Indul a Szobafitnesz 2! Jelentkezz, amíg nem késő!

Az első Szobafitnesz életmódváltó program résztvevői nagyon szép eredményeket értek el egy hónap alatt, összesen körülbelül 25 kiló zsírtól szabadultak meg, és természetesen több centi izmot építettek magukra közben.

Ha szeretnéd a nyarat kicsit feszesebben, izmosabban kezdeni, akkor itt a lehetőség: elindul a Szobafitnesz 2, amiben négy szerencsés kiválasztott vehet részt az egyhónapos intenzív életmódváltó programban. 

Hogy mi a Szobafitnesz?

Egy programsorozat a Díványon. Két pillére van. Az egyik, ami minden olvasónknak szól, egy otthon elvégezhető edzésekből álló edzésvideó-sorozat. Minden részben más-más testrészt dolgoztatunk meg, az intenzív, öt perces miniedzéseket pedig szabadon lehet kombinálni egymással.

A másik, egy négyhetes intenzív életmódváltó program, amiben a programot vezető személyi edző, Bánkuti Gabi irányítása alatt néhány kiválasztott jelentkező edzéseken vesz részt, étkezési tanácsokat kap, megpróbálja kihozni magából a maximumot, és elindulni egy egészségesebb élet felé vezető úton.

Fontos információk a jelentkezéshez:

Jelentkezési határidő: 2016. március 16. 

Jelentkezés módja: Küldj egy emailt a szobafitnesz(kukac)index.inda.hu címre, amiben benne van a neved, a korod, hogy mi a munkád, és egy rövid indoklás arról, hogy miért jelentkezel a programba. A levélhez mellékelj magadról egy fényképet, lehetőség szerint egész alakosat. Kérünk, az előbb leírt információk mindenképpen legyenek benne a leveledben, csak a hiánytalanul elküldött jelentkezéseket tudjuk fogadni.

Jelentkezők köre: Bárki jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, és tudja vállalni a szereplést a műsorban, vagyis ráér a forgatási időpontokban, ott tud lenni a kijelölt edzésnapokon, és betartja a számára előírt diétát. Természetesen most is készülnek videók az egész folyamatról.

Fontos információk a dátumokról és a menetrendről:

Jelentkezni tehát március 16-áig lehet. A jelentkezők a sikeres jelentkezés után először kapnak egy válaszlevelet arról, hogy fogadtuk a jelentkezésüket. Akiket egy személyes castingra is behívunk, azok március 16. után egy-két nappal kapnak egy újabb levelet a casting pontos helyéről és időpontjáról.

A személyes casting március 26-án lesz, ez egy egész napos program. Ha kiválasztunk a személyes castingra, viszont nem érsz rá ebben az időpontban, akkor sajnos semmiképpen sem tudsz részt venni a programban.

A forgatási időpontokat igyekeztünk hétvégére és munkaidő (18 óra) utánra szervezni, viszont már most látjuk, hogy lesz két olyan forgatási nap, ami hétköznapra esik. Ezek a következők:

  • 2016. 03. 29. 14 órától kb. 18 óráig
  • 2016. 04. 19. 14 órától kb. 18 óráig

Reméljük, még bőven időben szólunk, ha egy sikeres casting után szabadságot kell kivenned ahhoz, hogy ráérj a fenti két időpontban. 

De első körben most az a legfontosabb, hogy küldj levelet a szobafitnesz(kukac)index.inda.hu címre, amiben szerepel minden fontos adat! A többi kiderül pár héten belül!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek