#ÉLETEM

Tejföl és kenyér: ez volt a menü mandulaműtét után a Jánosban

2016. május 5., csütörtök 11:14

Hiába esett át mandulaműtéten, másnap reggel egy doboz tejföl és egy szelet kenyér fogadott egy beteget a budapesti Szent János Kórházban. A baj ezzel nemcsak az, hogy ez (a nem kevés társadalombiztosítás kötelező fizetése mellett) mindenki számára elégtelen, hanem az is, hogy mandulaműtét után kerülni kell a kemény ételeket (így a kenyér héját is), illetve a tejtermékeket, ugyanis azok fokozott nyákképződéshez vezethetnek, ami lassítja a gyógyulást.

A Kórházi koszt Facebook-oldalára bárki küldhet fotót, így a hitelesség megkérdőjelezhető, illetve az is előfordulhatott, hogy összekeverték két beteg reggelijét, emiatt mindenképpen szerettük volna megkeresni a kórház képviselőjét. Sikerült is elérnünk a PR és marketing osztályát, ahol viszont azt mondták, nem szeretnének nyilatkozni az ügyben.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta