#ÉLETEM

Kvíz: mennyire ismeri a magyarokat?

2015. december 5., szombat 09:32

CLK
Fotó: Europress / Getty

Elképesztően érdekes kutatást végzett az Ipsos: október elején 25 556 online interjút végeztek, és arra voltak kíváncsiak, vajon mennyire vannak képben az emberek saját országuk statisztikáival, például az elhízottak vagy a bevándorlók arányával és azzal, hogy hányan laknak 30 éves koruk környékén a szüleikkel. Magyarország abban a szerencsés helyzetben volt, hogy felkerült a 33-as listára és egy rövid kvíz segítéségével könnyen kiderítheti egyrészt azt, hogy mennyit tud az országról és azt is, hogy a magyarok melyik témában mit tippeltek átlagban.

Van egy jó hírünk, ha ön nem beszél angolul vagy csak kényelmesebb lenne a saját nyelvén kitöltenie a kvízt: elkészítettük a honosított változatot, amit itt lent végig is pötyöghet.

Ha elindítja a kvízt, mindössze 10 darab kérdésre kell válaszolnia, a végén pedig nem csak az eredményeit nézheti meg, de azt is meglátja majd, hogy hova lőttek átlagosan a magyarok.

Minden kérdés megválaszolására 45 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta