#ÉLETEM

Szobafitnesz Bánkuti Gabival: kezdődjön az átalakulás!

2016. január 20., szerda 08:11 |

Ígéretünk szerint elindul új videósorozatunk, és öt héten keresztül kísérhetik figyelemmel, hogyan váltanak életmódot a kiválasztott olvasók fitneszszakértőnk, Bánkuti Gabriella segítségével. De miért lett Szobafitnesz Bánkuti Gabival a sorozat neve? Mert amellett, hogy bemutatjuk, hogy mi történik a program résztvevőivel, ötperces edzésvideókkal is készültünk, és a különböző izomcsoportokra kitalált gyakorlatokat otthon, a négy fal között is elvégezheti, nincs szükség semmilyen eszközre. 

December eleji felhívásunkra több mint ötvenen jelentkeztek, közülük választottuk ki azt a 15 embert, akivel Bánkuti Gabriella személyesen is találkozott. Mi már tudjuk, hogy ki az az öt szerencsés olvasó, aki részt vehet életmódváltó programunkban, de amíg ez ki nem derül, nézze meg, ki miért jelentkezett. 

Eddzen ön is velünk!

Az első ötperces edzésvideóban a comb- és farizmok vannak a középpontban. A videó jobb felső sarkában láthatja, hogy hányadik gyakorlatnál tartunk, a jobb alsóban pedig azt, hány másodperc van hátra az adott gyakorlatból. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta