Edzőteremteszt: Chili Fitness 2, ahol nincs megállás

2015-ös sorozatunk újraéled: budapesti edzőtermeket veszünk sorra. Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég (már ha nem vagyok erre is lusta), az viszont minél változatosabb, annál jobb. Futni, aerobikozni, TRX-ezni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket általában két alkalom után minősítem, és nemcsak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom. Mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol található a legprofibb géppark, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet. A tesztelt termeket általában All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

Az egész nap nyitvatartó Chili Fitness 2 edzőterem az Etele úton, a Bikás park metróállomáshoz közel található, és alig másfél éve nyitott, 1600 négyzetméteres és már S-es All You Can Move kártyával is látogatható, szóval adta magát, hogy megnézzük, mit tud. Az órarend szerint csoportos órákra leginkább hétköznap este lehet számítani, és a honlap stílusa mintha arra utalna, hogy itt leginkább azok találják meg a számításukat, akik gyúrni szeretnének és kedvelik a motivációs idézeteket, mert azokból nemcsak a honlapra, hanem a terem falára is jutott bőven. 

A recepción egy kedves, de nem túl informatív lány fogad, úgyhogy kapásból be is sétálok a férfiöltözőbe, ettől eltekintve más baj nem ér. A terem kétszintes, az alsó részen kondigépek széles választékát kapjuk (Hoist, Eleiko és LifeFitness gépekkel), a felső szinten kardiópark található futógépekkel, kerékpárokkal, sztepperekkel, elliptikus trénerekkel és evezőpadokkal. A felszereltségre egyáltalán nem lehet panasz, valószínűleg ezért is van sok vendég még a nyugis vasárnap délután is, mert mindenki találhat magának megfelelő esősítő- és kardiógépeket. Funkcionális keretnek is jutott hely, egész pontosan egy kis eszközökkel teljesen felszerelt, gumiszőnyeggel rész a komplex funkcionális keret körül, melyet akkor használhatnak a vendégek, amikor épp nincs óra.

Ha kiedzette magát és már nem akar további motivációs üzeneteket olvasgatni, mehet szaunázni, vagy fogyaszthat a recepcióval egybeépült Chili Bistro-ban, ahol különféle fitt ételek és turmixok kaphatók. A honlapon egyébként azt találtuk, hogy a Chili 2 arra törekszik, hogy ne csak a férfiak játszótere legyen, ezért nőies mozgásformák is találhatók a csoportos órák között, és a zumbaórákkal párhuzamosan gyermek balettkurzust is hirdettek. Plusz a nőknek kevesebbet kell fizetniük a bérletekért, mint a pasiknak!

Összességében jó terem, ki van találva a dizájn, tisztaság van és rend, jópofa a berendezés és az S-es AYCM kártyáért cserébe elképesztő jó szolgáltatást nyújt a Chili Fitness 2, érdemes kipróbálni!

Cím: Budapest XI., Etele út 57.(A Budapest Bank épületében az 1. és 2. emeleten)

Honlap: www.chililfitness2.hu

Nyitva tartás: hétfő-vasárnap, 00:00-24:00

Összességében így éreztem magam: 5/5 pont

Árak: A nők jobban járnak: a napijegy 1350 forint férfiaknak, 1150 forint nőknek, a havi bérlet pedig 12900 forint férfiaknak és 10900 forint nőknek, diákoknak és nyugdíjasoknak. További részletek itt!

S, M, L, XL-es és XXL-es All You Can Move kártyával is igénybe vehető a terem, azaz havi 7500 forinttól.

Recepció: 4/5 pont

Terem berendezése, stílusa: 5/5 pont

Gépek állapota: 5/5 pont

Öltöző: 5/5 pont

Tisztaság: 5/5 pont

Szolgáltatások: 2 aerobikterem és egy TRX/Cross pálya változatos órarenddel (klasszikus aerobik, Spartan edzések, pilates, Krav maga, GFlex, zumba órák, funkcionális edzések, illetve Kangoo) / Szaunázási lehetőség minden öltözőben / masszázs, személyi edzés (a bérlet nem tartalmazza ezek árát) / Hoist gépek 2000 négyzetméteren

Hirdetés
Hirdetés
Oszd meg másokkal is!
Mustra