Valentin-napi randitippek örökmozgóknak

Ha sohasem szeretett otthon gubbasztani, Valentin-napon se tegye! Összeszedtük azokat a programokat, amivel garantált lesz a siker, ha szeretne idén valami igazán eredeti ötlettel előrukkolni kedvesének. Belvárosi segwaytúra, Duna-parti szaunázás, romantikus szabadulós játék és múzeumi jelmezbál várja Budapesten.

A korábbiakban már írtunk arról, hová érdemes utaznia, ha feldobná a Valentin-napi hétvégét egy külföldi kiruccanással, de szeretné megspórolni a hosszas előkészületeket, és azt is elárultuk, milyen őrült programokkal lepheti meg a szerelmét belföldön. Most felejthetetlen élményeket nyújtó budapesti programokat ajánlunk, ahol a csöpögős díszletek helyett igazi kalandok várják.

Belvárosi kalandtúra két keréken

Azt hinnénk, hogy már jól ismerjük Budapestet, de a város még mindig tartogat meglepetéseket - csak egy új nézőpontból kell szemügyre venni a térképet. Ne gondolja, hogy csak a turisták vehetnek részt városnéző túrákon, számtalan programlehetőség közül válogathat az is, aki szeretne többet megtudni a lakókörnyezetéről. Télen persze csábítóbbak a benti programok, de egy szép napsütéses téli délutánt vétek nem a szabadban tölteni!

phoca thumb l DSC09518
www.portal.segway.hu

A városnézést még élvezetesebbé tehetik, ha megspékelik egy fura közlekedési eszközzel, pattanjanak hát segwayre, és vegyenek részt egy vezetett túrán, ahol újra beleszerethetnek ebbe a csodálatos városba.

Mennyibe kerül és hogyan tudok jelentkezni?

A 2, illetve 3 órás túrák ára tematikától függően 55 és 85 euró között mozog.

A túrákról részletesen itt olvashat és a jelentkezését is a honlapon keresztül tudja leadni.

Béreljenek mobil szaunát a Duna-parton!

Mindketten a wellness rabjai, épp ezért már minden létező fürdőben jártak az elmúlt években és vágynak valami újdonságra? Béreljen ki egy mobil szaunát a Valyo - Város és folyó Egyesülettől a Lánchíd budai hídfőjénél és gyönyörködjön a kivilágított dunai panorámában szerelmével. Az ismerősök tuti, hogy lehidalnak majd, ha elmesélik nekik, hogy hol töltötték a Valentin-napot!

Valyo mobilszauna
Valyo mobilszaunavalyo.hu

Ha pedig inkább szeretnék megosztani velük az élményt, és páros randira vágynak, akkor sem kell más program után nézniük, hiszen a szauna akár hat fő részére is kibérelhető.

Szeretném kibérelni a mobil szaunát, mi a teendőm?

A szaunát ide kattintva tudja kibérelni.

A mobil szauna bérleti díja 90 percre 10 000 forint.

Romantikus krimi a Titanicon

Itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a szabadulós játékok - nem is csoda, hiszen amellett, hogy vicces szituációkat szül, ha az ember hirtelen egy megoldandó ügy kellős közepén találja magát, kiváló alkalom arra is, hogy egy pár jobban összecsiszolódjon.

Facebook / Titanic - A Szabadulás

A "Titanic - a szabadulás" című játék ideális választás lehet Valentin-napra, hiszen a szervezők a történelem egyik legromantikusabb történetét burkolták bűnügyi köntösbe. Ha szeretnék tesztelni, mennyire talpraesettek együtt, és hogyan tudnának kilábalni egy esetleges slamasztikából, itt a helyük!

Ezt a programot választottam Valentin-napra, de hol tudok jelentkezni rá?

A szabadulós játékra itt lehet időpontot foglalni. Érdemes sietnie, mert a hétvégi helyek gyorsan fogynak!

A játék ára 2 fő esetén 8000 Ft.

Jelmezes záróbuli a Szépművészeti Múzeumban

A Szépművészeti Múzeum a műkedvelők nagy bánatára február 15-én éjfélkor három évre bezárja a kapuit, a finisszázs hétvégéjén azonban fergeteges záróbulival várja a látogatókat. Valentin-nap estéjén öltsenek magukra a kedvenc festményeiket idéző jelmezeket és irány a múzeum!

159190952
Maremagnum / Europress / Getty

Absolut Warhol koktélt szürcsölgetve, rizsporos parókában némafilmeket nézni, aztán hajnalig rázni Žagarra az eredeti Rembrandtok között - ezzel az ötlettel tuti, hogy a plafonig tolja majd a lécet!

Tetszik ez a kultúrbuli, hol tudok a leggyorsabban jegyet szerezni rá?

A Szépművészeti Múzeum záróbulijára online is megvásárolhatja a jegyeket ide kattintva.

A bulira szóló belépőjegy 3900 forintba kerül, ha pedig előtte a Rembrandt kiállítást is szeretnék megtekinteni, a tárlatvezetésen 3000 forintos kiegészítőjeggyel tudnak részt venni.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra