#ÉLETEM

Kedvenc filmjei alapján is választhat ingyenes edzést

2014. november 1., szombat 17:29

Már többször írtunk arról, hogy ha nehezen veszi rá magát a mozgásra, milyen trükkökkel tud segíteni magán. Léteznek például mobiltelefonos alkalmazások, találhat ingyenes edzésprogramokat a neten, de ennél szórakoztatóbbakat biztos nem látott még. Neila Rey fitneszblogger olyan programot talált ki, ami után tényleg az ég világon semmi kifogása nem lehet, hogy miért nem mozog rendszeresen. Edzhet például a kedvenc filmje vagy sorozata alapján, esetleg úgy, hogy fel sem áll a kanapéról.

Az állandó kifogások között szokott szerepelni az időhiány, az eszközhiány és hogy egyébként is valami különlegesre vágyna, nem a szokásos unalmas körökre, ráadásul a mozdulatokat sem érti. Na, ezek a kifogások mostantól nem állják meg a helyüket, mert Neila Rey oldalán témakörök szerint csoportosítva találja az edzéseket, ráadásul olyan egyszerűen értelmezhető és letisztult ábrákkal, hogy azt tényleg bárki megérti. Az újdonság azonban, hogy Rey nem a szokásos has-fenék-kar és társai témakörökbe sorolta be az edzésterveit, hanem például edzhet Buffy, a vámpírok réme, vagy éppen a Fantasztikus Négyes, Batman, esetleg Sherlock, vagy éppen Macskanő témakörökben.

Untitled-2
Fotó: neilarey.com

Ha inkább csak nézni szereti a filmeket, akkor is ráakadhat a 200 edzésprogram között olyanra, amit pontosan önnek találtak ki, legyen szó a kanapés edzésről, a moziestésről, vagy éppen a "Fogd meg a söröm" edzésekről. A tárház tényleg kifogyhatatlan, mert talál Fit Mami edzést, ahol a gyereket kell használni, és van külön edzés FIFA-hoz is, ahol még a chipsnek is megvan a pontos helye. Ha eddig azt mondta, hogy inkább a könyveket választaná, most már ahhoz is van edzés. Sőt, talál programot az irodába is, úgyhogy már az sem kifogás hogy sokat dolgozik.  

Aki nem elégszik meg ennyivel, az a harminc napos Batman- vagy éppen Bruce Lee-kihívásokat is megcsinálhatja. Hogy az eredmények hamarabb jöjjenek Rey táplálkozási programot is kitalált, ott van például a Modern Hősök diéta vagy egy csomó recept, ami alapján összeállíthatja a saját programját.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta