Fertőtlenítse a telefonját egy új találmánnyal!

A Phone Soap egy olyan kis doboz, amibe esténként csak beteszi a telefonját, és az UV-lámpa segítségével fertőtleníti a készüléket, miközben tölti is. A "telefonszappanban" két fénycső van, ez elpusztítja a baktériumokat, amik a nap során rátelepednek a készülékre, vagyis mindenfajta folyadék, hő vagy vegyszer nélkül tünteti el az esetleges kórokozókat. 

Már egy csomó dologról megírtuk, hogy kész baktériumtenyészet, legtöbbje olyan, amiről nem is hitte volna. Ott van például a műszálas edzőruha vagy az edzőtermi törülköző, de a mosdó padlóját is többször kellene takarítani, a cipő talpához is jobb ha gumikesztyűben ér hozzá legközelebb, és az utazást is kerülje. Ha azt hihetné, hogy önt ez nem érinti, hiszen rendszeresen fertőtleníti a kezét, akkor sajnos jobb ha tőlünk tudja, hogy az sem tesz jót, pedig egy csomó olyan dologgal érintkezik nap mint nap, amiket gyakrabban is tisztíthatna, de eszébe sem jut. Ilyen például a telefonja, ami állítólag mocskosabb egy WC ülőkéjénél is, de ezzel a töltős fertőtlenítővel 5 perc alatt tisztíthatja meg a kórokozóktól. 

Ön szerint megér ez 14 ezer forintot és már rendeli is, vagy bízik abban, hogy az immunrendszere megfelelően működik, esetleg pánikkeltésnek tartja, hogy a nagy becsben tartott telefonját mocskosabbnak gondolják a szakértők mint egy gusztustalan nyilvános vécé? Ön szerint menő vagy ciki a telefonsterilizátor?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1446) (1443) Ciki!
Mustra