Kvíz: mennyire ismeri a magyarokat?

CLK
Europress / Getty

Elképesztően érdekes kutatást végzett az Ipsos: október elején 25 556 online interjút végeztek, és arra voltak kíváncsiak, vajon mennyire vannak képben az emberek saját országuk statisztikáival, például az elhízottak vagy a bevándorlók arányával és azzal, hogy hányan laknak 30 éves koruk környékén a szüleikkel. Magyarország abban a szerencsés helyzetben volt, hogy felkerült a 33-as listára és egy rövid kvíz segítéségével könnyen kiderítheti egyrészt azt, hogy mennyit tud az országról és azt is, hogy a magyarok melyik témában mit tippeltek átlagban.

Van egy jó hírünk, ha ön nem beszél angolul vagy csak kényelmesebb lenne a saját nyelvén kitöltenie a kvízt: elkészítettük a honosított változatot, amit itt lent végig is pötyöghet.

Ha elindítja a kvízt, mindössze 10 darab kérdésre kell válaszolnia, a végén pedig nem csak az eredményeit nézheti meg, de azt is meglátja majd, hogy hova lőttek átlagosan a magyarok.

Minden kérdés megválaszolására 45 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Oszd meg másokkal is!
Mustra