#ÉLETEM

Indul a Szobafitnesz 2! Jelentkezz, amíg nem késő!

2016. március 1., kedd 13:49

Az első Szobafitnesz életmódváltó program résztvevői nagyon szép eredményeket értek el egy hónap alatt, összesen körülbelül 25 kiló zsírtól szabadultak meg, és természetesen több centi izmot építettek magukra közben.

Ha szeretnéd a nyarat kicsit feszesebben, izmosabban kezdeni, akkor itt a lehetőség: elindul a Szobafitnesz 2, amiben négy szerencsés kiválasztott vehet részt az egyhónapos intenzív életmódváltó programban. 

Hogy mi a Szobafitnesz?

Egy programsorozat a Díványon. Két pillére van. Az egyik, ami minden olvasónknak szól, egy otthon elvégezhető edzésekből álló edzésvideó-sorozat. Minden részben más-más testrészt dolgoztatunk meg, az intenzív, öt perces miniedzéseket pedig szabadon lehet kombinálni egymással.

A másik, egy négyhetes intenzív életmódváltó program, amiben a programot vezető személyi edző, Bánkuti Gabi irányítása alatt néhány kiválasztott jelentkező edzéseken vesz részt, étkezési tanácsokat kap, megpróbálja kihozni magából a maximumot, és elindulni egy egészségesebb élet felé vezető úton.

Fontos információk a jelentkezéshez:

Jelentkezési határidő: 2016. március 16. 

Jelentkezés módja: Küldj egy emailt a szobafitnesz(kukac)index.inda.hu címre, amiben benne van a neved, a korod, hogy mi a munkád, és egy rövid indoklás arról, hogy miért jelentkezel a programba. A levélhez mellékelj magadról egy fényképet, lehetőség szerint egész alakosat. Kérünk, az előbb leírt információk mindenképpen legyenek benne a leveledben, csak a hiánytalanul elküldött jelentkezéseket tudjuk fogadni.

Jelentkezők köre: Bárki jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, és tudja vállalni a szereplést a műsorban, vagyis ráér a forgatási időpontokban, ott tud lenni a kijelölt edzésnapokon, és betartja a számára előírt diétát. Természetesen most is készülnek videók az egész folyamatról.

Fontos információk a dátumokról és a menetrendről:

Jelentkezni tehát március 16-áig lehet. A jelentkezők a sikeres jelentkezés után először kapnak egy válaszlevelet arról, hogy fogadtuk a jelentkezésüket. Akiket egy személyes castingra is behívunk, azok március 16. után egy-két nappal kapnak egy újabb levelet a casting pontos helyéről és időpontjáról.

A személyes casting március 26-án lesz, ez egy egész napos program. Ha kiválasztunk a személyes castingra, viszont nem érsz rá ebben az időpontban, akkor sajnos semmiképpen sem tudsz részt venni a programban.

A forgatási időpontokat igyekeztünk hétvégére és munkaidő (18 óra) utánra szervezni, viszont már most látjuk, hogy lesz két olyan forgatási nap, ami hétköznapra esik. Ezek a következők:

  • 2016. 03. 29. 14 órától kb. 18 óráig
  • 2016. 04. 19. 14 órától kb. 18 óráig

Reméljük, még bőven időben szólunk, ha egy sikeres casting után szabadságot kell kivenned ahhoz, hogy ráérj a fenti két időpontban. 

De első körben most az a legfontosabb, hogy küldj levelet a szobafitnesz(kukac)index.inda.hu címre, amiben szerepel minden fontos adat! A többi kiderül pár héten belül!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta