Szobafitnesz Bánkuti Gabival: kezdődjön az átalakulás!

Ígéretünk szerint elindul új videósorozatunk, és öt héten keresztül kísérhetik figyelemmel, hogyan váltanak életmódot a kiválasztott olvasók fitneszszakértőnk, Bánkuti Gabriella segítségével. De miért lett Szobafitnesz Bánkuti Gabival a sorozat neve? Mert amellett, hogy bemutatjuk, hogy mi történik a program résztvevőivel, ötperces edzésvideókkal is készültünk, és a különböző izomcsoportokra kitalált gyakorlatokat otthon, a négy fal között is elvégezheti, nincs szükség semmilyen eszközre. 

December eleji felhívásunkra több mint ötvenen jelentkeztek, közülük választottuk ki azt a 15 embert, akivel Bánkuti Gabriella személyesen is találkozott. Mi már tudjuk, hogy ki az az öt szerencsés olvasó, aki részt vehet életmódváltó programunkban, de amíg ez ki nem derül, nézze meg, ki miért jelentkezett. 

Eddzen ön is velünk!

Az első ötperces edzésvideóban a comb- és farizmok vannak a középpontban. A videó jobb felső sarkában láthatja, hogy hányadik gyakorlatnál tartunk, a jobb alsóban pedig azt, hány másodperc van hátra az adott gyakorlatból. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek