Legénybúcsúra rendelt nőstény kecske a legextrémebb szállodai kérés

Pár ezertől félmillió forintig terjednek azoknak az extra szolgáltatásoknak a költségei, amelyeket a 2014-es évben kértek a vendégek a magyar szálláshelyeken – tudtuk meg a Szallas.hu, 324 szállodatulajdonos online megkérdezésén alapuló felméréséből. A legdrágább kérés teljesítéséhez egy Rolls-Royce-ot kellett bérelni hölgykísérettel együtt, de több mint százezer forintot fizetett az a társaság is, amelynek a kedvéért külön leszerveztek egy vadászatot.

A szállásadók saját bevallása szerint a különleges kérések mintegy 3 százaléka kapcsolódott szexuális segédeszközök vagy szolgáltatások igénybevételéhez: többször kerestek vibrátort vagy bilincset, de volt olyan pár is, aki a tulajdonossal szerette volna eltölteni az éjszakát. „Az extrémnek minősített kérések többsége azonban inkább valamilyen ünnepi alkalomhoz kapcsolódott, például születésnaphoz vagy legénybúcsúhoz” – tette hozzá Dorcsinecz József ügyvezető.

3014950
Frazer Harrison / Europress / Getty

Előfordult például, hogy egy vőlegény méltó búcsúztatásához egy fehér nőstény kecskét rendelt egy társaság, vagy hogy valaki egy elegáns hotelben szeretett volna fehérneműs fotósorozatot készíttetni meglepetésként. Annak a szállásadónak sem lehetett könnyű dolga, akinek télvíz idején mezei virágokat vagy élő nyulat kellett kerítenie a lánykéréshez. „A legnagyobb gondot sokszor a titoktartás jelentette: egy soproni szállodában például áramszünetet csináltak, hogy a férj meglephesse üzleti úton lévő feleségét, máshol egy születésnapi buli résztvevőinek tökéletes elrejtéséhez megszervezték, hogy az ünneplők a szomszédos udvarokban parkolhassanak” – szemezgetett a válaszokból Dorcsinecz.

Celebek: az alázatostól a nyerészkedőig

Bár a szállástulajdonosok nem adhatják ki vendégeik személyes adatait, név nélkül sokan leírták, milyen tapasztalataik voltak a híres emberekkel. „A legtöbben mindössze észrevétlenek akartak maradni, volt, aki emiatt egyedül bérelte ki az egész szálláshelyet, más pedig sötétítő takarásában kívánt távozni. Olyan is volt azonban, aki a népszerűségére hivatkozva engedményt kért a szállásdíjból” – mondta Dorcsinecz József. A legszimpatikusabbnak valószínűleg egy olyan arisztokrata család tagjai bizonyultak, akik nevelési célzattal a gyermekeikkel cseréltették ki az ágyneműt, annak ellenére, hogy felmenőikről a legtöbb városban utcákat neveztek el.

A felmérés szerint a legtöbbször a jól szituált magánemberek kérnek különleges elbánást, és közülük is többnyire a nők állnak elő a kívánságokkal. A kisgyerekkel érkezők vagy a fiatalok viszont az átlaghoz képest nem jelentenek sokkal nagyobb problémát a szálláshelyeken.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek