfi ilyennel kéri meg a barátnője kezét?" - kérdezte az eladó. "Mikor ezt kimondta, a most már férjem arcáról lefagyott a mosoly. Már eleve borzasztóan érezte magát, amiért nem tudta nekem megvenni ezt a gyűrűt, amit kinéztem és amivel tele volt a Pinterestem. Folyamatosan kérdezgette, hogy biztosan jó lesz? Biztos, hogy boldog leszel ezzel a gyűrűvel is?" - írta történetében McRae, akinek a gyűrűje talán nem olyan mint az úrinőké, a stílusa viszont igen, hiszen csak ennyit válaszolt az eladónak: "Nem a gyűrű számít, hanem a szerelem, ami miatt megvesszük" - mondta, és a facebookozók szerint teljesen igaza van. 

Számít a gyűrű ára?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek