#ÉLETEM

Szobafitnesz: ha ülőmunkát végez, ez a gyakorlatsor (szinte) kötelező

2016. február 11., csütörtök 08:21

Az otthoni edzés mellett az életmódváltó programunk öt résztvevője nagyon sok időt tölt az edzőteremben, és a hajtás után megnézheti, hogyan is formálják izmaikat egyre ügyesebben. Az eheti tornavideó pedig főként azoknak szól, akik napjuk nagy részét egy székben ülve töltik. 

Az embernek nincsenek határai

Az első edzés óta eltelt egy kis idő, és már látszik a rendszeres testmozgás eredménye. Persze még van min dolgozni, mások a célok is, de de szerencsére mindenki lelkes. Ha még hiányzik a kezdő lökés az életmódváltáshoz, akkor mindenképpen nézze meg ezt a videót! 

A core izmok edzése

Számtalanszor megírtuk már, hogy mennyire ártalmas az ülőmunka. Persze akár ki is lehetne tanulni valami új szakmát, de talán egyszerűbb, ha egy kicsit jobban odafigyelünk testünk jelzéseire, és persze edzésként olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek ellensúlyozzák az irodai munka káros hatásait. A mellékelt videóban pont ilyeneket mutat be szakértőnk. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta