Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

#ÉLETEM

Nézze meg ezeket a melleket, mielőtt eltávolítják őket

2016. március 10., csütörtök 20:25

A legnagyobb közösségi portálok irányelveibe nem férnek bele a fedetlen női mellek, így rendszerint eltávolítják azokat a képeket, amiken látszódnak. Ez nem újdonság, a jelenségre a #FreeTheNipple mozgalom keretében több híresség is felhívta már a figyelmet, most azonban egy mellrák elleni kampányt is építettek az érthetetlen szabályozás ellen- írja a New York Times.

A Check It Before It's Removed (kb. Nézd meg, mielőtt eltávolítják) egy szójátékra épül, és nőnapon indult útjára a Pink Ribbon Germany jóvoltából, a célja pedig az volt, hogy a félmeztelen fotókkal felhívja a figyelmet az önellenőrzés fontosságára. A képeket – nem nagy meglepetésre – elég hamar törölte az Instagram, de a kampány honlapján még mindig elérhetőek.

checkit
Fotó: Checkitbeforeitsremoved.com

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint öt évvel ezelőtt több mint félmillió nő halt meg mellrák miatt, és egy részüknél szó szerint életmentő lett volna, ha időben felismerik a betegséget, aminek szemmel látható tünetei is vannak. A szervezet egy videót is készített, amelyben bemutatják azt a pár perces folyamatot, amivel otthon ön is megvizsgálhatja a mellét. Bár ez alapján nyilván nem lehet diagnózist felállítani, de fontos, hogy időben észleljük a változásokat. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta