#ÉLETEM

Szabaduljon meg a csuklástól tudományos alapokon!

2016. szeptember 13., kedd 16:16 |

Dr. Erich Voigt, a New York Egyetem fül-orr-gégésze két olyan módszert is bemutatott a Business Insidernek, amelyekkel tudományosan szüntetheti meg a csuklását.

A csuklás ugye nem más mint a rekeszizom önkéntelen összerándulása, amit kiválthat egy bizonyos étel, vagy az, hogy túlzottan sokat ettünk és van pár egészségügyi probléma is, ami csukláshoz vezethet, általában viszont annyiról van szó, hogy valami irritálja a nyelőcsövet vagy a légutakat.

A legegyszerűbben pedig úgy lehet megszüntetni a önkéntelen összehúzódásokat, ha veszünk egy nagy levegőt, de van egy másik módszer is, mégpedig az, ha a videóban bemutatott módon egy pohárból úgy iszunk, hogy a józan paraszti ésszel szembemenve a tőlünk távolabb eső részéből próbálunk kortyolni. Ahhoz, hogy utóbbit meg tudjuk tenni, olyan görnyedt pózt kell felvennünk, ami garantáltan beszorítja a zabolázatlan rekeszizmot. Dr. Voigt azt mondja, ezzel a módszerrel olyan emberen is sikerült segíteni, aki egy hete megállás nélkül szenvedett a csuklástól. 

Ha ez sem jönne be, esetleg próbálkozhat a cukorral

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta