#ÉLETEM

Szobafitnesz Bánkuti Gabival: így étkezzen, ha formába akar jönni

2016. február 2., kedd 10:39

A testmozgás önmagában nem elég, megfelelő étkezés nélkül nehéz (vagy inkább lehetetlen) formába jönni, életmódot váltani. A hajtás után megnézheti, hogyan oldottuk meg, hogy a programunk résztvevőinek legalább hétköznap ne legyen erre gondja, és milyen tanácsokat kaptak Bánkuti Gabitól ahhoz, hogy hétvégén is tudják tartani magukat a tervhez. 

Hogy fogok ezzel jóllakni? 

Aki egészségesen akar élni, annak tudatosnak kell lennie, a legjobban akkor jár, ha magára főz, hiszen így tudja, hogy mi kerül bele az ételébe és nem feltétlenül kell megküzdenie olyan kajával, amit nem szeret. Persze nem vagyunk mind táplálkozási szakemberek és időnkbe sem feltétlenül fér bele, ezért lehet jó opció, ha legalább hétköznap egy ételszállító cégtől rendelünk, és azoknál, amelyek sportolók vagy diétázók számára készítenek ételeket, általában egész napos menü is van. A kiválasztottak étkeztetését is így oldottuk meg a program idejére, legalábbis, ami a hétköznapokat illeti. A videóban pedig be is nézhet egy kicsit a kulisszák mögé, és Varga Dóra dietetikus ad pár tippet azoknak, akik a részvevőkhöz hasonlóan szintén most váltanának életmódot. 

Ha már táplálkozás, nem szabad elfeledkezni a táplálék- és étrend-kiegészítőkről sem, mert ezek nagyon hasznosak azok számára, akik komolyan gondolják a testmozgást. (Bánkuti Gabi két cikkét a témában itt és itt olvashatja.)

Vissza a hasizomhoz!

A második cikkünkben már volt egy ötperces videó a hasizmok átmozgatásához, és mivel sokan szeretik a hasazós gyakorlatokat, ezért itt van egy újabb adag. Akárcsak a korábbi gyakorlatokhoz, ehhez sem lesz szüksége másra, csak egy fitneszszőnyegre. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta