#ÉLETEM

Ki a legbosszantóbb szállodai vendég?

2015. október 15., csütörtök 10:03

Valószínűleg minden nyaralónak és turistának volt már dolga olyan kellemetlenkedő szállodai vendéggel, aki legfőképpen azzal hagyott maradandó élményt, mert az azt érzést keltette, mintha direkt azért lenne ott, hogy az ön pihenését tönkretegye. Az univerzális jelenség megihlette a népszerű utazási oldal, az Expedia vezetőségét is, akik nemrég a nemzetközi piackutató céggel, a GFK-val készítettek egy tanulmányt arról, hogy melyek a legbosszantóbb szállodai viselkedési formák a vendégek szerint. – írja a Daily Mail.

A felmérés során 1022 amerikait kértek fel a feladatra, hogy rangsorolják, milyen magatartás váltja ki belőlük a legnagyobb ellenszenvet a nyaralás során. Az adatok összesítése után kiderült, hogy a vendégek 67 százalékát zavarják a rosszcsont gyerekekkel érkező figyelmetlen szülők, de vannak, akik a közönséges vendégekre illetve a folyóson hangosan közlekedőkre vannak kibukva. A megkérdezettek 26 százalékát pedig az állandóan civakodó utazók bosszantják fel. A tanulmány megállapította azt is, hogy a vendégek 27 százalékának nem okoz gondot, hogy illik borravalót adni a személyzetnek. Íme a tízes lista, ami alapján ön is megszavazhatja, hogy ki a legidegesítőbb vendég típus!

Szerintem...

 • 1070
  A figyelmetlen szülő – 67%
 • 674
  A folyosón randalírozók – 64%
 • 514
  A panaszkodók, elégedetlenkedők – 54%
 • 355
  A szobában bulizók – 52%
 • 35
  A civakodók – 26%
 • 34
  A medencénél bulizók – 22%
 • 75
  A hangosan szexelők – 21%
 • 216
  A pezsgőfürdőben szexelők -20%
 • 8
  A hotel bárjában piázók – 12%
 • 13
  10. A liftben cseverészők – 6%
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta