Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

#ÉLETEM

Retusálatlan női testekről készül weboldal

2015. május 18., hétfő 12:26

Nemrég megmutattuk, hogy milyen egy fitt test valójában, most pedig egy hasonlóan érdekes projektre bukkantunk. A fotósként tevékenykedő Jade Beall a You Are Beautiful (Gyönyörű vagy) nevű ötletéhez gyűjt pénzt, a célja pedig az, hogy szerte a világon retusálatlan fényképekkel mutasson be hétköznapi nőket, akik természetesen arról is mesélnek, mit gondolnak a testükről – olvasható a Huffington Poston.

Beall a szerzője egyébként a The Bodies of Mothers (Anyák testei) című könyvnek, a jelenlegi projektje pedig egész jól áll: a kitűzött 45 ezer dollárból (12,5 millió forint) 5 ezret (1,5 millió) össze is kalapolt. Az elkészült honlaphoz a világ bármely női fotósa hozzájárulhat majd, a lényeg csak annyi, hogy a képeket digitálisan módosítani tilos és egy rövid, inspiráló, a testükkel kapcsolatos történetet is kell csatolni hozzá a fotóalanyról. A cél nem tiktoltan az, hogy ezzel önbizalmat adjanak azoknak a nőtársaiknak, akik annak hiányával küzdenek.

A már meglévő kísérőszövegek közül a legtöbb arról szól, hogy a nők tesznek arra, hogy hurkáik vagy vastagabb combjaik vannak. "A testem egy anya teste. Nem mindig vagyok kibékülve a hibáival, de aztán a gyermekeimre gondolok. Ez a test volt az otthona mind a négynek, és ez táplálta őket. Nem tehetek róla, szeretem" – nyilatkozta egyikük.

Ha még több részletre kíváncsi vagy szeretne egy kis lökést adni az ömbizalmának, nézze meg a videót!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta