Kedvenc filmjei alapján is választhat ingyenes edzést

Már többször írtunk arról, hogy ha nehezen veszi rá magát a mozgásra, milyen trükkökkel tud segíteni magán. Léteznek például mobiltelefonos alkalmazások, találhat ingyenes edzésprogramokat a neten, de ennél szórakoztatóbbakat biztos nem látott még. Neila Rey fitneszblogger olyan programot talált ki, ami után tényleg az ég világon semmi kifogása nem lehet, hogy miért nem mozog rendszeresen. Edzhet például a kedvenc filmje vagy sorozata alapján, esetleg úgy, hogy fel sem áll a kanapéról.

Az állandó kifogások között szokott szerepelni az időhiány, az eszközhiány és hogy egyébként is valami különlegesre vágyna, nem a szokásos unalmas körökre, ráadásul a mozdulatokat sem érti. Na, ezek a kifogások mostantól nem állják meg a helyüket, mert Neila Rey oldalán témakörök szerint csoportosítva találja az edzéseket, ráadásul olyan egyszerűen értelmezhető és letisztult ábrákkal, hogy azt tényleg bárki megérti. Az újdonság azonban, hogy Rey nem a szokásos has-fenék-kar és társai témakörökbe sorolta be az edzésterveit, hanem például edzhet Buffy, a vámpírok réme, vagy éppen a Fantasztikus Négyes, Batman, esetleg Sherlock, vagy éppen Macskanő témakörökben.

Untitled-2
neilarey.com

Ha inkább csak nézni szereti a filmeket, akkor is ráakadhat a 200 edzésprogram között olyanra, amit pontosan önnek találtak ki, legyen szó a kanapés edzésről, a moziestésről, vagy éppen a "Fogd meg a söröm" edzésekről. A tárház tényleg kifogyhatatlan, mert talál Fit Mami edzést, ahol a gyereket kell használni, és van külön edzés FIFA-hoz is, ahol még a chipsnek is megvan a pontos helye. Ha eddig azt mondta, hogy inkább a könyveket választaná, most már ahhoz is van edzés. Sőt, talál programot az irodába is, úgyhogy már az sem kifogás hogy sokat dolgozik.  

Aki nem elégszik meg ennyivel, az a harminc napos Batman- vagy éppen Bruce Lee-kihívásokat is megcsinálhatja. Hogy az eredmények hamarabb jöjjenek Rey táplálkozási programot is kitalált, ott van például a Modern Hősök diéta vagy egy csomó recept, ami alapján összeállíthatja a saját programját.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek