#ÉLETEM

Jógázni csak vékonyan? Hagyjuk már!

2015. június 6., szombat 11:13

Ha jógás videókra vagy képekre keres rá a neten, mindenhol tökéletes testű nőket láthat gyakorlat közben. Legalábbis eddig - ugyanis Jessamyn Stanley, aki jógaőrült és túlsúlyos nőként írja le magát, Instagramján rendszeresen posztolja a torna közben készült fotóit. 

Stanley azért jóval több, mint jógarajongó, ugyanis oktatja is, a képaláírásokban pedig a legtöbbször a tanítványai iránt érzett szeretetét fejezi ki, illetve inspiráló üzeneteket rejt el bennük. „Néha teljesen okés lelassulni. Az is, hogy nem tudunk mindent, de meg kell tanulni ünnepelni a kis győzelmeket is" – írta egyszer.

Elmondása szerint először 2011-ben találkozott a jógával, és mivel egyre drágábbak lettek az órák, ezért úgy döntött, inkább otthonában folytatja tovább. A házi edzéshez pedig többek között a Pose Findert használta. „Nagyon nehéz kilépni a komfortzónánkból, amikor először kezdünk el jógázni. Na jó, akkor is, amikor már régóta űzzük" – magyarázza. Azóta eltelt négy év és Stanley-nek több mint 40 ezer követője van Instagramon, és jelenleg több mint 500 képe (és videója)  - írja a Huffington Post.

A photo posted by Jessamyn (@mynameisjessamyn) on

Stanley a jógaoktatás mellett célul tűzte ki azt is, hogy segítsen a nőknek elfogadni a saját testüket függetlenül az alkatuktól. „A társadalmunk mindenkit megbélyegez, aki csak egy kicsit is eltér attól, amit a nyugati médiában látni. Többek között ezért is mondom mindenkinek, hogy hagyják abba a testüknek küldött negatív üzeneteket, hiszen pont azok miatt vagyunk boldogtalanok. Mi magunk alakítjuk az életünket, nem mások. Higgy magadban!" – magyarázta Stanley, aki reméli, hogy egyszer szerte a világon tarthat majd jógaórákat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta