#ÉLETEM

Ezt teszik a testtel a szűk ruhadarabok

2015. március 5., csütörtök 13:30

Egy friss fotósorozat azt járja körbe, hogy mit tesznek a nők testével a szoros ruhadarabokat. Egy rosszul kiválasztott melltartó vagy egy csinos, de a lábat sanyargató nyári szandál, esetleg egy szűk farmer mindenkinek volt már a szekrényében. Sokan úgy tekintenek a kicsit sem kényelmes, de divatos ruhadarabokra, hogy a szépségért érdemes szenvedni. Justin Bartels viszont azt szeretné megmutatni az Impression nevű projekt keretében készült képeivel, hogy mégsem éri meg egy csinos darab a fájdalmat és szenvedést, ami ráadásul a nők testén is nyomot hagy. 

Bartels az inspirációt a randizós éveiből merítette - írja a Refinery29. Ekkor figyelte meg, hogy a ruhanyomok akkor is látszanak, mikor a nők levetkőztek, és érdekesnek tartotta, hogy ezek a lányok azért, hogy maguknak vagy másoknak tetszenek, képesek kényelmetlen és szoros ruhákba bújni. Pedig ugye számtalan más módja van, hogy szexinek érezze magát egy nő, nem kell ahhoz tönkretennie és sanyargatnia a testét, ugyanakkor az is érdekes, hogy hány kényelmesnek hitt ruhadarab hagy szintén nyomot a testen. A képen például egy szexinek hirdetett fehérnemű nyoma látható, de a fotóra kattintva megnézheti, hogy más ruhadarabok mit tesznek a testünkkel, és akkor a belső hatásokról ne is beszéljünk. 

Még több kép!
Még több kép!
Fotó: Justin Bartels

"Remélem, hogy ez a sorozat ösztönzőleg hat majd a nőkre, és elgondolkoznak azon, hogy mit és miért viselnek" - nyilatkozta Bartels, aki szerint persze a média is tehet arról, hogy a nők nem érzik jól magukat a bőrükben, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy megfeleljenek az ideáloknak. Ezért is adott minden képnek olyan címet, ami utal arra, hogy milyen hangzatos szöveggel adják el a szenvedést okozó ruhadarabokat. Ide kattintva el is olvashatja a mondatokat, amiket a divatmagazinokból csent. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta