#ÉLETEM

A drága gyűrű lenne a jó házasság titka?

2016. december 7., szerda 13:14

A jegygyűrű nem számít, csak az, ami vele jár, vagyis, hogy hozzámegy élete szerelméhez. Ez az üzenete annak a nőnek, akit egy eladó szólt meg, mert szerinte szánalmasan olcsó a jegygyűrűje. Ariel McRae a Facebookon védte meg magát, a legtöbben pedig teljesen egyet értenek azzal, hogy a szerelem és a hosszú házasság nem függ a jegygyűrű árától. 

McRae két éve járt már a barátjával, mikor elhatározták, hogy összeházasodnak. Nem vette fel őket a pénz, de a férfi a az összekuporgatott kis vagyonából elvitte szerelmét vásárolni - írja a Glamour. A bejegyzés szerint McRae nem is foglalkozott a gyűrűvel, ő anélkül is boldog volt, hiszen a legjobb barátja, szerelme és az, akivel az életét közösen képzelte, a férje lesz. Mégis besétáltak egy Pandora üzletbe, és kiválasztottak két olyan gyűrűt, ami belefért a büdzséjükbe. A lány imádta az ékszereket, na nem azért mert akkora gyémánt van bennük, amivel ablakot is lehet vágni, hanem mert a közös jövőjüket szimbolizálta a cirkóniaköves és ezüst gyűrű.

Az öröme egészen addig tartott, amíg egy eladó elkezdett velük jópofizni. "Nem szánalmas, hogy néhány férfi ilyennel kéri meg a barátnője kezét?" - kérdezte az eladó. "Mikor ezt kimondta, a most már férjem arcáról lefagyott a mosoly. Már eleve borzasztóan érezte magát, amiért nem tudta nekem megvenni ezt a gyűrűt, amit kinéztem és amivel tele volt a Pinterestem. Folyamatosan kérdezgette, hogy biztosan jó lesz? Biztos, hogy boldog leszel ezzel a gyűrűvel is?" - írta történetében McRae, akinek a gyűrűje talán nem olyan mint az úrinőké, a stílusa viszont igen, hiszen csak ennyit válaszolt az eladónak: "Nem a gyűrű számít, hanem a szerelem, ami miatt megvesszük" - mondta, és a facebookozók szerint teljesen igaza van. 

Számít a gyűrű ára?

  • 1453
    Csak a szerelem számít
  • 262
    Olcsó gyűrűvel tönkre lehet tenni a lánykérést.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta