Edzőteremteszt 2015: ezeket szerettük a legjobban

Év eleje óta futó sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vettem sorra. A helyeket és edzéseket általában két alkalom után minősítettem, és nemcsak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontoztam. Miközben azon igyekeztem, hogy valami kapaszkodót nyújtsak önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet, nekem is lett pár kedvencem. A legtöbb terem, amit meglátogattam, egyszerűen jó volt, de volt több olyan, amit valamiért kifejezetten megkedveltem, a jónál jobban éreztem magam. Így most az év végén ezt a szubjektív listát osztom meg önnel, hátha az elhamarkodott újévi fogadalmak betartásában segít majd önnek valamelyik terem vagy edző. A hajtás után megtalálja a 2015-ös kedvenceket!

1. SmartFit

Legfrissebb élményem a nemrég nyílt SmartFit, ahol okosgépeken lehet edzeni, de hatásos és szórakoztató köredzések, valamint egyéb csoportos órák is várják a résztvevőket. Az okosedzés alatt nyolcféle gyakorlatot kell két körben megismételni 36 perc alatt és kész is - mindez állítólag annyira hatékony, mint egy másfél órás tréning. Azoknak ajánlom elsősorban ezt a típusú termet, akik már unják a szabvány aerobikórákat, a megszokott gépeket és valami újjal szeretnék felpörgetni magukat. 

Az egyalkalmas fitneszbelépő 3000 forint, de L, XL-es és XXL-es All You Can Move kártyával is igénybe vehető a terem, a Milon gépek használatáért pedig még alkalmanként 800 forintot kell fizetni. (Az árak és kártyabesorolások 2016-ra változhatnak!)

További részletekért kattintson ide!

SmartFit
SmartFit

2. Yakuza Fitness

Még nyáron jártam az óbudai Yakuzában, ahol nincsenek edzőgépek, aerobikórák és proteinbár, de jelenleg az egyetlen olyan funkcionális edzőterem Budapesten, ahol CrossCore edzésekkel várják a vendégeket. Emellett bringás edzéseket is tartanak, és személyi edzésekre is be lehet fizetni. Tényleg csak ajánlani tudom a termet azoknak, akik kicsit komolyabban akarják venni az erősödést, alakformálást, és szeretnek jólesően elfáradni. 

Egy alkalom 1800 forint, M, L, XL, XXL méretű All You Can Move Sportpass-szal is látogatható a terem. (Az árak és kártyabesorolások 2016-ra változhatnak!)

További részletekért kattintson ide!

Yakuza Fitness
Yakuza FitnessFarkas Marton / Yakuza Fitness / Facebook

3. Bliss & Body fitnesz- és wellnessközpont

A Bliss & Body nekem nagyon kellemes meglepetés volt, nemcsak remek edzőtermi rész és jó csoportos órák vannak, de medence és szauna is, amiket ráadásul M-es AYCM kártyával igénybe lehet venni. A belvárosi elhelyezkedés és a wellness is nagy piros pont, a TRX óra, amit meglátogattam, pedig szuper volt. 

Az első alkalom 1390 forint, egy egész napos jegy később 1950 forint. M, L, XL, XXL méretű All You Can Move Sportpass-szal is látogatható a terem. (Az árak és kártyabesorolások 2016-ra változhatnak!)

További részletekért kattintson ide!

Bliss & Body
Bliss & BodyBliss Body Fitnesz

4. WorldClass Mariott

A kifejezetten kicsi WorldClass Mariott terem leginkább elhelyezkedése és a panoráma miatt került be ebbe a válogatásba. Persze a csoportos óra se volt rossz, amit meglátogattam. Külön jó pont, hogy bár kevés a gép, de rengeteg csoportos óra közül lehet választani. És az a kilátás!

A hotel vendégei 3750 forintért válthatnak napijegyet, egyébként klubtagságot kell kiváltani, vagy L, XL, XXL méretű All You Can Move Sportpass-szal kell rendelkezni. (Az árak és kártyabesorolások 2016-ra változhatnak!)

 További részleteket itt talál!

WorldClass Mariott
WorldClass MariottWorldClass / Facebook

5. SXL

Az SXL Fogarasi úti egysége volt az egyik első terem, amit 2015-ben meglátogattam. Azonnal megragadott a családias hangulata, a tisztasága és az edzők kedvessége. A hatalmas ablakokon dől be a fény, a terem levegője friss, a környéken lakók igazán örülhetnek, hogy ilyen helyre járhatnak. Ha felkeltette érdeklődését az SXL, további részleteket itt talál!

Egy napijegy 1090 forint, M, L, XL, XXL méretű All You Can Move Sportpass-szal látogatható a terem. (Az árak és kártyabesorolások 2016-ra változhatnak!)

SXL
SXLsxlfitness.hu

6. Life1 Nyugati

Ugyan ez a terem nem látogatható AYCM kártyával, és nem is olcsó mulatság, de nemrég nyílt és elég szuperül sikerült megcsinálni. Mármint szerintem. Kiemelném itt is a csoportos órák minőségét, a kilátást és a tisztaságot, a berendezés színharmóniája már csak hab a tortán. További részletek itt

A napijegy 1900 forint, a 30 napos aerobik/fitneszbérlet 18 000 forint. (Az árak és kártyabesorolások 2016-ra változhatnak!)

Life1 Nyugati
Life1 Nyugati

7. Lite Wellness Club Mammut

Régi kedvencem a Lite, mely hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint a Life1, csak nem annyira új és kicsit kisebb. Ettől még a gépek szuper állapotban vannak, a recepción kedvesek, a csoportos órák jók, lehet szaunázni és jó időben a teraszon edzeni, ráadásul AYCM kártyát is elfogadnak.

A Lite egyrészt klubként működik, tehát lehet tagságot vásárolni, de bérlettel és napijeggyel is be lehet jutni, utóbbi 1990 forint. XL, XXL méretű All You Can Move Sportpass-szal látogatható a terem. (Az árak és kártyabesorolások 2016-ra változhatnak!)

Lite Wellness Club Mammut
Lite Wellness Club Mammut

+1 Golf

golfozást az AYCM-nak köszönhetően fedeztem fel, úgyhogy szerintem kedvenc golfklubbom, a Golftanya is említést érdemel. Persze télen nincs nyitva, de alig várom, hogy tavasszal újra mehessek a Hajógyári-szigetre ütögetni és kávézni. További részleteket itt talál, csak ajánlani tudom, hogy tegyen egy próbát ön is a golffal!

Az S-es All You Can Move kártyáért 36 golflabda jár, ütőket ingyen lehet használni. A pálya használata ingyenes, rangefee nincsen. Egy kosár gyakorlólabda (36 db) 850 forint, Senior/junior kosár 650 forint. 20 alkalmas zseton bérlet: 14.000 forint. (Az árak és kártyabesorolások 2016-ra változhatnak!)

Golftanya
GolftanyaGolf Tanya
Hirdetés
Hirdetés
Oszd meg másokkal is!
Mustra