#ÉLETEM

Kétperces reggeli torna kávé helyett

2015. március 3., kedd 16:40 |

Ha reggel amikor felébred, semmi más dolga nincsen, csak meginni a kávéját, komótosan megreggelizni és közben elolvasni a híreket, nos, akkor nagyon irigyeljük. Ha viszont ön is azok táborát erősíti, akiknek a reggeli nagy kapkodásban még reggelizni sincs idejük – nemhogy olvasgatni – ajánljuk figyelmükbe ezt a rapid tornát, amit 2 perc alatt el lehet végezni, szóval még pont belefér a rohanásba, cserébe egészséges és jól felpörgetheti magát vele a kávé helyett. Ráadásul a magas intenzitású gyakorlatokkal nemcsak az izmok fejlődnek majd, de kalóriát is égethet. Jó, ehhez azért az is kell, hogy megfelelő étrenden legyen és legalább heti 3-4 alkalommal elvégezze ezt a kis rituálét. Hajrá!

A gyakorlatsor

  • Rendes vagy könnyített fekvőtámasz kétszer, majd guggolásból felállás. Az egészet négyszer ismételje meg.
  • A „superwoman” pozíciót legalább 10 másodpercig tartsa meg.
  • Ezután már csak a láb-, és csípőforgatás van hátra, ezt 5-8 alkalommal kell megismételnie.

Tényleg nem bonyolult és gyors is, már csak az a kérdés, hogy lesz-e annyi energiája reggel zuhanyzás előtt, hogy rávegye magát a gyakorlatok elvégzésére.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta