Edzőteremteszt: Astoria Fitnessnek jót tett a ráncfelvarrás

2015-ös sorozatunk újraéled: budapesti edzőtermeket veszünk sorra. Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég (már ha nem vagyok erre is lusta), az viszont minél változatosabb, annál jobb. Futni, aerobikozni, TRX-ezni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket általában két alkalom után minősítem, és nemcsak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom. Mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol található a legprofibb géppark, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet. A tesztelt termeket általában All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

Az Astoria Fitnessben jártunk már egyszer, és akkor elég lehangoló képet mutatott. Azóta hallottuk, hogy felújították a termet, úgyhogy elmentünk megnézni, valóban megváltozott-e a terem.

És igen, örömmel jelentjük, tényleg rendes ráncfelvarrást kapott az Astoria, plusz egy jelzőt: retro. És ez már tényleg a jó értelemben vett retro, az 1992 óta pincehelyiségben működő edzőterem ugyanis jellegét megőrizte, a gépek is a régiek (de működnek!), de a fal például nem akar ránk borulni, a lambériát kicserélték és a női öltöző is szuperbarátságos képet mutat. Az alábbi előtte-utána képen látszik is a különbség.

Szóval most már nyugodt szívvel tudjuk ajánlani az Astoria Fitnesst olvasóinknak: továbbra is M-es All You Can Move kártya kell a belépéshez, a napijegyek és bérletek ár a régi maradt, és diákkedvezményekből is van bőven. Az aerobikóra, amin részt vettem, szuper volt, a szellőztetés is úgy tűnik, rendben van. A recepción is kedvesek és segítőkészek voltak a lányok, az edzőtermi rész kicsi, de minden van, ami egy alapedzéshez szükséges lehet. 

Cím: Budapest, Károly krt. 4, 1052

Honlap: www.colorfitness.hu/astoria-fitness

Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 6:30 - 23:00. Szombat-vasárnap: 9:30 - 21:00

Összességében így éreztem magam: 5/5 pont


Árak: Napijegy 1700 forint, havi bérlet 10.900 forinttól. További részletek itt!

M, L, XL-es és XXL-es All You Can Move kártyával is igénybe vehető a terem, azaz havi 9200 forinttól.

Recepció: 5/5 pont

Terem berendezése, stílusa: 4/5 pont

Gépek állapota: 4/5 pont

Öltöző: 4/5 pont, kicsit szűkös

Tisztaság: 4/5 pont

Parkolás: az utcán megoldható, de nehézkes és drága (440 forint/óra)

Szolgáltatások: finn szauna, aerobik és indoor cycling órák

Hirdetés
Hirdetés
Oszd meg másokkal is!
Mustra