#ÉLETEM

Legyen Batman kerékpározás közben!

2015. június 23., kedd 18:38

Másfél éve már mutattunk önnek fél tucatnyi olyan eszközt, amelyekkel a biciklisek még jobban láthatóak lesznek az autósok számára. Most a DesignTaxi oldalán belefutottunk még egybe, ami legalább annyira ötletesnek tűnik, mint a korábbiak: a projektor a bringás hátára vetít jeleket – például nyilakat akkor, amikor kanyarodni szeretne.

Az ötlet az Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban élő Elnur Babayev fejéből pattant ki, az eszköz pedig Cyclee névre hallgat. A nyereg alá rögzített kütyü jelzéseit vezeték nélkül állíthatjuk be, a projekt leírásából pedig csak az derül ki, hogy a bringás cselekedeteit követi – az, hogy pontosan miként, sajnos nem. Mondjuk ettől függetlenül érdemes azért kézzel is "indexelni", ugyanis az elem bármikor kifogyhat és el is romolhat az eszköz – amit ön nem vesz észre, szóval amennyiben beszerzi a jövőben, ne bízza rá magát teljesen.

Mutatunk egy képet, hogy miként is néz ki a kerékpáros Batman-jel élőben, a többit pedig ide kattintva találja.

0ac77c2416534b2ecdae5f4988ea32ee
Fotó: Behance.net/Elnur Babayev
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta