#ÉLETEM

Szobafitnesz Bánkuti Gabival: ők a kiválasztottak!

2016. január 22., péntek 09:41 |

Elindult új videósorozatunk, és öt héten keresztül kísérhetik figyelemmel, hogyan váltanak életmódot a kiválasztott olvasók fitneszszakértőnk, Bánkuti Gabriella segítségével. A felhívásunkra több mint ötvenen jelentkeztek, közülük választottuk ki az öt résztvevőt, akiket most önök is megismerhetnek. Természetesen nem feledkeztünk el az új otthoni edzésvideóról sem, most a hasizmokat dolgoztatjuk meg. Kattintson! 

"A több tucat jelentkezőből hihetetlen nehéz volt kiválasztani, hogy ki vegyen részt a programban. Mindenkivel szerettem volna személyesen beszélni és találkozni azért, hogy a bemutatkozóban leírtakat össze tudjam kapcsolni a személlyel, hogy lássam és halljam az elszántságukat, azt, hogy mit várnak a programtól. Azért, hogy könnyebb legyen a választás, öt kategóriát alkottunk meg úgy, hogy az olvasóink megtalálják azt a korosztályt, nemet, akivel maguk is tudnak azonosulni" - mondta Bánkuti Gabriella, aki így jellemezte a kategóriákat:

  • A lány, aki fiatal, ambiciózus, de nincs komolyabb sportolói múltja, ám szeretné, ha élete szerves része lenne az egészséges életmód.
  • Az anyuka, aki szeretne újra fitt, egészséges és vonzó lenni, de nem tudja, hogyan illessze bele az életébe a sportot.
  • Az élsportoló, aki a programot célorientáltan akarja a versenyfelkészülésébe beleilleszteni.
  • A férfi, aki a másik nemet képviselve megmutatja azt, hogy egy férfinak is kell magával foglalkozni.
  • A 40 feletti, aki megmutatja azt, hogy lehet fitt és egészséges lenni negyvenen túl is.

Kockahas? Nem probléma!

A combok és a fenék után most a hasizom van soron. Ezekhez a gyakorlatokhoz sem lesz szüksége másra, csak egy fitneszszőnyegre és esetleg egy törülközőre. Ide kattintva pedig további tippeket olvashat szakértőnktől arról, hogyan lehet kockás és lapos hasa. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta