#ÉLETEM

Megérkezett a kalóriacsökkentő tányér!

2016. május 23., hétfő 17:26

Nem hittük, hogy lehet még bőrt lehúzni a fogyókúráról, ám úgy tűnik, igen. És meglepő módon ezt a thaiok követték el, ahol az ázsiai országok között a második helyen állnak elhízottak arányában, köszönhetően a zsíros ételeknek. Az AbsorbPlate névre hallgató ötlet kifejlesztésében a BBDO Bangkok reklámügynökség és a thai kormány egészségügyi bizottsága is részt vett - írja a Mashable.

A tányér ránézésre egy szép dizájnú munka, ám ha jobban megnézi az ember, a mintája apró lyukakból áll (szám szerint 500-ból), ahová a felesleges olaj el tud folyni. Egy tányér egyébként 7 ml olajat "szív magába", amely 30 kalóriával csökkenti a bevitt mennyiséget. Ez ugyan nem tűnik soknak, de az ötletet így lehet értékelni.

És hogy tényleg hatásos-e és van-e esély arra, hogy ez nemcsak egy vicces kampányfogás. A reklámügynökség a Mashable-nek elárulta, a tányér jelenleg tesztelés alatt áll, több ezret osztottak ki helyi éttermeknek. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta