#ÉLETEM

Jóga közben mindenki hülye fejet vág

2015. november 24., kedd 09:44

Elege van a tökéletes képekből, amik elárasztják a közösségi odalakat és/vagy csak kíváncsi arra, hogy mások is olyan furán néznek ki sportolás közben mint ön? Van egy jó hírünk!  Johan Sargent úgy döntött, készít egy nem túl hízelgő, de a valóságot tükröző fotósorozatot a jógázókról.

És honnan jött az ötlet? Amikor jógázni kezdett, folyton azon agyalt, hogyan is néz ki, hogyan érzi magát, és szerinte biztosan sokan vannak, akik azért nem mernek belevágni, mert attól tartanak, hogy hülyét csinálnak magukból. Viszont ha kiderül, hogy ezzel nincsenek egyedül, talál elmúlnak a félelmeik. Johan Sargent saját bevallása szerint csak azokat a képeket tartotta meg, amiktől igazán kellemetlenül érezte magát.

Az alkalmi fotós a képeket szeretné kiadni könyvformájában is, és a Kickstarteren igyekszik összekalapozni a pénzt erre. Sargent mindössze 2500 dollárt (735 000 Ft) szeretne összegyűjteni,. Eddig sajnos még 2000 dollár sem jött össze, pedig már csak pár napja maradt a kampányból. Mi innen drukkolunk neki, és reméljük, hogy nem veszi kedvét, ha nem jön össze a pénz az áhított projektre. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta