#ÉLETEM

Csütörtökön Uberrel rendelhet kutyát!!

2016. március 10., csütörtök 09:14

Ha ön is szívén viseli az árva állatok sorsát, itt az alkalom, hogy valami nagyon jót tegyen, amivel ráadásul nemcsak a lelkiismeretét cirógathatja majd (meg egy kutyát), hanem egy rakás szerencsétlen sorsú állaton is segíthet vele. Az Uber Budapest úgy próbál felülkerekedni az elmúlt hetek taxismizériáján, hogy megmutatja, nemhogy nem kérnek több pénzt kérnek az utastól, ha az háziállattal száll be a kocsiba, de még támogatják is a magukra hagyott négylábúakat.

Március 10-én, csütörtökön, 12.00-16.00 óra között, az applikációban válassza az UberPUPPIES-nézetet, nyomjon rá a megrendelésre és hamarosan megérkezik önhöz 15 perces villámlátogatásra egy terápiás- és menhelyről mentett kutya kísérő trénerrel. Ha esetleg épp a munkahelyén ül ebben az időpontban, semmi probléma, oda is kiszállítják a kutyát (feltéve persze, ha kutyabarát az iroda). 

Az akcióból befolyt teljes összeget a családbarát és felelős kutyatartás jegyében működő alábbi menhelyeknek adományozzák: Etyeki Állatvédők Egyesülete, Kóborka Menhely, Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület, Noé Állatotthon.

Szóval egyszerre stresszmentesítik napját egy negyedórás kutyasimogatással és cserébe még jót is tehet. Az egész „UberPUPPIES” akció csak háromezer forintba kerül és nagyon reméljük, hogy rengetegen fognak csatlakozni ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez. Íme a részletek:

UberPuppy_vHU.mp4

Állatbarát vagy? Akkor vegyél részt az #UberPUPPIES akciónkban és támogasd az állatmenhelyeket! Részletek itt: http://ubr.to/1R72k5K

Posted by Uber on Wednesday, 9 March 2016

„Magyarországon most először küldünk szőrös stresszűzőket oda, ahová te szeretnéd! Az UberPUPPIES célja, hogy felhívjuk a figyelmet a menhelyen élő kutyákra és az örökbefogadás fontosságára” – írja az Uber Facebook oldalán. Egyébként többen is összefoghatnak és szétdobhatják a háromezer forintot, vagy akár több kutyát is rendelhetnek egyszerre. Hajrá!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta