Szobafitnesz Bánkuti Gabival: eddz együtt a kiválasztottakkal

A kiválasztás és a bemutatkozás után el is kezdődött az érdemi munka, aminek fontos része ugye a testmozgás. Persze nektek is készültünk egy újabb otthoni tornavideóval, és a hajtás után az is kiderül, mi milyen zenékre szoktunk edzeni. 

Az első edzés

Az életmódváltó programunk résztvevői nem sokáig pihenhettek, ugyanis a kiválasztás utáni első találkozón le is tudták az első edzést. Nézd meg, hogyan bírták, mik voltak a kedvenc gyakorlataik!

Otthoni torna a kerek fenékért

Bár a legelső edzésvideóban is átmozgattuk kicsit a farizmokat, most csak a fenékre fogunk koncentrálni. Ha a bemutatott öt gyakorlaton kívül még szívesen edzenél erre a területre, akkor olvasd el, hogy miket ajánl még szakértőnk, Bánkuti Gabi. Igaz, ehhez a 10 intenzív gyakorlathoz már szükséged lesz súlyokra és gépekre is. 

Zene nélkül?

Ha már nincs szükséged az instrukciókra, akkor persze nyugodtan leveheted a hangot, és választhatsz olyan zenét, amire szívesen mozogsz. Hidd el, ez tényleg sokat számít. Ahogy korábban írtuk, nemcsak azért jobb zenére sportolni, mert jobb lesz tőle a kedvünk, hanem jobban is bírjuk a terhelést, kevesebb oxigén felhasználásával vagyunk képesek több erőt, energiát mozgósítani. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a zene megadja és segíti megtartani a mozgás ritmusát, így könnyebb energiatakarékosan, hibák nélkül, egyenletes tempóban végezni a mozdulatokat.

Ha pedig kíváncsi vagy arra, hogy a szerkesztőség milyen zenékre szokott edzeni/futni, hallgasd meg ezt az összeállítást. Hozzátesszük, munkatársaink egy része van annyira elvetemült, hogy televíziós sorozatokat és filmeket néz tornázás közben, egyszer ezt is érdemes kipróbálnod. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek