Ezt teszik a testtel a szűk ruhadarabok

Egy friss fotósorozat azt járja körbe, hogy mit tesznek a nők testével a szoros ruhadarabokat. Egy rosszul kiválasztott melltartó vagy egy csinos, de a lábat sanyargató nyári szandál, esetleg egy szűk farmer mindenkinek volt már a szekrényében. Sokan úgy tekintenek a kicsit sem kényelmes, de divatos ruhadarabokra, hogy a szépségért érdemes szenvedni. Justin Bartels viszont azt szeretné megmutatni az Impression nevű projekt keretében készült képeivel, hogy mégsem éri meg egy csinos darab a fájdalmat és szenvedést, ami ráadásul a nők testén is nyomot hagy. 

Bartels az inspirációt a randizós éveiből merítette - írja a Refinery29. Ekkor figyelte meg, hogy a ruhanyomok akkor is látszanak, mikor a nők levetkőztek, és érdekesnek tartotta, hogy ezek a lányok azért, hogy maguknak vagy másoknak tetszenek, képesek kényelmetlen és szoros ruhákba bújni. Pedig ugye számtalan más módja van, hogy szexinek érezze magát egy nő, nem kell ahhoz tönkretennie és sanyargatnia a testét, ugyanakkor az is érdekes, hogy hány kényelmesnek hitt ruhadarab hagy szintén nyomot a testen. A képen például egy szexinek hirdetett fehérnemű nyoma látható, de a fotóra kattintva megnézheti, hogy más ruhadarabok mit tesznek a testünkkel, és akkor a belső hatásokról ne is beszéljünk. 

Még több kép!
Még több kép!Justin Bartels

"Remélem, hogy ez a sorozat ösztönzőleg hat majd a nőkre, és elgondolkoznak azon, hogy mit és miért viselnek" - nyilatkozta Bartels, aki szerint persze a média is tehet arról, hogy a nők nem érzik jól magukat a bőrükben, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy megfeleljenek az ideáloknak. Ezért is adott minden képnek olyan címet, ami utal arra, hogy milyen hangzatos szöveggel adják el a szenvedést okozó ruhadarabokat. Ide kattintva el is olvashatja a mondatokat, amiket a divatmagazinokból csent. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra