#ÉLETEM

Szőrös férfimellekkel is bemutatható az önvizsgálat

2016. április 30., szombat 08:49

Nemrég mutattunk egy mellrákellenes kampányt, ami a Check it before it's removed (Ellenőrizd, mielőtt eltávolítják) mondat kettősségére utal. Ott a középpontban a közösségi oldalak szelektív törlési mechanizmusai (ha női mellbimbó látszik ki, akkor letörlik a képet, ha férfié, akkor maradhat) álltak, nemrég viszont rábukkantunk egy újabb kampányra, amiben szőrös férfi mellekkel prezentálják az önvizsgálatot.

Az ok itt is ugyanaz: ha női mellekkel akarnák megmutatni a lépéseket, akkor mindig takarnia kéne valaminek (egy kéznek vagy melltartónak) a bimbót, az pedig megnehezíti a dolgot.

Egy argentin alapítvány, a  MACMA kicsivel több mint egyperces videója egy inget viselő nővel kezdődik, aki miután leveszi a felsőjét, "átváltozik" egy szőrös mellű férfivá. Ezután a férfi mögüle kinyúló kéz szépen elmutogatja, mit is kell ellenőrizni magunkon, a művelet végén pedig természetesen arra is felhívják a figyelmet, hogy a szűrővizsgálatokat ettől függetlenül még nem ússzuk meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta