#ÉLETEM

Lovaglógéppel és bordásfalon edzettek a régi luxushajókon

2015. március 22., vasárnap 16:49

Most már szinte minden sarkon van egy edzőterem, de 100 évvel ezelőtt is megvolt az igény a rendszeres testmozgásra. Akik pedig megengedhették maguknak az edzőgépeket, és igényük is volt a mozgásra, azok természetesen a több hetes – vagy akár több hónapig tartó – hajóutak alatt sem akartak lemondani erről. Így nem meglepő, hogy a luxus óceánjárókon külön edzőtermet rendeztek be azoknak, akik a hosszú út alatt nem érték be a fedélzeten tett sétákkal. A Titanicon és társain az összes ma már kínzóeszköznek tűnő, de akkor nagyon népszerű felszerelés megtalálható volt a lovaglógéptől kezdve az evezőpadon át a bordásfalig, és külön személyzet is segítette az oda betérőket. Kattintsa végig galériánkat, ha kapható egy kis múltidézésre! 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta