#ÉLETEM

Szobafitnesz Bánkuti Gabival: eddzen együtt a kiválasztottakkal

2016. január 26., kedd 09:20

A kiválasztás és a bemutatkozás után el is kezdődött az érdemi munka, aminek fontos része ugye a testmozgás. Persze az olvasóknak is készültünk egy újabb otthoni tornavideóval, és a hajtás után azt is megtudhatja, mi milyen zenékre szoktunk edzeni. 

Az első edzés

Az életmódváltó programunk résztvevői nem sokáig pihenhettek, ugyanis a kiválasztás utáni első találkozón le is tudták az első edzést. Nézze meg, hogyan bírták és mik voltak a kedvenc gyakorlataik!

Otthoni torna a kerek fenékért

Bár a legelső edzésvideóban is átmozgattuk kicsit a farizmokat, most csak a fenékre fogunk koncentrálni. Ha a bemutatott öt gyakorlaton kívül még szívesen edzene erre a területre, akkor olvassa el, hogy miket ajánl még szakértőnk, Bánkuti Gabi. Igaz, ehhez a 10 intenzív gyakorlathoz már szüksége lesz súlyokra és gépekre is. 

Zene nélkül?

Ha már nincs szüksége az instrukciókra, akkor persze nyugodtan leveheti a hangot, és választhat olyan zenét, amire szívesen mozog. Higgye el, ez tényleg sokat számít. Ahogy korábban írtuk, nemcsak azért jobb zenére sportolni, mert jobb lesz tőle a kedvünk, hanem jobban is bírjuk a terhelést, kevesebb oxigén felhasználásával vagyunk képesek több erőt, energiát mozgósítani. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a zene megadja és segíti megtartani a mozgás ritmusát, így könnyebb energiatakarékosan, hibák nélkül, egyenletes tempóban végezni a mozdulatokat.

Ha pedig kíváncsi arra, hogy a szerkesztőség milyen zenékre szokott edzeni/futni, hallgassa meg ezt az összeállítást. Hozzáteszük, munkatársaink egy része van annyira elvetemült, hogy televíziós sorozatokat és filmeket néz tornázás közben, egyszer ezt is érdemes kipróbálnia. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MÁS TÉSZTA 1453: egy új konyha születése

Csodálatos, dekadens, részletgazdag, kifinomult. Bizánc falain innen és túl

KERTÉSZ Így harcolj a parlagfű ellen

Nincs növény, amitől többen szenvednének, mint a parlagfű. Hazánkban 1920-ban jelent meg. Profi tippek a harchoz

OTTHONTÉRKÉP Trump eladó háza: parasztbarokk

Remek mulatság végignézni a képeket. Pénz=/=ízlés. De legalább nagyon sokba kerül...
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta