#ÉLETEM

Szobafitnesz Bánkuti Gabival: amikor pár perc is elég a lihegéshez

2016. február 9., kedd 09:37

Van, aki éjszaka is edz, ha úgy érzi, ennie kell, van, aki másra fogja, hogy miért vannak egészségtelen ételek a hűtőben, és könnyek is voltak. Családlátogatáson voltunk! 

Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz

Túl vagyunk a félidőn, ezért Bánkuti Gabi úgy döntött, megnézi, hogy az életmódváltó programunk résztvevői mennyire szabálykövetőek, például van-e bármi olyasmi a hűtőjükben, aminek semmi keresnivalója nem lenne ott, illetve arra is kíváncsi volt, hogyan megy nekik az otthoni edzés. 

A hátizom edzése

A comb-, far-, mell- és hasizmok átmozgatásán már túl vagyunk, most jöjjön a hát, hiszen ha valaki arányos testet akar, akkor erről a területről sem szabad elfeledkeznie. Ha nemcsak otthon edzene, hanem szívesen eljár konditerembe is, akkor itt további gyakorlatokat talál a hátizmokhoz és a vállhoz. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta