#ÉLETEM

Szobafitnesz Bánkuti Gabival: Piac, fenék, comb

2016. február 4., csütörtök 08:49

Bár az élelmiszerüzletekben és/vagy a piacon bolyongva könnyebb elcsábulni, valahol mégis meg kell venni azokat az összetevőket, amikből egészséges ételeket tud főzni. Szakértőnknek, Bánkuti Gabinak is van egy pár tippje, hogy céltudatosabban tudja elkerülni a csapdákat. Bónusz comb- és farizomgyakorlat! 

Sütemény helyett brokkoli

Mivel életmódváltó programunk résztvevői hétvégenként önjáróak, vagyis maguknak kell gondoskodni az étkezésükről, ezért Bánkuti Gabi elvitte őket piacozni, hogy megmutassa milyen alapanyagokat érdemes beszerezniük. A péksütemény természetesen nem szerepel a listán, pedig igény lett volna rá. 

Még több gyakorlat a kerek fenékért

Ha szép combokat és feszes feneket szeretne, akkor nemcsak a guggolással kell megbarátkoznia, hanem a kitöréssel is. Az új ötperces edzésvideókban most ez utóbbi lesz a középpontban. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta