Jóga közben mindenki hülye fejet vág

Elege van a tökéletes képekből, amik elárasztják a közösségi odalakat és/vagy csak kíváncsi arra, hogy mások is olyan furán néznek ki sportolás közben mint ön? Van egy jó hírünk!  Johan Sargent úgy döntött, készít egy nem túl hízelgő, de a valóságot tükröző fotósorozatot a jógázókról.

És honnan jött az ötlet? Amikor jógázni kezdett, folyton azon agyalt, hogyan is néz ki, hogyan érzi magát, és szerinte biztosan sokan vannak, akik azért nem mernek belevágni, mert attól tartanak, hogy hülyét csinálnak magukból. Viszont ha kiderül, hogy ezzel nincsenek egyedül, talál elmúlnak a félelmeik. Johan Sargent saját bevallása szerint csak azokat a képeket tartotta meg, amiktől igazán kellemetlenül érezte magát.

Az alkalmi fotós a képeket szeretné kiadni könyvformájában is, és a Kickstarteren igyekszik összekalapozni a pénzt erre. Sargent mindössze 2500 dollárt (735 000 Ft) szeretne összegyűjteni,. Eddig sajnos még 2000 dollár sem jött össze, pedig már csak pár napja maradt a kampányból. Mi innen drukkolunk neki, és reméljük, hogy nem veszi kedvét, ha nem jön össze a pénz az áhított projektre. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek